KABIJAKAN PRIVASI

  • Kawijakan cookie (Di luar UE)
  • Bewara Privasi pikeun Warga California
  • Kawijakan Privasi pikeun Pamaké UÉ
  • Kawijakan cookie pikeun Pamaké UÉ
  • Kawijakan Privasi (LUAR UÉ)

    Tanggal Épéktip: 25 Méi 2018

    BUBUKA

    Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, afiliasi sareng anak perusahaan na (éta 'Hundeshagen' , 'urang' atawa 'urang' ) ngahargaan karusiahan pangguna sareng palanggan kami. Kami narékahan pikeun transparan ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi anjeun, pikeun ngajaga inpormasi anjeun aman sareng masihan anjeun pilihan anu bermakna. Kawijakan Privasi Ieu ( 'Sarat jeung Kaayaan' ) ngajelaskeun prakték privasi pikeun www.pamperedpeopleny.com halaman wéb (éta 'Situs' ), anu dipimilik sareng dioperasikeun ku Hundeshagen. Kawijakan ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan anjeun ngartos inpormasi anu dikumpulkeun ku Hundeshagen, naha urang ngumpulkeunana sareng naon anu kami laksanakeun.



    Kawijakan ieu dilarapkeun kana prakték inpormasi online kami pikeun Situs ngeunaan sadaya pangguna kacuali pangguna di jero Uni Éropa. Kawijakan ieu henteu dilarapkeun kana data pribadi anu dikumpulkeun ngalangkungan situs web atanapi aplikasi pihak katilu mana waé, kalebet situs wéb anu anjeun tiasa aksés ngalangkungan Situs. Éta halaman wéb sareng aplikasi tiasa gaduh kabijakan privasi nyalira, anu kami ajak anjeun baca sateuacan nyayogikeun inpormasi pribadi ngeunaan atanapi ngalangkunganana. Penawaran tinangtu dina Situs kami, tiasa ngagaduhan bewara tambahan ngeunaan prakték inpormasi sareng pilihan. Punten baca éta panyingkepan privasi tambahan kanggo ngartos kumaha aranjeunna tiasa nerapkeun ka anjeun.



    Mangga baca Kawijakan ieu sacara saksama pikeun ngartos kabijakan sareng prakték kami ngeunaan inpormasi anjeun sareng kumaha urang bakal ngubaranana. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan sareng prakték kami, tong nganggo Situs. Ku ngagunakeun Loka, anjeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan ieu. Kawijakan ieu tiasa robih ti waktos ka waktos. Pamakéan neraskeun Loka saatos kami ngarobih dianggap bakal ditarima kana parobihan éta, janten punten parios Kawijakan sacara berkala pikeun update.

    Barudak handapeun umur 13 taun

    Situs ieu henteu dimaksadkeun pikeun barudak di handapeun umur 13 taun, sareng kami henteu terang-teru ngempelkeun inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 13. Upami urang terang yén urang parantos ngumpulkeun atanapi nampi inpormasi pribadi ti budak di handapeun 13 taun tanpa verifikasi ijin kolot, kami bakal mupus inpormasi éta. Upami anjeun yakin yén kami ngagaduhan inpormasi ti atanapi ngeunaan budak di handapeun 13 taun, mangga ngahubungan kami di privacy@pamperedpeopleny.com .



    INFORMASI URANG KUMPULAN JEUNG KUMAHA URANG NGUMPULKEUN

    Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi ti sareng ngeunaan anjeun nalika anjeun berinteraksi sareng nganggo Situs. Inpormasi ieu tiasa kalebet inpormasi pribadi (mis. Nami, alamat email, alamat pos, nomer telepon sareng detil kontak sanésna), inpormasi téknis (mis. Alamat IP, jenis browser, identifier alat) sareng inpormasi panggunaan (mis. Halaman wéb anjeun kadatangan, iklan anu anjeun pencét dina). Urang tiasa ngagabungkeun jinis inpormasi ieu babarengan, sareng sacara koléktif tingal sadayana inpormasi ieu dina Kawijakan Privasi ieu salaku 'Inpormasi' . Inpormasi tiasa dikumpulkeun sakumaha anu ditétélakeun di handap ieu sareng ngalangkungan panggunaan cookies, beacon wéb, piksel, sareng téknologi anu sami ku kami atanapi ku perusahaan sanés atas nami kami. Ieu di handap mangrupikeun inpormasi anu tiasa kami kumpulkeun:

