Naha Jus Bonténg Nguntungkeun Kanggo Rambut?

Entong Cik

Bumi Kageulisan Perawatan buuk Panulis Perawatan Rambut-Somya Ojha Ku Somya ojha dina 12 Agustus 2018

Masalah anu mangaruhan rambut anjeun henteu ngan ukur ngarusak kaséhatan rambut anjeun sareng kaéndahan alami tapi ogé mangaruhan tingkat kapercayaan anjeun. Sareng, dina jaman ayeuna, ampir unggal jalma ngungkulan sababaraha masalah anu aya hubunganana sareng buuk.

Masalah sapertos rambut murag, ipis, beulah tungtung, kapamaran, kulit sirah garing, sareng sajabana, parantos janten umum di kalangan jalma-jalma sadunya. Sareng pikeun ngubaran masalah-masalah ieu, kaseueuran jalma milih prosedur anu mahal atanapi nganggo produk rambut komérsial anu diinfus ku bahan kimia anu karasa.





attukal pongala 2019 tanggal sareng waktos
Jus Timun Pikeun Rambut

Duanana cara ieu tiasa masihan anjeun relief samentara tina masalah rambut tapi paling dipikaresep nyababkeun karusakan jangka panjang dina rambut anjeun.

Daripada nyobian pangobatan anu picilakaeun éta, langkung saé pikeun nyobaan perlakuan alami anu tiasa ningkatkeun kaséhatan rambut anjeun sareng ngalawan masalah anu ngagalura anu ngarampok rambut anjeun tina kaindahan alamna.



Pikeun ngalaksanakeun pangobatan alami, anjeun bakal meryogikeun ubar bumi, meujeuhna, aman sareng gampang aya, pangubaran ieu pantes dicobaan.

Naha Penting pikeun Nganggo Pangobatan Bumi Kanggo Perawatan Rambut?

Vitamin sareng mineral penting pikeun ngajaga kaséhatan rambut sareng kaindahan alam. Sanyawa ieu tiasa ngabantosan sagala rupa masalah rambut anu ngaganggu sareng pastikeun yén kuncénna katingali anca bahkan tanpa gaya nanaon. Sedengkeun konsumsi barang tuang sareng buah anu ngandung sanyawa sapertos kitu mangrupakeun cara alami pikeun ngajaga kaséhatan rambut, aya alternatif anu kuat pikeun ngubaran rambut anjeun ku sanyawa ieu.

Anu urang ngarujuk nyaéta aplikasi topical remedies bumi. Pangubaran sapertos minyak zaitun, endog, gél lidah buaya, madu sareng seueur deui anu penting pikeun kaséhatan rambut. Pangubaran ieu nyayogikeun gizi konci, vitamin, mineral sareng antioksidan anu kuat dina rambut. Ngubaran rambut ku cara ngubaran bumi sapertos kitu mangrupikeun cara tradisional pikeun ngungkulan masalah anu teu pikaresepeun sapertos rambut rontok, ipis, dandruff, jst.



Sedengkeun, endog sareng minyak zaitun parantos populér pikeun pasipatan anu nguntungkeun rambut, dina sababaraha taun ka pengker, bahan alami sapertos jus bonténg ogé parantos kasohor salaku bahan perawatan rambut.

kumaha cara ngadamel 6 bungkus abs di bumi

Naha Jus Bonténg Nguntungkeun Kanggo Rambut?

Leres, jus bonténg dicutat janten manpaat pikeun buuk. Ieu daptar cara ngabantosan rambut anjeun.

• Jus bonténg ngandung silika sasarengan seueur vitamin ésénsial. Sadaya sanyawa ngamungkinkeun jus bonténg pikeun ngadorong tumuhna rambut.

• Kandungan cai anu ageung dina jus bonténg tiasa masihan kulit sirah anjeun sareng rambut mangrupikeun dorongan utama hidrasi sareng ningkatkeun tékstur untaian rambut anjeun.

• Jus bonténg anu beunghar ku mineral ogé sanggup merangan rambut rusak. Kusabab éta tiasa ngadamel aci rambut anu kuat sareng ngirangan héd kana sajumlah hébat.

• Ngalengkepan vitamin A, B5, C sareng K, jus bonténg tiasa meredihkeun kulit sirah anu jengkel sareng ngirangan kagorengan.

• Kalayan kamampuan hidrasi rambutna, jus bonténg ogé tiasa nyegah kulit sirah sareng rambut garing. Aplikasi na tiasa ngabuktikeun janten manpaat pisan pikeun jalma anu garing, kulit sirah flaky.

Topeng Rambut Jus Timun:

Gampang didamel sareng murah, masker rambut jus bonténg bungkus ku punch. Tina mempermudah pertumbuhan rambut dugi ka nambihan hérang kana untaian rambut, aya sababaraha cara di mana masker bonténg di damel tiasa nguntungkeun rambut anjeun.

Naon anu anjeun peryogikeun:

2 séndok jus bonténg

1 séndok gél lidah buaya

1 sendok minyak zaitun

Kumaha Cara Nyiptakeun:

• Potong bonténg kana potongan ageung sareng campuran dina juicer.

• Tuangkeun jus bonténg kana mangkok sareng tambahkeun gél lidah buaya anu énggal.

• Aduk sareng séndok pikeun campuran dua bahan éta.

kumaha carana nyiapkeun kue eggless tanpa oven

• Anu terakhir, tambahkeun 1 séndok téh minyak zaitun kana campuran.

kumaha carana sangkan naksir cinta anjeun anjeun

• Aduk sakedap kanggo nyiapkeun topéng rambut.

Kumaha Larapkeun:

• Bagikeun rambut anjeun kana sababaraha bagian sareng lembut masagi bahan anu disiapkeun kana kulit sirah anjeun.

• Hayu topéng garing pikeun 30 menit.

• Sampo rambut anjeun kanggo nyabut résidu sareng nuturkeun kalayan nerapkeun kondisionér cuti.

• Panerapan mingguan topeng rambut buatan ieu tiasa ngahasilkeun hasil anu saé.

Kunaon Ieu Karya:

Vitamin dina jus bonténg ngarangsang kelenjar sebaceous sareng ngabantosan tumuh rambut. Minyak zaitun janten sumber vitamin sareng antioksidan anu kuat tiasa nyandak uap deui kana rambut bari gél lidah buaya bertindak salaku agén kondisioner sareng ngamajukeun lelembutan dina buuk. Babarengan, sadaya komponén ieu tiasa ngungkulan sababaraha rupa masalah rambut sareng ngabantosan sacara alami nguatkeun sareng ngageulisan rambut anjeun.