7 Cara saderhana Ku Anjeun Tiasa Ngajopokeun sareng Pamajikan

Entong Cik

Bumi Hubungan Nikah sareng sajabina Nikah Sareng Cicih oi-Prerna Aditi Ku Prerna aditi dina 11 April 2020

Sanaos perkawinan mangrupikeun ikatan anu saé sareng ngahijikeun dua individu, teu aya lalaki anu hoyong perdebatan sareng pamajikanana. Salaku lalaki, anjeun panginten janten jengkel sareng jengkel saatos ngupingkeun pamajikan anjeun. Anjeun panginten henteu ngartos naha pamajikan amis anjeun janten anu ambek? Nya, éta tiasa kusabab seueur alesan tapi aya sababaraha cara dimana anjeun tiasa berurusan sareng pamajikan anjeun. Dina raraga terang kumaha cara-cara éta, baca poin-poin di handap ieu.



sabaraha lami tetep minyak dina rambut
7 Cara Ngungkulan Pamajikan Anjeun Anu Ngaganggu



Asép

1. Coba Tetep Tenang

Sanés janten ide anu saé pikeun réaksansi nalika batur kesel. Saat anjeun mendakan pamajikan anjeun ngambek sareng ambek, hal pangsaéna anu tiasa anjeun laksanakeun nyaéta tetep tetep tenang. Ieu kusabab ngambek balikna tiasa nganyenyeri kaayaan. Counter nyerang pamajikan anjeun nalika anjeun ambek tiasa ngarugikeun hubungan anjeun dugi ka jauh. Émut anjeun moal tiasa kéngingkeun kaayaan ngalangkungan amarah sareng gelisah. Tetep tenang bakal ngabantosan anjeun

Asép

2. Entong Pura-pura Dengekeun

Salah sahiji hal anu paling parah anu tiasa anjeun laksanakeun bari pamajikan anjeun ngagulutuk nyaéta pura-pura ngupingkeun anjeunna. Kami ngarti yén anjeun bakal sesah nanggung kaayaan éta tapi teu malire ka pamajikan anjeun tiasa nyababkeun langkung seueur masalah. Upami anjeun henteu resep ngadangukeun pamajikan anjeun nalika anjeunna ngangluh ngeunaan hal-hal, maka anjeun tiasa nyungkeun anjeunna tetep tenang sareng nyarios engké. Anjeun tiasa nawiskeun anjeunna sagelas cai sareng nyungkeun anjeunna ngabahas ngeunaan hal-hal ku cara santai.



Asép

3. Entong Ngagunakeun Kecap Goréng

Ngan kusabab pamajikan anjeun geuleuh sareng keuheul, henteu hartosna anjeun bakal nganggo kecap anu goréng sareng ngalawan. Ngagunakeun kecap-kecap anu goréng nalika anjeunna ambek tiasa nyerang anjeun sareng mangaruhan kahirupan nikah anjeun sacara parah. Anjeun kedah ngartos yén anjeunna parantos ambek sahingga, anjeunna tiasa salah paham anjeun pikeun henteu peka upami anjeun nyalahkeun masalah éta.

Asép

4. Tokoh Masalahna

Salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngungkulan pamajikan anu ngaganggu anjeun nyaéta milarian alesan anu nyababkeun anjeunna ngaganggu. Pilarian terang naon masalahna sareng kunaon anjeunna henteu dina kaayaan bagja pipikiranana. Meureun anjeunna kesel kusabab urusan rumah tangga atanapi kusabab tekanan damel di tempat damelna. Maka, janten penting pikeun anjeun pikeun terang naon anu ngaganggu pamajikan anjeun.

Asép

5. Ngartos Perspektif Na

Jelas yén nalika pamajikan anjeun ngambek anjeunna panginten hoyong hal-hal dilakukeun ku cara sorangan. Anjeunna tiasa ngawadul ngeunaan kumaha kaayaan henteu bakal jalan sakumaha anu diarepkeunna. Dina kaayaan sapertos kitu, anjeun kedah ngartos pandangna. Anjeun tiasa janten mungkin anjeun janten kesel saatos nguping keunana tapi henteu tiasa ngartos sudut pandangna tiasa nyababkeun masalah salajengna.



Asép

6. Coba Lereskeun Masalah Dina Ragam Tenang

Ayeuna anjeun parantos terang masalah sareng ngartos kana sudut pandang pamajikan anjeun, cobian milari jalan kaluar tina masalah éta. Henteu perlu dipikaharti yén anjeun moal tiasa ngajawab masalah bari ambek sareng kesel. Anjeun tiasa sacara gampil mendakan solusi pikeun masalah ku cara ngobrol sareng pamajikan. Candak bongbolongan sareng kabutuhan na kana rekening.

buku carita cinta dina basa inggris ku pangarang India

Asép

7. Nyanggakeun Anjeunna Nyaho yén Anjeun Masih Kéngingkeun Anjeunna

Anjeun kedah ngartos yén aya anu pasti salah upami pamajikan anjeun ngambek unggal-unggal. Daripada teu merhatoskeun sareng teu sopan ka anjeunna, anjeun kedah nunjukkeun ka anjeunna yén anjeun masih bogoh sareng miara anjeunna. Jantenkeun anjeunna raos yén anjeun sareng anjeunna sareng henteu masalah naon anu anjeun bakal salawasna ngabantosan anjeunna dina unggal aspek kahirupan.