Holi Husus: 8 Manpaat Kaséhatan Bhang

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Kasihatan Kaséhatan oi-Staff Ku Pagawe dina 25 April 2018 Bhang (Hemp), ganja | Kauntungan sareng Kalemahan | Ganja sanés ngan ukur cilaka tapi ogé nguntungkeun | BoldSky

Holi hai!

Éta anu surak tradisional dina biwir urang sadayana ayeuna nalika urang ngantosan pisan dinten 2 Maret nalika festival ngabeledug di panjuru nagara dina sagala rupa warna-warni sareng warna-warni.



Sareng nalika némbak warna-cai kaluar tina pitchkaris sareng ngalungkeun gulaal saréréa, bahkan mobil anu teu aya lalayaran sareng mobil bodas anu murni nyaéta norma festival ieu, aya aspék sanés anu ngajantenkeun momen anu pikaresepeun sareng ditunggu-tunggu taun ieu - konsumsi bhang.



Janten didieu aya 12 manpaat kaséhatan bhang - ramuan sapertos ganja anu sadayana dikonsumsi dina dinten Holi di panjuru India, kalebet anggota parlemen!

Asép

1. Éta Bisa Ngubaran pencernaan

Sedengkeun hemp India (bhang) dikonsumsi dina Holi pikeun pangaruh psychedelic na dina pikiran, éta ogé saé pikeun ngubaran kasusahan pencernaan.



Ukur campur 500mg bubuk bhang sareng 500mg lada hideung teras tambahkeun 1 séndok madu ka dinya kanggo nyiapkeun ubar anu napsu napsu.

naon anu unik ngeunaan solstice usum panas?

Ngagaduhan énjing sareng sonten pikeun hasil anu pangsaéna.

Asép

2. Éta Bisa Ngubaran Nyeri Beuteung

Campuran di luhur ngagaduhan kagunaan sanés salain ti ngubaran pencernaan. Éta tiasa ngubaran nyeri beuteung.



Janten waktos sanésna anjeun ngembangkeun kram beuteung parna (awéwé, baca ieu sacara saksama), ngubaran diri pikeun ubar saderhana ieu pikeun gancang sembuh.

Asép

3. Éta Ngurangan Bengkak Tésis

Upami bal anjeun ngabareuhan sapeupeuting (bal biru, saha?), Cukup kulub sababaraha daun bhang dina cai salami sababaraha menit teras rendam téstis anjeun dina cai ieu (saatos anjeun ngantepkeun janten haneut). Ieu bakal ngirangan pembengkakan gancang.

Asép

4. Tiasa Ngubaran Asma

Ieu mangrupikeun ubar saderhana anu tiasa ngirangan serangan asma: 125mg bhang + 2g cabé hideung + 2g gula batu. Anjeun bahkan tiasa nghirupan haseup anu dihasilkeun ku ngaduruk bhang pikeun bersantai otot lemes anu paru-paru anjeun.

Asép

5. Éta Bisa Ngubaran Sindrom Usus peujit

Sindrom bowel anu ambek paling umum disababkeun ku setrés. Sareng teu aya cara anu langkung saé pikeun ngaleungitkeun setrés tibatan ngaroko sababaraha gulma (bhang milik kulawarga ganja!).

Anjeun bahkan tiasa nyiapkeun ubar dumasar bhang di bumi ku cara nyampur 100g bhang sareng 200g tina shunti sareng 400g siki jinten. Bagikeun campuran ieu kana 80 bagian anu sami sareng bungkus kana kertas nyalira.

Campur 1 bungkus sareng 2 sendok curd sareng meakeunana unggal dinten énjing sareng sonten, satengah jam sateuacan tuang anjeun. Éta bakal ngubaran sindrom bowel jengkel dina 40 dinten.

Asép

6. Éta Bisa Ngubaran Artritis

Urut minyak bibit-bhang dina sendi anu bosen sareng seueul. Ieu bakal nyingkirkeun nyeri sareng bareuh pakait sareng rematik.

naha urang ngagungkeun makar sankranti
Asép

7. Éta Bisa Ngubaran Luka

Anjeun tiasa ngabungkus tatu éksternal minor kalayan bubuk bhang pikeun ngabantosan pamulihan jaringan anjeun dina situs éta.

Asép

8. Éta Saé Pikeun Tihang

Upami anjeun kaserang tumpukan, campur 10g bhang héjo sareng 30g biji rami sareng larapkeun salaku bungkus dina réktum anjeun. Éta bakal ningkatkeun kaayaan anjeun sareng ngirangan kagorengan pakait sareng éta.

Naha anjeun Bingah pikeun Holi?

Sareng anu langkung penting, anjeun bungah ngagaduhan bhang lassi atanapi pakode ieu Holi? Upami leres, hayu urang terang dina koméntar ieu di handap kumaha anjeun ngarencanakeun ngagaduhan ramuan ieu atanapi kumaha pangalaman anjeun sareng bhang sapertos baheula.