Bungkus raray buatan bumi kanggo kulit anu adil

Entong Cik

Bumi Kageulisan Perawatan kulit Perawatan Kulit oi-Iram Ku Iram zaz | Diropéa: Rebo, 6 Mei 2015, 15:46 [IST]

Kulit anu adil sareng bersinar mangrupikeun impian pikeun unggal mojang India. Nanging kulit anu saé ngan ukur katingalina pikaresepeun upami henteu sampurna, tanpa aya tanda sareng bintik. Janten anjeun kedah nganggo sababaraha ubar kageulisan anu pangsaéna anu sanés sanés ngan ukur ngajantenkeun anjeun adil tapi ogé sasaran titik sareng tanda na.

10 Pangubaran Bumi Pikeun Tanda Bakar Dina Wajah



Poe ieu kalolobaan urang ngandelkeun kosmétik sareng produk kimia anu sanés pikeun ngajantenkeun kulit urang katingali adil. Produk ieu tiasa nawiskeun kaadilan samentawis tapi bakal ngarusak kulit anjeun dina jangka panjang.



Nyingkahan Kaki Ambu Usum Panas Ieu

Aya sababaraha bungkus raray buatan bumi anu épéktip anu bakal ngajantenkeun anjeun kulit adil sareng ogé ngaleungitkeun sadaya bintik sareng tanda jarawat. Bungkus raray ieu bakal ngajantenkeun kulit anjeun katingali langkung ngora sareng lemes.



Milih bungkus raray buatan alam sapertos kitu pikeun kaadilan anu anjeun tiasa gampil nyiapkeun di bumi sareng bahan bumi anu alami. Bungkus raray alami ieu pikeun kulit anu adil bakal ngajantenkeun kulit anjeun tetep adil sareng bercahaya.

kumaha cara ngadamel natu kodi pulusu

Tingali kana sababaraha bungkus raray buatan alam pikeun kaadilan. Ieu mangrupikeun sababaraha ubar bumi pikeun kéngingkeun kulit anu adil.

Asép

Pek Rupa Tulsi Sareng Neem

Pikeun ngadamel pak bungkus ieu campuran dua séndok téh bubuk tulsi (bubuk basil) sareng dua séndok téh bubuk neem sareng hiji séndok multani mitti (bumi purnama). Tambahkeun sababaraha tetes cai mawar sareng gaul rata kanggo ngadamel témpél. Larapkeun témpél ieu kana ramo sareng beuheung. Simpen salami 15 menit teras dikumbah.



Asép

Héjo Gram Sareng Kunyit Raray Pak

Candak dua séndok gram héjo sareng gaul sareng ciwit kunyit. Tambahkeun sababaraha tetes susu kanggo ngadamel témpél. Larapkeun témpél ieu kana ramo sareng angkat salami 20 menit. Ngumbah sakali garing pisan.

Asép

Siki Wijen Sareng Kunyit

Lemes siki wijén dina cai salami 12 jam. Grind aranjeunna pikeun ngadamel némpelkeun. Pikeun némpelkeun ieu tambihan sababaraha tetes cuka sari apel sareng sadetik kunyit. Larapkeun témpél ieu kana ramo sareng jaga salami 15 menit. Engké ngumbah cai haneut.

Asép

Cendana Sareng Cai Mawar

Campur hiji séndok téh kayu cendana ku ciwit kunyit sareng sababaraha tetes cai mawar kanggo némpelkeun. Larapkeun témpél ieu dina raray sareng beuheung anjeun sareng ngantepkeun salami 20 menit. Ngumbah cai haneut. Turutan tip ieu pikeun kéngingkeun kulit anu alami di bumi.

Asép

Paket Raray Madu Sareng Neem

Pikeun ngadamel bungkus raray ieu, campur hiji séndok madu sareng sakubit kunyit sareng hiji séndok téh bubuk neem kanggo ngadamel témpél. Tambahkeun sababaraha tetes cai mawar upami témpél janten kandel teuing. Larapkeun témpél ieu kana ramo sareng angkat salami 10 menit. Ngumbah cai anu haneut saatosna.

Asép

Pakét raray Marigold Sareng Rose

Grind sababaraha kelopak seger kembang marigold janten némpelkeun a. Pikeun némpelkeun ieu tambihan sababaraha tetes cai mawar. Larapkeun kana raray sareng beuheung sareng jaga salami 15 menit. Engké ngumbah ku cai tiis. Ieu salah sahiji bungkus raray buatan alam anu paling saé pikeun kaadilan.

Asép

Pek Rupa Mint Sareng Multani Mitti

Ngadamel témpél tina daun mint seger ku cara digiling. Pikeun témpél ieu tambihan sababaraha tetes cai mawar sareng hiji séndok téh multani mitti kanggo ngadamel témpél kandel. Larapkeun témpél ieu dina raray sareng jaga salami 20 menit. Ngumbah cai.

Asép

Bungkus Delima Sareng Madu

Pikeun kéngingkeun kulit anu lumayan lumrah ngagiling satengah dalima pikeun némpelkeun. Tambihkeun hiji séndok madu kana éta teras oléskeun dina raray. Simpen dina raray anjeun salami 15 menit teras engké dikumbah ku cai tiis. Ieu diantara ubar bumi anu pangsaéna pikeun kulit anu adil.