Rontok Rambut Dina Anjing: Dahareun Anu Kedah Nyingkahan

Entong Cik

Bumi bredcrumb Bumi n kebon bredcrumb Perawatan piaraan Piaraan Piaraan oi-Denise Ku Denise baptiste | Diterbitkeun: Senén, 3 Pébruari 2014, 15:25 [IST]

Rambut rontok mangrupikeun masalah utami anu mangaruhan anjing piaraan. Alesan utama karontokan rambut dina ingon-ingon nyaéta kadaharan anu didahar. Nalika diétna ngandung seueur teuing natrium, éta nyababkeun rambut rontok. Ieu tiasa nyingkahan upami anjeun sadar kana sababaraha katuangan anu sanés anu mana ogé piaraan anjeun henteu kedah tuang.

Mangrupikeun prakték umum pikeun pamilik piaraan pikeun tuang ingon-ingonna ku naon waé anu aya dina piringna atanapi kéncaana. Anjeun kedah terang yén nalika anjeun ngagaduhan piaraan di bumi, aya sababaraha katuangan anu tiasa nyababkeun iritasi ekstrem dina kulitna. Nalika kulitna ngairitasi, éta ngajadikeun aranjeunna peurih, ieu dina gilirannana nyababkeun rambut ragrag ogé. Anjing piaraan kedah nyingkahan katuangan anu nyababkeun iritasi sareng rambut rontok.



ANJING ANJING ANJING Anjeun SAKIT?



sathya sai baba mujijat saatos pupus

Upami piaraan anjeun berbulu di alam, anjeun kedah pastikeun anjeunna ngajaga mantel rambut anu sampurna. Kawajiban boga anu waspada pikeun terang naon anu kedah di hindarkeun tina tuangeun anjing anjeun.

Janten, pikeun nyegah rambut rontok dina anjing, ieu mangrupikeun sababaraha hal anu kedah dijauhkeun. Tingali sareng tingali salaku titik pikeun ngabagikeunana ka anu gaduh piaraan sanésna ogé:



Asép

Uyah

Sanaos uyah mangrupikeun bahan penting dina piring urang, éta henteu kedah janten bagian tina diet anjing anjeun. Kaleueut uyah dina kadaharan piaraan anjeun nyababkeun rambut rontok. Ku alatan éta, langkung saé ulah nepi ka nyiram uyah dina tuangeun piaraan anjeun.

kumaha carana supaya kadal ngaleungit
Asép

Gula

Aranjeunna bakal ngaleueut nalika ningali manisan. Leres, anjing ogé ngagaduhan kahoyong anu amis. Tapi, aranjeunna henteu sadar éta mangrupikeun tuangeun anu goréng pikeun aranjeunna tuang. Ngagaduhan teuing manisan nyababkeun rambut rontok di anjing.

Asép

Jagong

Aya sababaraha piaraan anu alérgi kana jagong sareng aya ogé anu henteu. Upami anjing anjeun alérgi kana jagong, langkung saé dijauhkeun tina katuangan ieu sabab ngagaduhan seueur uyah sareng eusi amis anu bakal ngakibatkeun rambut rontok.



Asép

Gandum

Uyah aya dina gandum. Langkung saé caket kana maida upami anjeun nyoco rotis anjing piaraan anjeun. Gandum ngagaduhan uyah anu bakal ngakibatkeun karontokan rambut dina piaraan anjeun.

Asép

Sa'ir

Gandum malt mangrupikeun salah sahiji bahan anu anjeun kedah ulah aya anjing piaraan anjeun. Gandum malt mangrupikeun manisan alam anu dianggo ku seueur di panjuru dunya. Kusabab kitu, disarankeun pikeun henteu nambihan gandum malt kana tuangeun piaraan anjeun.

Asép

Kadaharan lada

Sanaon piaraan anjeun resep pisan kana rasa tuangeun lada, éta henteu saé pikeun jas na! Kadaharan lada nyababkeun rontok rambut gancang dina piaraan. Upami anjeun parantos ngubaran anjing piaraan anjeun nganggo piring lada, langkung saé deui langsung dieureunkeun.

Asép

Endog

Sababaraha produk susu henteu disarankeun pikeun dikonsumsi anjing. Aya sababaraha keturunan anjing anu alérgi kana konéng endog sahingga nyababkeun éta peureut, nyababkeun rambut rontok.

maturan jukut durva ka sri ganesha
Asép

Ghee

Aya seueur kulawarga anu ngagantikeun minyak goreng ku ghee. Nalika anjeun nyiapkeun piring piaraan anjeun, tambahkeun minyak sareng hindarkeun minyak sapi.

Asép

Bawang

Bawang, mangrupikeun bahan utama pikeun tuangeun sapertos uyah, kedah dihindari dina menu piaraan anjeun. Jus bawang nyababkeun rambut rontok dina anjing, janten langkung saé dijauhkeun!

Asép

Kaping

Kurma garing mangrupikeun tuangeun sanés anu kedah dijauhkeun upami anjeun hoyong piaraan anjeun ngagaduhan jas anu buluan dina tonggong. Konsumsi buah garing ogé kedah dijaga minimal.