Kangana Ranaut Bagikeun Gugusna Berat Sareng Rencana Diét Dina Ulang Tahun Nya

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Diét kabugaran Diet Fitness oi-Neha Ghosh Ku Neha Ghosh dina 23 Maret 2018

Aktris anu berbulu keriting tina Bollywood Kangana Ranaut ngintunkeun pemirsa ku sagala cara. Ti pikeun nangtungkeun naon anu salah sareng leres janten nyarioskeun pipikiranana, anjeunna jarang gagal pikeun ménak haté jalma. Dinten ieu, dina ulang taun na, urang bakal ngabahas ngeunaan Kangana Ranaut ngeunaan turunna beurat sareng rencana diet.

efek samping tina amla nalika kakandungan

Aktris anu kéngingkeun Pahlawan Nasional mangrupikeun jalma anu pikasieuneun sareng pilem na sareng henteu mopohokeun awakna anu dipahat ogé. Aktris ieu ngagaduhan awak anu kenceng sareng janten ectomorph - jalma anu awakna langsing sareng terstruktur - anjeunna pasti terang kumaha ngajaga dirina tetep pas. Hésé pikeun Kangana pikeun nambahan beurat gampang. Éta sababna anjeunna sering gaduh inohong super langsing.



Kangana sok aya perhatian, janten anjeunna jaga pisan awakna ku latihan rutin sareng diet saimbang.



Anjeunna nuturkeun pola dahar anu séhat sareng bergizi sareng ngajantenkeun parobihan diétna numutkeun paménta karakter anu anjeunna lakukeun.



Kangana Ranaut ngirangan beurat badan

Rutinitas Latihan Kangana

Aktris anu sampurna dina rutin latihanana. Anjeunna ketat pisan salami sési latihanana, sabab anjeunna henteu resep ponténg latihan anu kuat.

batuk garing sareng bédana batuk baseuh

Kangana nabrak gim lima kali dina saminggu salami hiji dugi ka dua jam. Anjeunna latihan sababaraha jinis latihan dina palatih kabugaran na Leena Mogre. Anjeunna ngalaksanakeun latihan interval, latihan kakuatan, yoga, latihan kardio, jsb.

Pikeun ngawangun otot sareng nguatkeun anakna, anjeunna ngalaksanakeun set Jerman, pull-up, push-up, fartlek ngajalankeun, squats, latihan bagian handap, jst.



Kangana Ranaut ngirangan beurat badan

Yoga Pikeun Kalenturan

Kangana ngahaturanan 45 menit dina sapoé pikeun ngalakukeun yoga. Ieu ngabantuan dina ngawangun awakna sareng santai awakna ogé. Anjeunna ogé meditasi 10 menit unggal dinten. Semedi mantuan nenangkeun pikiran anjeun.

Salah ancur Imah remedies

Kangana Ranaut ngirangan beurat badan

Rencana Diét Kangana Ranaut

Aktris éta tuang tuangeun anu séhat sareng bergizi. Anjeunna kalebet seueur tuangeun anu ngandung karbohidrat anu saé. Diétna mangrupikeun campuran karbohidrat, lemak, sareng protéin, diwangun ku 50 persén karbohidrat, 25 persén protéin sareng 25 persén lemak séhat, ngabantosan anjeunna ngagaduhan awak anu séhat sareng pas.

Rézim dietana utamina diwangun ku gandum, bubur, protéin, endog, sayuran, hayam bakar, dal, tahu, jst.

ubar bumi pikeun nyeri spondylosis serviks
  • Pikeun sarapan, anjeunna tuang bubur sareng séréal.
  • Snacks tengah dinten kalebet ngonsumsi protein protéin sareng buah-buahan.
  • Pikeun tuang siang, anjeunna ngagaduhan salad seger, sareng dal, nasi, sayuran pindang sareng dua chapatis.
  • Pikeun camilan sonten, anjeunna langkung resep roti coklat.
  • Pikeun tuangeun, anjeunna ngagaduhan sayuran pindang atanapi salad sareng sup.

Kangana Ranaut ngirangan beurat badan

Kangana Resep Pangan Vegetarian

Kangana Ranaut mangrupikeun jalma non-vegetarian anu resep ngadahar katuangan non-sayuran. Tapi nembé, anjeunna parantos janten vegetarian. Anjeunna langkung resep tuang tuangeun leutik sadinten unggal dua jam sakali. Anjeunna nyingkahan meakeun tuangeun anu henteu séhat, tuang sampah, tuangeun minyak sareng tuangeun gula. Kadang-kadang, anjeunna nyérénkeun pizza pikeun ngabendung hawa nafsuna. Pikeun ngajaga awakna terhidrasi, anjeunna nginum sahenteuna 10 dugi 12 gelas cai unggal dinten. Kangana Ranaut ngirangan beurat badan

Tips Diét Sareng Latihan Kangana Ranaut

Aktris anu saé na ngabagi sababaraha diet sareng tip latihan na, sapertos kieu:
  • Indulge kadang-kadang pikeun nyingkahan hawa nafsu.
  • Tuang diet saimbang saimbang.
  • Cegah katuangan sampah anu henteu séhat.
  • Mikir sapopoé pikeun nyaimbangkeun pikiran sareng awak anjeun.

Bagikeun tulisan ieu!

Upami anjeun resep maca tulisan ieu, tong hilap bagikeun.