Deepika Padukone Ngagem Baju Bodas Sapertos Pemberontak Musim Panas Leres

Entong Cik

Bumi Pantun Papakéan Bollywood Bollywood Almari baju Kaustubha Ku Kaustubha Sharma | dina 7 April 2017

Deepika Padukone henteu kantos kuciwa ku pilihan pantun na. Boro-boro beurang waé nalika anjeunna nganggo baju sapertos blunder.

Katingali panganyarna nya éta sadayana ngeunaan usum panas. Bisa jadi, fashionista Bollywood munggaran anu aya dina warna usum panas aslina.





Deepika Padukone In Maison Valentino

Deepika nyokot baju renda bodas anu dicandak tina labélna, Maison Valentino. Pakéan Midi bodas renda mangrupikeun elemen pantun anu diperyogikeun anu leungit tina pacilingan urang. Pakéanna mangrupikeun baju anu sampurna pikeun pésta kolam renang.



Deepika Padukone In Maison Valentino

Pakéan berkolédar disertakeun ku baju beulit sareng hem A-line. Bagéan anu pangsaéna baju éta dibarengan ku saku samping. Deepika masangkeun baju bodas renda na sareng sendal Gucci hideung.

Kami resep kumaha anjeunna ngantep dangdan ngobrol tanpa nambihan seueur asesoris. Anjeunna bérés tampilan ku anting mutiara. Anjeunna nganggo rambutna tengah-tengah sareng kabuka. Anjeunna katingali denok. Naon telepon anjeun ngeunaan ieu?