Milarian Gaya rambut Sampurna Pikeun Ngabodorkeun Musim Pangantenan Ieu? Urvashi Rautela Gaduh Anjeun Ditutupan!

Entong Cik

Bumi Kageulisan Perawatan buuk Perawatan Rambut oi-Aayushi Adhaulia Ku Aayushi adhaulia dina 3 Désémber 2020

Gaya rambut Jalinan Urvashi Rautela

Nyocogkeun sareng gaya rambut sesah sapertos mendakan lehenga idéal pikeun kawinan bestie. Hayu urang ngaku, iraha waé anjeun kedah ngiringan kawinan, gaya rambut naon anu cocog sareng papakéan anjeun mangrupikeun hal anu paling sesah anu kedah dilalui. Janten, upami anjeun nalungtik kalayan saé sareng gaya rambut parantos ditangtoskeun, kaayaan janten langkung saé sareng gampang dina momen terakhir. Aktris Bollywood Urvashi rautela , Anu dipikaterang ku penampilan anu béda-béda, nembé, masihan tujuan utama ku dua gaya rambutna anu béda. Salah sahijina nyaéta gaya rambut pulas payun bari anu sanésna jalinan sisi kepang. Tingali kana prosedur léngkah-léngkah kumaha anjeun tiasa nyiptakeun duanana gaya rambut.





Gaya rambut Twisted Urvashi Rautelas

Gaya rambut Twisted Urvashi Rautela

• Nganggo sisir detangler, angkat sadayana kusut sareng simpul tina rambut anjeun.

• Mid-bagian rambut anjeun di payun.



balapan kapal di kerala nalika onam

• Dimimitian ti sisi kénca, nyandak bagian ukuran sedeng tina bagian payun rambut anjeun.

• Beulah bagian éta kana dua sareng pulaskeun deui.

• Tetep nambihan rambut tina garis rambut anjeun dugi ka dugi di tukangeun ceuli.



• Ngamankeun untun nganggo hairpins atanapi hairtie.

• Ayeuna, balikan deui prosés lengkepna di sisi katuhu rambut anjeun.

tips pikeun kulit poék janten adil

• Sakali réngsé, mimitian ngagulung tresses anjeun sésana kalayan bantosan curling beusi.

minyak almond minyak jarak sareng minyak zaitun pikeun rambut

• Pikeun ngagulung aranjeunna, candak bagian rambut anjeun sareng bungkuskeun kana beusi ngagulung.

• Antosan salami 2-3 menit dugi ka haneut teras leupaskeun lemes.

• Lakukeun hal anu sami sareng sadaya bagian sareng anjeun siap angkat.

Gaya rambut Races Urvashi Rautelas Messy Side Messy

Gaya rambut jalangan Urvashi Rautela

• Nganggo sisir detangler, angkat sadayana kusut sareng simpul tina rambut anjeun.

• Sisih-bagian rambut anjeun di payun.

• Kumpulkeun sadaya rambut anjeun ka hiji sisi kanggo ngadamel kepang anu handap.

• Ayeuna, bagi rambut anjeun kana opat bagian.

dina suku anu ngagem benang hideung

• Dimimitian ku bagian anu aya di belah kénca kénca, ngalangkungan handapeun bagian salajengna, teras ngalangkungan bagian katilu, teras di handapeun bagian kaopat.

• Teras ngaitkeun rambut anjeun dugi ka ngahontal tungtung teras diamankeun nganggo elastis atanapi dasi rambut.

• Alon-alon, bagian tug tina kepang pikeun ngaleupaskeun sakedik, masihan tampilan anu teu rata.

• Ngabengkokkeun atanapi lempengkeun poni payun anjeun sareng anjeun siap-siap ngaktipkeun sirah.

Janten, kumaha saur anjeun ngeunaan gaya rambut ieu Urvashi rautela ? Hayu urang terang yén dina bagian koméntar.

manpaat tina bodas endog pikeun rambut

Kiridit Pic: Urvashi rautela