20 Kualitas Salaki Idéal

Entong Cik

Bumi Hubungan Nikah sareng sajabina Nikah Sareng Cicih oi-Anwesha Ku Anwesha Barari | Diterbitkeun: Kemis, 3 April 2014, 17:43 [IST] Ngalakukeun ubar panacea ieu pikeun kéngingkeun salaki anu saé, ubar Astro pikeun salaki anu saé | Boldsky

Sakali hiji lalaki nanyakeun ka Gusti pikeun sipat salaki anu ideal. Carita na yén Allah masih nyobian kumaha cara ngajawab éta! Henteu aya dua awéwé tiasa dina kaca anu sami nalika ngeunaan kualitas salaki anu saé. Nyatana, upami anjeun naros ka awéwé anu sami dua kali dina jangka waktu dua minggu, anjeunna tiasa masihan anjeun dua daptar sipat anu béda pikeun salaki anu ideal. Dasarna, awéwé boro-boro kantos terang naon anu aranjeunna pikahoyong ti lalaki.

Nanging, aya waé nilai rata-rata anu tiasa urang jalankeun. Kaseueuran awéwé ngagaduhan sababaraha sipat salaki idéal dina émutan. Salaku conto, saeutik pisan awéwé anu hoyong salakina henteu ditempatan sacara hadé. Sareng ampir sadaya awéwé hoyong lalaki anu romantis. Janten, dimungkinkeun pikeun ngagaduhan daptar kualitas salaki anu hadé dumasar kana karesep sareng karesep awéwé.



KUMAHA JADI JADI SUAMI KITU KRISTENAN GRAY?



Sipat-sipat lalaki idéal ieu subyektif pisan sapertos anu sanés anu dicarioskeun sareng dilakukeun ku awéwé. Unggal awéwé hoyong lalaki ngartos sareng napsirkeun kualitas salaki idéal ku cara na nyalira. Janten janten salaki anu hébat, dasarna anjeun kedah adat didamel di toko tukang ngaput sareng bakal sesah dugi ka sampurna.

Janten ku kasusah pisan sareng nyeri pisan, Boldsky parantos ngagabungkeun daptar kualitas salaki idéal dumasar kana naon anu dipikahoyong awéwé ti lalaki.



sabaraha jinis biryani di dunya
Asép

Anjeunna kedah stabil finansial

Kang, upami anjeun henteu suksés sacara finansial, anjeun moal kéngingkeun mojang anu pantes atanapi kartu kiridit. Janten, kacuali anjeun dina puncak pertandingan anjeun, entong ngimpi ngeunaan nikah.

Asép

Anjeunna kedah tiasa diandelkeun

Kana masalah naon anjeunna bakal ngandelkeun anjeun bakal gumantung pisan kana kabijaksanaan dirina. Anjeunna panginten hoyong ngandelkeun anjeun pikeun ngalaksanakeun sembako dina hiji dinten sareng ngandelkeun anjeun pikeun ngusir anjeunna damel di énjingna.

Asép

Anjeunna kedah calik

Henteu cekap pikeun anjeun narik panto pikeun anjeunna atanapi narik korsi na dina acara kasenian luar. Anjeun kedah teras-terasan ngajemput tagihanana ogé.



kumaha carana janten adil tina warna kulit poék
Asép

Anjeunna kedah janten juru masak anu saé

Kaahlian kuliner anjeun ngajantenkeun anjeun teu tahan ka awéwé. Upami anjeun terang diving langit sareng pesaing pacilingan anjeun terang kumaha masak, maka anjeunna ngéléhkeun anjeun ku 1-0.

Asép

Anjeunna henteu kedah janten budak mamma

Awéwé resep anjeun paling saé upami anjeun budak yatim. Tapi lamun anjeun ngagaduhan indung anjeun anu dipikacinta, maka jalankeun talina kalayan ati-ati. Entong hilap, duanana pun bojo sareng indung anjeun awéwé janten anjeun moal kantos terang naon anu dipikahoyong salah saurang ti anjeun.

Asép

Anjeunna kedah jujur ​​tapi henteu jujur ​​sacara brutal

Kajujuran mangrupikeun kabijakan anu paling saé upami anjeun tiasa palsu. Dasarna, anjeun tiasa jujur ​​sareng budak awéwé salami anjeun terang naon anu hoyong didéngéna, sareng anjeun kedah nyarios kalayan leres pisan. Meureun, lokakarya akting bakal janten jinis bantosan di dieu.

