Jalma-jalma Teu Bisaeun Unjukan Bagian Awak Ieu

Entong Cik

Bumi Insync Pencét Pulsa oi-Syeda Farah Noor Ku Syeda Farah Noor dina 13 Oktober 2018

Aya seueur pisan gambar anu ngagaduhan ilusi optik dina otak urang. Gambar ieu ngabingungkeun pikiran urang kana naon anu urang tingali.

Ieu mangrupikeun gambar sapertos bagian awak awéwé anu parantos ngajurung para netizén pikeun ngajawab bagian awak anu aranjeunna ningali.





Bagian Awak Anu Ieu?

Nalika seueur jalma ningali gambar ieu, aranjeunna pikir aranjeunna ningali bagian tukang sirah awéwé sareng beuheung na. Tapi éta sanés leres beuheung na, sareng éta sirahna tibatan.

Sanaos gambarna mimiti katingalina sapertos beuheung sareng rambut awéwé, kami ngungkabkeun yén sirahna sanés anu caket kana kaméra anu masihan kesan ilusi optik.



Pariksa utas anu badé viral.

masker pameunteu kanggo kulit anu hérang di bumi