    Inpormasi Anjeun Nyayogikeun ka Kami.
    • nalika anjeun ngadaptar nganggo atanapi nganggo Situs ieu, atanapi ngalanggan jasa naon waé dina Situs, urang tiasa nyungkeun anjeun masihan inpormasi pribadi anu anjeun tiasa dikenalkeun, sapertos nami, alamat pos, alamat e-mail, nomer telepon, atanapi naon waé detil kontak anu sanés.
    • nalika anjeun nganggo Situs pikeun komunikasi sareng anu sanés atanapi ngirim, unggah, ningalikeun atanapi nyimpen kontén naon waé sapertos koméntar, poto, pidéo, email, lampiran, input sora, sareng kontén sanés anu dihasilkeun ku anjeun (sacara koléktif, 'Kontribusi Anggota') dina umum daérah Loka. Kontribusi Panganggo anjeun tiasa dikirimkeun ka anu sanés sareng kami henteu tiasa ngendalikeun tindakan ti pihak katilu anu anjeun tiasa pilih pikeun ngabagi Kontribusi Pamaké anjeun. Kami ogé moal tiasa nyegah panggunaan salajengna inpormasi ieu upami parantos diumumkeun.
    • urang tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun Inpormasi nalika anjeun ngiringan kontes atanapi undian anu disponsoran ku kami atanapi ngaréspon survey anu urang tiasa pasang sareng nyungkeun ngalengkepan dina Situs.
    • nalika anjeun komunikasi sareng kami pikeun ngalaporkeun masalah sareng Situs, atanapi patarosan umum anu sanés. Kami tiasa nyimpen rékaman sareng salinan koréspondénsi anjeun (kalebet alamat e-mail, nomer telepon, sareng inpormasi pribadi sanés anu anjeun parantos sayogi).
    • nalika anjeun ngadaptarkeun jasa dibayar atanapi nempatkeun pesenan dina Situs, urang tiasa nyimpen detail transaksi anu anjeun laksanakeun ngalangkungan Situs sareng pikeun minuhan paréntah (perhatoskeun yén anjeun diperyogikeun masihan inpormasi kauangan sateuacan nempatkeun pesenan ngaliwatan Loka).
    • nalika anjeun sanés nganggo Situs, sapertos pikeun pamundut pamilarian, riwayat nonton, tampilan halaman, ningali eusi anu kami sayogi, atanapi masang plug-in kami.
    Téknis, panggunaan, sareng Inpormasi analitik.

    Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi téknis sareng panggunaan tinangtu nalika anjeun nganggo Situs kami, sapertos jinis alat, browser, sareng sistem operasi anu anjeun anggo, pangenal alat unik, alamat IP, setélan alat sareng browser, halaman wéb anu anjeun buka, kalebet inpormasi ngeunaan kumaha anjeun berinteraksi sareng Situs kami sareng mitra ti pihak katilu kami sareng inpormasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mikawanoh sareng ngahubungkeun kagiatan anjeun ngalangkungan alat sareng Situs. Kami tiasa terang alat anjeun pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pribadi sareng pariwara dina alat anu anjeun anggo. Tingali ka urang Kawijakan cookie bagian pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan kumaha urang tiasa nganggo téknologi ieu pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu.

