12 Gaya rambut Selebriti Éta Awéwé Anu Pondok Rambut Tiasa Flaunt

Entong Cik

Bumi Kageulisan Perawatan buuk Perawatan Rambut oi-Monika Khajuria Ku Monika khajuria dina 10 Séptémber 2019

Motong tresses panjang sareng éndah éta sanés kaputusan gampang dilakukeun. Sareng ayeuna anjeun parantos ngalaksanakeunana, anjeun kedah ngaraosan kabébasan sareng swag anu ngagaduhan rambut pondok. Tapi, nalika anjeun ningalikeun cukuran sareng gaya rambut énggal anjeun pikeun sababaraha dinten, gancang atanapi engké anjeun bakal nyangka yén henteu seueur anu tiasa anjeun laksanakeun dina rambut pondok anjeun. Hayu urang ngantep anjeun anu sanés masalahna.

gaya rambut pikeun mojang kuliah undak-usuk

Rambut pondok tiasa ditata ku sababaraha cara sareng selebriti favorit urang mangrupikeun kasaksian pikeun éta. Dina sababaraha waktos dina karirna, para déwi anu geulis parantos ningalikeun buuk pondok sareng gaya dina cara anu pikasieuneun. Janten, dinten ayeuna, nyandak inspirasi ti aranjeunna, urang gaduh pikeun anjeun sababaraha gaya rambut anu luar biasa anu anjeun tiasa ngagugulung upami anjeun gaduh rambut pondok. Pariksa ieu sareng nyandak pilihan anjeun!



Tingali tulisan ieu dina Instagram

Akting nyaéta masalah masihan rahasia- Ellen Barkin #adayatwork @abcquantico bagja Holi ka sadayana anu ngarayakeun



Tulisan anu dibagi ku Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) dina 1 Maret 2018 jam 12:02 pm PST

1. Keriting ngagulung

Priyanka Chopra masihan kami cara anu luar biasa pikeun gaya rambut pondok- ngagulung. Keriting henteu ngan ukur katingali endah dina rambut panjang tapi rambut pondok ogé. Ngagulung rambut anjeun dina ringlets ketang, ngantepkeun sina tiis sakedap teras lumpatkeun leungeun kana curl. Éta bakal masihan rambut anjeun katingal pikasieuneun sareng pabalatak. Bagéan anu pangsaéna nyaéta anjeun henteu kedah repot-repot nganggo buuk sadidinten.



Tingali tulisan ieu dina Instagram

@glamourspain

Tulisan anu dibagi ku Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) on Jul 22, 2017 at 4:37 am PDT

2. Retro Bob Sareng Bangs

Gaya rambut anu sanés anu dipasihkeun ku Elsa Patasy nyaéta bobokohan anu dicocogkeun ku poni voluminous anu ragrag dina dahi. Gaya rambut ieu tiasa masihan anjeun tampilan anu klasik. Upami anjeun hoyong ngajantenkeun langkung retro, ngagulung rambut anjeun ka luar dina tungtung sareng ngagugulung tampilan vintage.



batu emma

3. Lous Tousled

Emma Stone masihan anjeun cara anu sampurna pikeun gaya rambut pondok anjeun. Ngagulungkeun buuk dina tungtung na ngalir sisir ngalangkungan éta supados sakedik pabalatak tiasa ngajantenkeun rambut katingalina ageung. Sisih-bagian rambut ti payun sareng pasang di pipir dina dahi anjeun sareng nambihan kalemesan dina katingalina.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tulisan anu dibagi ku Scarlett Johansson | 13.8k (@scrlttjohansson) on Sep 7, 2019 at 8:26 am PDT

4. Balik-disapu Puffy Short Bob

Upami anjeun gaduh bob cut, anjeun panginten henteu gaduh seueur kamar kanggo ulin di tukangna, tapi anjeun tiasa ningkatkeun tampilan ku nyambungan rambut payun anjeun. Scarlett Johansson katingalina badass dina tampilan ieu sareng anjeun tiasa nyiptakeun tampilan ieu kalayan gampang. Ngadamel kembung sisi payun sareng nganggo mousse atanapi semprot rambut kanggo masihan sababaraha volume sareng pastikeun tetep sadidinten sareng anjeun parantos réngsé.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Kumpulan @clandestinesun Pataky !!

Tulisan anu dibagi ku Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential) tanggal 7 Sep 2017 jam 2:43 PDT

5. Bob-bertekstur Sisi disapu

Elsa Pataky gaduh seueur waktos tiwas sapertos ieu. Ieu gaya rambut anu nambihan unsur-unsur galak sareng lelembutan dina tampilan anjeun dina waktos anu sami. Potongan anu leres-leres dilapis penting pisan upami anjeun badé ngagugulung bob sisi-sasapu. Akar poék sareng tips anu langkung énténg bakal ngorotan tampilan ieu langkung jauh.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Tukangeun layar dina upacara pembukaan @OneYoungWorld Ottawa kamari! Pakéan sareng jas ku @dior. Merek Haute Couture ngadukung pengrajin lokal ngalangkungan produksi na di atelier alit di Paris, ngalestarikeun tradisi sareng karajinan #thewomenbehindmydress #ecoloves inpormasi fashion, pakait sareng @ Eco-Age

