Kakuatan Otot Flexing

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Diét kabugaran Diet Fitness oi-Praveen Ku Praveen Kumar | Diterbitkeun: Jumaah, 8 Juli 2016, 8:25 [IST]

Aya sababaraha kauntungan otot flexing sareng posing sapertos pembina awak sanaos anjeun henteu salah. Cara ieu tiasa dianggo saé upami anjeun gaduh kabiasaan ngalaksanakeun latihan naon waé di bumi.

Ogé Baca: 7 Hal Anu Kajadian Saatos Detox



Kumaha cobian? Nya, teu lami saatos ngalakukeun pushups, nangtung sareng kencétkeun dada, taktak sareng bisep anjeun salami 20 detik teras lepas.



Moal lami deui saatos anjeun laksanakeun latihan kaki, kencangkeun sadaya otot suku anjeun sareng lepaskeun saatos 20 detik. Saatos bicep tiasa dianggo, anjeun tiasa ngencatkeun bisep anjeun sareng ngaleupaskeun saatos 20 detik.

Ogé Baca: 7 Tanda Hadé Éta Ngalungkeun Dahareun



Unggal-unggal anjeun ngencengkeun otot anu khusus, bayangkeun saolah-olah anjeun mangrupikeun pembangun awak anu nyobian pasang aksi. Ieu bakal nawiskeun sababaraha manpaat sanaos katingalina sapertos polah anu henteu penting. Ieu mangrupikeun manpaatna.

Asép

Sirkulasi Getih

Otot anu lentur naékkeun sirkulasi getih kana otot-otot éta sareng ieu bakal ngabantosan langkung seueur suplai oksigén sareng nutrisi.

Asép

Manjang Otot

Otot anu manjang sering, cenderung langkung épisién tibatan otot anu jarang dianggo.



Asép

Ngarangsang Tumuwuh Otot

Otot peryogi setrés sareng stimulasi pikeun tumuh. Jumlah tegangan anu leres dina otot tiasa ngarangsang pertumbuhan.

Asép

Nguatkeun Otot

Otot anu diperketat tiasa tetep kuat sareng siap-siap dipilampah. Pasip ngalakukeun latihan teu pernah tiasa nawiskeun kauntungan anu sami.

Asép

Ningkatkeun Kalenturan

Otot anjeun condong fleksibel nalika dirangsang leres. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeun kagiatan urang kalayan gampang.

Asép

Méré Harti

Otot anu fleksibel cenah ngagaduhan definisi sareng bentuk anu langkung saé dibandingkeun sareng otot anu jarang ditekuk.

Asép

Ngabantosan Tetep Dina Wangun

Wangun anjeun sacara bertahap janten langkung saé sareng ieu tiasa masihan anjeun langkung percaya diri. Coba cara ieu upami palatih gim anjeun ngawas anjeun.