    Anjeun tiasa tiasa aksés fitur Loka ngalangkungan komunitas pihak katilu, forum, sareng situs média sosial, jasa, plug-in, sareng aplikasi ('Situs Media Sosial'). Setélan privasi anjeun dina Situs Media Sosial sapertos kitu, ogé kabijakan privasi masing-masing, bakal nangtoskeun inpormasi pribadi sareng anu sanés anu tiasa dibagi sareng kami, atanapi ditampi ku kami ngalangkungan téknologi pelacak média sosial, nalika anjeun ngaksés Loka éta, sareng tiasa waé dikumpulkeun sareng dianggo ku Situs Media Sosial ieu. Dimana diijinkeun ku hukum, ku nyayogikeun Inpormasi ieu atanapi sanés berinteraksi sareng Situs kami ngalangkungan Situs Media Sosial, anjeun satuju kana panggunaan Inpormasi tina Situs Média Sosial saluyu sareng Kawijakan Privasi ieu.



    Émbaran Lokasi. Kami ngumpulkeun inpormasi real-time ngeunaan lokasi anjeun, sapertos nagara anjeun, nalika anjeun nyayogikeunna atanapi ngalangkungan inpormasi alat (sapertos alamat IP), atanapi lokasi alat anjeun nalika anjeun ngaksés Loka nganggo alat sélulér anjeun.

    CARA Urang NGAGUNAKEUN INFORMASI ANJEUN

    Kami nganggo Inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun atanapi anu anjeun pasihkeun pikeun kami pikeun kaperluan anu dijelaskeun dina kabijakan ieu atanapi diungkabkeun dina waktos pengumpulan atanapi kalayan idin anjeun, kalebet pikeun tujuan ieu:

    • Nyayogikeun atanapi analisa panggunaan Situs sareng eusina, produk, program, sareng jasa.
    • Laksanakeun pamundut anjeun sareng tujuan naon waé anu anjeun nyayogikeunana, kalebet komunikasi sareng anjeun ngeunaan pameseran atanapi transaksi anjeun.
    • Masihan bewara ngeunaan akun atanapi langganan anjeun.
    • Kirimkeun inpormasi ngeunaan promosi, tawaran, sareng fitur Situs.
    • Wartosan anjeun nalika anjeun kéngingkeun salah sahiji kontes atanapi undian kami.
    • Wartosan anjeun nalika pembaruan Situs sayogi, sareng parobihan kana produk atanapi jasa naon waé anu kami nawiskeun atanapi nyayogikeun éta.
    • Nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngahususkeun, ngajagi, sareng ningkatkeun pangalaman anjeun sareng tawaran kami dina Situs.
    • Perkirakeun ukuran audién sareng pola panggunaan urang.
    • Nyimpen inpormasi ngeunaan karesep anjeun, ngamungkinkeun kami ngaropea Loka kami numutkeun kapentingan masing-masing.
    • Gancang pamilarian anjeun.
    • Ngajaga ngalawan, ngaidentipikasi, sareng nyegah panipuan sareng kagiatan haram anu sanés
    • Kenali anjeun nalika anjeun nganggo Situs.
    • Nawiskeun, pasar, sareng iklankeun produk, program, sareng jasa ti kami sareng apiliasi kami, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu anu tiasa dipikaresep ku anjeun. Kami ogé tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun nembongkeun iklan ka pamirsa target pangiklan kami.
    • Ngalaksanakeun kawajiban urang sareng ngalaksanakeun hak-hak kami anu timbul tina kontrak naon waé anu dilakukeun antara anjeun sareng kami, kalebet pikeun tagihan sareng ngumpulkeun.
    • Ngadeteksi, nalungtik, sareng nyegah kagiatan dina Situs kami anu tiasa ngalanggar istilah kami, tiasa curang, ngalanggar hak cipta, atanapi aturan sanésna atanapi anu tiasa henteu sah, pikeun matuh ka sarat hukum, sareng ngajagi hak-hak kami sareng hak-hak sareng kasalametan pangguna kami sareng anu sanés.
    KUMAHA Urang Bagikeun JEUNG NGASARAKEUN INFORMASI ANJEUN

    Kami tiasa ngabagi sareng nyingkabkeun Émbaran agrégatip sareng de-ngaidentipikasi ngeunaan pamaké kami tanpa palarangan. Salaku tambahan, urang tiasa ngabagi sareng nyingkabkeun Inpormasi anu kami kumpulkeun, atanapi anjeun nyayogikeun cara-cara ieu atanapi pikeun tujuan naon waé anu diungkabkeun dina waktos ngumpulkeun:

    Sareng Idin Anjeun. Kami tiasa nyingkab Inpormasi anjeun nalika anjeun nyayogikeun ijin pikeun anjeun.

