Poto Anu Bakal Anjeun Ceurik

Entong Cik

Bumi Insync Pencét Pulsa oi-Syeda Farah Ku Syeda Farah Noor dina 25 Juli 2016

Gambar nyarios seueur. Aranjeunna mangrupikeun momen anu direbut dina waktos anu pangsaéna sareng dipiara sadidinten. Nanging, naon anu lumangsung nalika gambar ieu leres-leres némpél sareng tiasa ngajerit?

Nya, didieu dina tulisan ieu, kami parantos ngabagi daptar poto anu pasti bakal ngajerit anjeun. Ieu poto-poto anu leres-leres néwak émosi nyata jalma.



Kami yakin gambar ieu tiasa nganyenyeri haté anjeun nalika anjeun terang carita anu aya di tukangeunana.



Ieu gambar-gambar anu parantos dicandak dina momen epik nalika émosi manusa dina puncakna.

kumaha carana ngagumbirakeun kabogoh anjeun

Janten, terang langkung seueur perkawis gambar pikaresepeun ieu anu pastina bakal ngalebur haté anjeun sareng ngajerit.



Asép

Panguburan Guru

Budak anu namina Deigo dina gambar ieu nangis dina pamakaman guruna-cum-mentor anu ngabantosan anjeunna kabur tina kamiskinan sareng kekerasan ngalangkungan kahadéan sareng minat musik aranjeunna. Anu leres-leres matak hanjelu sareng matak nyeri haté ngeunaan gambar ieu nyaéta kanyataan yén budak lalaki maot engké di taun anu sami kusabab leukemia.

Gambar Kahadean

kumaha carana katingali ngora saatos 30 taun
Asép

Ngadu'a Anjing

Anjing ieu namina 'Leao' kapendak ngajaga penjagaan makamna anu tiwas dina longsor di luar Rio de Janeiro di Brazil. Gambar anjing anu ngalamun, duka ieu tiasa ngalenyepan haté saha waé langsung!



Gambar Kahadean

Asép

Nak Nyeret Bapana Alkohol

Poto anu kuat ieu ngagaduhan inpormasi anu kirang pisan. Éta nunjukkeun asa-asa hiji budak leutik anu nyobian nyérédét bapakna ka bumi tapi teu tiasa ngalakukeun éta, sabab anjeunna henteu tiasa ngangkat anjeunna.

Gambar Kahadean

Asép

Sasatoan Anu Ditawan

Ieu mangrupikeun salah sahiji gambar anu nunjukkeun kumaha sedih sato ieu, sabab aranjeunna kajebak saumur hirup. Jerapah dina gambar ieu nyobian tuang daun tina poster anu dicét dina tembok panangkaran.

Gambar Kahadean

kumaha sonam kapoor ngirangan beurat
Asép

Panguburan Bapa

Budak ieu ngiringan pamakaman bapakna anu tiwas dina perang. Émosi anu ditingali dina rupa budak leutik nunjukkeun kasedihan anu dialamkeunana, nalika anjeunna dihibur ku batur sapagawean bapak almarhum.

Gambar Kahadean

Asép

Kamar Gas Auschwitz

Poto ieu nembongkeun goresan kuku jari dina témbok kamar gas di kubu utama Auschwitz. Éta nunjukkeun asa-asa jalma nyobian salamet nalika dialungkeun ka jero kamar gas anu ngandung gas beracun. Langkung sajuta jalma maot nyalira di camp ieu!

Gambar Kahadean

tanda babaturan sobat anjeun ragrag pikeun anjeun
Asép

Pupusna ngadadak

Gambar ieu nunjukkeun lanceuk anu duka ka pupusna lanceukna rumaja nalika budak lalaki ditusuk dina kajadian anu aya hubunganana sareng geng. Nyeri dina raray lanceuk mangrupikeun hal anu pikasediheun pisan!

Gambar Kahadean

Asép

Leungeun Anu Henteu Gizi

Poto ieu henteu morphed tapi nunjukkeun kateusaruaan anu lumangsung di dunya ieu. Leungeun anu langkung ageung milik misionaris sedengkeun panangan bulimic milik budak Afrika anu gizi parah.

Gambar Kahadean