Pamilik Tim IPL: Fakta Menarik Pikeun Shahrukh Khan

Entong Cik

Bumi Insync Hirup Hirup oi-Anjana NS Ku Anjana Ns dina 29 April 2011

Liga Premier India (IPL) mungkin gaduh seueur jutawan salaku penawar tapi daptar éta kalebet jalma khusus, anu sanés ngan ukur pangusaha tapi ogé badshah of Bollywood, urang nyarioskeun ngeunaan penghibur hébat, Shahrukh Khan. Shahrukh sareng salaki aktris Juhi Chawla Jay Mehta, mangrupikeun anu ngagaduhan Kolkata Knight Riders. Dinten ayeuna urang tingali tina kanyataan anu narik tina Shahrukh Khan - juragan tim IPL.

Pamilik Tim IPL: Fakta Menarik Pikeun Shahrukh Khan



1. superstar Bollywood mangrupikeun pangadeg sareng anu gaduh dua perusahaan produksi, Dreamz Unlimited sareng Red Chillies Entertainment. Shahrukh, dinten ayeuna dianggap salaku bintang pilem pangageungna di dunya, dina hal pengikut penggemarna sareng artos na diperkirakeun aya dina $ 555 juta. Anjeunna ogé salah sahiji jalma anu pangkuatna di dunya, numutkeun Newsweek.



2. Shahrukh Khan masihan para juru sorak amprok artos ku ngalaksanakeun pancén perdana IPL usum 4. Ieu mangrupikeun kahiji kalina dina sajarah IPL dimana anu ngagaduhan tim IPL parantos dilakukeun.

3. Ngahurungkeun deui kontroversi tina lélang IPL, Raja Khan nyatakeun yén 'ngahinakeun' ningali saurang pamaén Pakistan anu teu dipilih pikeun lélang pikeun kaopat kalina.



4. Pamaén Bollywood ogé parantos nyiptakeun berita pikeun hiji alesan deui usum IPL ieu, sapertos palaku saingan mastaka na Salman Khan anjeunna parantos ngaku bakal ngaluarkeun bajuna upami KKR dugi ka final IPL 2011.

5. Patali sareng kamurahanana pikeun pamaén Pakistan, Shiv Sena (dina 2010) parantos ngabantingkeun aktor anu nyungkeun anjeunna tetep di Pakistan sareng ogé ngancam para pamaén upami badé angkat ka Maharashtra.

6. Nalika ditaros ka Shahrukh ngeunaan kumaha kahirupanana parantos robih pasca IPL, palaku éta parantos nyatakeun yén tujuanana nyaéta pikeun ngahibur jalma sareng teu aya anu tiasa ngarobah kahirupan 'saderhana' na.



7. Shahrukh, IPL usum ka 4 ieu teu kéngingkeun batu, janten surak atanapi promosikeun. Anjeunna ngagaduhan CEO pikeun KKR sapertos Joy Bhattacharya, anu mangrupikeun Quizmaster sareng manajer olahraga anu kasohor. Anjeunna ogé kéngingkeun bintang-bintang ageung sapertos Maheep, Sanjay Kapoor, Anil Thadani, Raveena Tandon sareng Ritesh Sidhwani pikeun ngagumbirakeun budak timna.

8. Juhi Chawla, salakina Jai ​​Mehta babarengan sareng Shahrukh Khan ngarencanakeun ngawangun stadion jangkrik di Porbandar, Gujarat. Stadion paling canggih bakal dingaranan Nanji Kalidas Mehta, anu mangrupakeun akina Jai.