14 Kabiasaan Anu Ngabantosan Anjeun Ngirangan beurat sareng Awak Nada

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Kasihatan Kasihatan oi-Iram Ku Iram zaz | Diropéa: Kemis, 23 Juli 2015, 10:18 [IST]

Unggal jalma ngimpi ngagaduhan awak anu kenceng. Ngepaskeun awak anjeun sanés ngan ukur ngeunaan kaleungitan beurat, éta hartosna ngagaduhan awak anu teguh kalayan otot anu parantos ditangtoskeun.

Nuturkeun rézim latihan anu biasa henteu tiasa janji anjeun awak kenceng. Diét anu saé, saimbang saimbang sareng sababaraha latihan khusus sapertos kardio, jogging sareng angkat beurat tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun awak anu kenceng sareng langsing.



4 Pangan Kanggo Tetep Langsing



Kapercayaan umum di kalangan awéwé nyaéta aranjeunna kedah latihan anu béda sareng lalaki, anu henteu leres-leres leres. Nya kitu, lumangsungna diet kacilakaan moal jalan sabab ieu ngan ukur tiasa ngajantenkeun awak anjeun lemah sareng kakurangan gizi. Awak kentel sadayana ngeunaan tonggong anu kuat sareng langsing, tapi henteu ceking.

Kombinasi diet anu saimbang sareng latihan anu khusus tiasa ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun deui anu kenceng. Unggal awéwé kedah usaha pikeun diajar kumaha cara kéngingkeun deui nada.



Gagasan Sarapan Séhat Sehat Pikeun Langsing

Ieu mangrupikeun sababaraha tip anu tiasa ngabimbing anjeun pikeun ngahontal tongkat anu hadé dina cara anu séhat.

Asép

Latihan beurat

Cardio nyalira moal ngabantosan awak anjeun pikeun kenceng. Ngalakukeun angkat beurat bakal ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun deui nada anu kenceng. Saatos sababaraha minggu, kontur otot anjeun bakal ditetepkeun kalayan saé, sareng anjeun bakal ngagaduhan langkung énergi tibatan kantos. Ieu salah sahiji cara anu paling saé pikeun kéngingkeun deui nada.



Asép

Nyorong Up Sareng Crunches

Mangrupikeun salah sahiji latihan anu pangsaéna pikeun kéngingkeun awak luhur anu kenceng. Ieu salah sahiji latihan anu pangsaéna pikeun dada, taktak, abs sareng trisép. Entong ngadorong diri teuing.

Asép

Olahraga kardio

Olahraga kardio mantuan pikeun meunangkeun awak anu kenceng. Laksanakeun latihan kardio tilu kali saminggu. Olahraga kardio ngabantosan anjeun pikeun ngarecah lemak sareng kenténg deui. Ieu mangrupikeun salah sahiji tip kabugaran anu kedah dilakukeun ku sadayana.

Asép

Jogging

Joging salami 30 dugi 40 menit unggal dinten tiasa ngabantuan awak. Éta ngabantosan anjeun kéngingkeun sikep anu hadé sareng kenténg deui.

kumaha carana ngirangan beurat pangiriman pos
Asép

Téh Héjo

Téh héjo ngabantosan dina nurunkeun kadar kolesterol tinggi sareng ngaluarkeun racun awak ogé. Éta dieusian ku anti oksidan. Seueur panilitian parantos nunjukkeun yén green green tiasa ningkatkeun tingkat pembakaran lemak sareng ngabantosan kaleungitan beurat.

Asép

Tuang Langkung Sayuran Sareng Buah-Buah

Sayuran sareng buah penting pikeun awak anu kenceng sareng tonggong sabab mangrupikeun sumber vitamin anu saé. Aranjeunna ngabantosan pencernaan sareng ngajaga awak urang terhidrasi.

Asép

Dahar gajih Sehat

Lemak penting penting pikeun nada awak luhur anjeun. Anjeun tiasa ngalebetkeun kenari, almond, kacang, alpukat sareng minyak zaitun dina tuangeun sadidinten anjeun pikeun nyumponan kabutuhan gajih anjeun.

Asép

Protéin

Anjeun kedah ningkatkeun asupan protéin sareng ngirangan tuang aci. Janten, anjeun kedah teras-terasan ngalebetkeun endog, pulsa, daging, sa'ir, kécap sareng sadaya kadaharan anu seueur protéin dina tuangeun. Ieu salah sahiji cara pikeun kéngingkeun deui nada.

Asép

Bagikeun Hidangan Anjeun

Ngagaduhan sakedik tuangeun dina interval periodik. Ngagaduhan tuangeun alit ningkatkeun metabolisme awak sareng ngajantenkeun anjeun kirang lapar. Maka, anjeun akhirna tuang jumlah kalori anu kirang.

Asép

Sing bagja

Setrés pangaruh parah kana kaséhatan anjeun. Setrés ogé tiasa ngajantenkeun anjeun lapar sepanjang waktos. Hasilna, napsu anjeun ningkat sareng awak anjeun kaluar tina bentukna. Ieu mangrupikeun salah sahiji tip toning awak awéwé.

Asép

Waktos Tepung Tepat

Tuang sarapan sapertos raja, tuang siang sapertos pangeran sareng tuang sapertos leueur. Ogé, waktuna penting. Anjeun kedah bérés dahar peuting anjeun sahenteuna sababaraha jam sateuacan pencét kana ranjang. Disarankeun tuang tuang anjeun sateuacan 8 wengi.

Asép

Bobo sing raos

Dalapan jam bobo kedah janten awak sareng pikiran urang. Upami anjeun dicabut bobo, éta tiasa ngeunteung kana kasihatan anjeun.

Asép

Entong kalaparan Diri

Pernah milari diét kacilakaan sabab éta ngan ukur bakal ngajadikeun anjeun lemah. Nalika anjeun kalaparan awak anjeun, bakal aya perusak otot. Awak sareng tonggong kentel hartosna kirang gajih sareng otot anu langkung dihartikeun.

Asép

Inuman Cai Seueur

Nginum cai ngabantosan awak anjeun pikeun nyéépkeun racun sareng tetep terhidrasi. Éta ngabantosan dina kéngingkeun deui nada anu kenceng. Dalapan dugi ka sapuluh gelas cai cekap kanggo sadinten. Coba ulah soda atanapi jus.