Tulisan anu dibagi ku Emma Watson (@ememmawatson) dina 29 Sep 2016 jam 4:45 PDT

6. Wavy Blunt

Emma Watson akhir-akhir ieu ngagugugkeun cukuran bulucun. Sareng upami anjeun ngorehan diri anjeun sorangan, anjeun tiasa nyandak sababaraha isyarat ti anjeunna ngeunaan kumaha gaya éta. Misahkeun rambut anjeun di tengah sareng ngagulungkeun tungtung gelombang leupas mangrupikeun cara anu saé pikeun gaya motong anu tumpul. Éta pigura raray anjeun sampurna sareng ningkatkeun sadaya tampilan anjeun.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Saree pink chiffon Taffy sareng blus 'Jardin' tumpang tindihna diciptakeun ku @curiousbyjeenagupta @jeenagupta. Rambut ku @surwadereshma anu saé

Tulisan anu dibagi ku Prachi Desai 🦄 (@prachidesai) dina Agustus 27, 2019 jam 12:49 PDT

7. Chic Satengah updo

Prachi Desai mangrupikeun kipas tina rambut pondok sareng ieu tiasa dibuktikeun nalika anjeun ngalangkungan eupan Instagram na. Sareng dinten ayeuna, anjeunna ngagaduhan gaya rambut pondok pikeun urang anu sampurna dianggo sareng pakéan étnis sareng éta mangrupikeun satengah updo. Anjeun tiasa ngagulung rambut di tungtung sareng nambihan sababaraha aksesoris rambut sareng gaya rambut ieu sampurna pikeun acara perayaan.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

♥ ️ ♥ ️

tiasa ibu hamil tuang buah naga

Tulisan anu dibagi ku Scarlett Johansson | 13,5k (@scrlttjohansson) on Sep 4, 2019 at 9:55 am PDT

8. sisi-diangkat Puffy Bob

Scarlett Johansson sigana janten ratu bob hairdos. Sareng ieu mangrupikeun salah sahiji tampilan anu meunang haté urang. Dampeskeun rambut anjeun sakedik teras sapuan sadayana di tukang. Anggo sababaraha mousse pikeun nahan kana tempatna sareng nambihan polumeu kana rambut anjeun. Mangrupikeun gaya gancang anu ngajadikeun seueur pangaruh.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Meunangkeun Bomb.com pikeun pésta regreygoose. . . . Baju: @nedrettaciroglu Rambut: @alipirzadeh Makeup: il anilc68 Styling: @stylebyami @ shnoy09 noymala_agnani Project: @pankhurifetch Photographer: rozfrozenpixelstudios. #Greygooselife #KanganaAtCannes #Queenatcannes # Cannes2019 #LiveVictoriously

Tulisan anu dibagi ku Kangana ranaut (@team_kangana_ranaut) on May 16, 2019 at 11:49 am PDT

9. Lick Slick

Kangana Ranaut mangrupikeun pangagem gaya rambut pondok. Sanaos kaseueuran waktos gaya na langkung santai sareng angin ngahiliwir, anjeunna ogé ngagaduhan ideu anu lemes pikeun urang ogé. Dampeskeun rambut anjeun, pasang sababaraha mousse teras tarik deui rambut anjeun ku sisir gigi. Masangkeun tampilan ieu ku papakéan resmi sareng panon anu hawel pisan sareng moal aya anu wani ngaco sareng anjeun!

mylie cyrus

10. Pixie

Pixie nyaéta potongan rambut anu seuseueurna urang anu kataji ku sareng sieun dina waktos anu sami. Nalika éta narik kami, urang ogé heran naha éta gaya rambut anu tiasa urang bawa. Nya, hayu Mylie Cyrus mere ilham anjeun. Mylie gaduh hairdo pixie sapertos bos sareng anjeun ogé tiasa. Cekap sisi-bagian rambut anjeun sareng iklaskeun lemes dina dahi anjeun sareng anjeun parantos réngsé!

Tingali tulisan ieu dina Instagram

🥤

Tulisan anu dibagi ku Prachi Desai 🦄 (@prachidesai) tanggal 17 Apr 2019 jam 12:12 PDT

11. Bob Dipoles

Prachi Desai masihan anjeun gaya rambut idéal pikeun dianggo ka kantor. Teu aya tampilan anu Srimanganti sareng langsing sapertos bobolesan digosok. Lempeng rambut anjeun sareng sisi-bagianna ti payun sapertos perpisahan anu langkung ageung murag sampurna dina sisi wajah anjeun sareng anjeun siap ngagulung.

Tingali tulisan ieu dina Instagram

Siap lungsur tengah wengi Méi? Entong bobo dina @savagexfenty énggal. Kéngingkeun kaping 1 Méi!

kumaha nyingkirkeun biwir poék ubar bumi

Tulisan anu dibagi ku badgalriri (@badgalriri) dina Apr 30, 2019 jam 1:08 pm PDT

12. Bulu Tuntel Tousled

Rihanna pasti terang kumaha ngalaksanakeun sareng ngagungkeun potongan anu tumpul. Sareng upami anjeun gaduh ngagulung alami, ieu cara anu paling saé pikeun gaya rambut pondok anjeun. Dampeskeun rambut anjeun sakedik, oléskeun semprotan rambut kana rambut anjeun sareng gosokkeun salami sababaraha menit sareng anjeun bakal nganggo rambut gundul anu sampurna.