Asép

Anjeunna kedah janten persépsi

Anjeun kedah terang naon anu dipikahoyongna pisan nanodetik tanpa bébéja. Persépsi anjeun kedah ngawartosan anjeun nalika ayun-ayunan wanda anjeunna salajengna parantos dugi.

cara saderhana pikeun ngirangan gajih beuteung
Asép

Anjeunna kedah tiasa nyarios punten

Hiji lalaki kedah tiasa ngaku yén éta mangrupikeun kalepatanana salami waktos kumargi awéwé prihatin, aranjeunna henteu pernah ngalakukeun kasalahan.

Asép

Anjeunna kedah berorientasi kulawarga tapi henteu bosen

Anjeun kedah gaduh réréncangan nalika anjeunna badé kaluar pikeun pésta liar. Tapi énjingna, anjeun kedah deui janten lalaki kulawarga. Sareng anjeun kedah sayogi nalika babaturanna sibuk.

Asép

Anjeunna kedah ngagaduhan rasa humor

Rasa humor anjeun saé upami anjeunna tiasa ngartos anjeun. Awéwé henteu pernah ngagaduhan konsensus kana naon anu aranjeunna anggap guyonan lucu tapi kotor pasti henteu aya dina daptar.

Asép

Anjeunna kedah ngadamel bapak anu saé

Éta henteu cekap pikeun ulin sareng murangkalih sareng anak anjing di taman. Anjeun kedah ngagaduhan pakakas anu dibutuhkeun pikeun janten bapak sapertos terang cara ngarobih popok, tetep wengi nalika orok ceurik sareng nyanyi lagu bakung.

Asép

Anjeunna kedah berehan

Anjeun lalaki anu bageur salami anjeun splurge ka dirina. Saat anjeun nyéépkeun diri, anjeun egois sareng sacara finansial henteu bijaksana.

Asép

Anjeunna kedah paduli

Ayeuna miara tiasa hartosna naon-naon tina nyepeng pananganna dina saatos kasusahan dugi ka maéhan bosna kusabab masihan waktos anu sesah. Éta sadayana tunduk kana interpretasi.

Asép

Anjeunna kedah janten pelindung tapi henteu kapimilik

Dasarna ieu ngandung hartos yén anjeun kedah siap diacak di pub ku jalma jahat upami aranjeunna pas ka anjeunna. Tapi anjeun henteu kedah kapikiran upami anjeunna badé pendak sareng mantan kabogohna kusabab aranjeunna 'ngan ukur babaturan' ayeuna.

Asép

Anjeunna kedah akur sareng bapakna

Ayah biasana henteu pernah resep ka lalaki anu dibawa budak awéwéna ka imah. Sareng upami anjeun kedah lebet kana buku bapakna anu saé, anjeun kedah ngarawat anjeunna sapertos 'budak awéwé leutik' nyalira.

kumaha cara miceun rambut biwir luhur langsung
Asép

Anjeunna kedah ngadukung karirna sareng kauangan na ogé

Anjeun kedah janten jalmi anu kabuka anu ngadukung kaputusan karirna. Sareng upami anjeunna bosen karir, anjeun ogé kedah daék ngadukung anjeunna.

Asép

Anjeunna kedah ambisius tapi henteu kejem

Sadaya awéwé hoyong salakina janten ambisius tapi ngan nalika aranjeunna masih tiasa sumping ka imah kanggo tuang jam 8 sonten. Upami anjeun kedah damel seueur teuing telat wengi sareng henteu tiasa sumping ka pesta ulang taun babaturanana, maka anjeun tiis sareng kejem.

Asép

Anjeunna kedah romantis

Malah épik anu hébat anu ditulis ngeunaan cinta sareng roman teu tiasa ngajelaskeun cita-cita rumit awéwé ngeunaan roman, janten ulah nyobian nepi ka dinya. Pasihan anjeunna kembang sareng coklat sacara rutin janten anjeun dianggap romantis dina hartos tradisional.

Asép

Anjeunna kedah janten panguping anu saé

Saatos anjeun janten salaki anu saé, anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngadangukeunana. Janten penting pisan anjeun kedah ngagaduhan kaahlian ngupingkeun anu saé.

nalika budak lalaki asih
Asép

Anjeunna kedah 'bénten'

Sanaos pas kana seueur kategori buku salaki 'idéal', lalaki kedah ngagaduhan ciri kapribadian anu unik pikeun ngingetkeun awéwé. Gumbira, akhirna anjeun tiasa nunjukkeun sababaraha kreativitas.