    Panyayakeun Jasa. Kontraktor, panyayagi jasa, panyayogi kontén, sareng pihak katilu sanés anu kami anggo pikeun ngadukung bisnis urang tiasa ngagaduhan aksés kana Émbaran pikeun ngabantosan ngalaksanakeun jasa anu aranjeunna laksanakeun pikeun urang, sapertos, diantarana: nyiptakeun, ngajaga, hosting, sareng nganteurkeun Situs kami, produk, sareng jasa; ngalaksanakeun pamasaran, nanganan pangmayaran, email sareng minuhan order; ngurus kontes; ngalaksanakeun panilitian sareng analitik; sareng layanan palanggan.

    Kapamilikan Anyar. Pikeun anu mésér atanapi panerus anu sanés nalika aya penggabungan, divestasi, rétrukturna, réorganisasi, pembubaran atanapi penjualan atanapi transfer anu sanésna atanapi sadayana aset urang, naha salaku masalah atanapi salaku bagian tina kabangkrutan, likuidasi atanapi cara ngagawe anu sami, dina inpormasi anu dicekel ku kami ngeunaan Situs kami sareng pangguna mangrupikeun aset anu ditransfer.

    latihan pikeun ngirangan lemak pingping gancang

    Situs Anu Patalina. Situs tiasa ngandung tautan kana situs sanés, kalebet Situs Média Sosial. Urang tiasa ngahijikeun panganteur program aplikasi média sosial atanapi plug-in ('Plug-in') tina jaringan sosial, kalebet Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest sareng anu sanésna, kana Situs kami. Plug-in tiasa mindahkeun inpormasi ngeunaan anjeun kana platform plug-in masing-masing tanpa aya tindakan ku anjeun. Inpormasi ieu tiasa kalebet nomer idéntifikasi pangguna platform anjeun, halaman wéb anu anjeun tempat, sareng seueur deui. Berinteraksi sareng Plug-in bakal ngirimkeun inpormasi langsung kana jaringan sosial plug-in na inpormasi anu tiasa ditingali ku anu sanés dina platform éta. Plug-in dikawasa ku kabijakan privasi platform masing-masing, sareng sanés ku Kebijakan kami.

    Mitra sareng Apiliasi. Urang tiasa ngungkabkeun Inpormasi ka apiliasi, mitra bisnis, sareng pihak katilu (misal, pangecér, pangiklan, agénsi iklan, jaringan iklan sareng platform, organisasi panilitian, sareng perusahaan sanés) anu praktékna henteu katutup ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, sareng éta tiasa nyayogikeun, nawiskeun, ningkatkeun, pasar, sareng sanés komunikasi sareng anjeun ngeunaan produk sareng jasa nyalira. Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan pilihan anjeun, mangga tingali Pilihan anjeun di handap. Kami ogé tiasa ngabagi Émbaran tinangtu sareng pihak katilu pikeun nyayogikeun iklan ka anjeun dumasar kana karesep anjeun. Kanggo inpormasi lengkep, mangga tingali Pilihan Iklan di handap.

    Sponsor sareng promosi babarengan. Urang kadang nawiskeun kontén atanapi program (mis. Kontes, undian, promosi, atanapi integrasi Situs Média Sosial) anu disponsoran ku atanapi ko-merek sareng pihak katilu. Ku hubungan ieu, pihak katilu ngumpulkeun atanapi kéngingkeun Inpormasi ti anjeun nalika anjeun ilubiung dina kagiatan. Kami henteu ngagaduhan kendali kana panggunaan Inpormasi ieu ti pihak katilu ieu. Kami ngadorong anjeun pikeun milarian panyingkepan privasi pihak katilu mana waé pikeun diajar ngeunaan prakték data na sateuacan anjeun ilubiung dina kagiatan.

    Tujuan Hukum sareng Penegak Hukum. Urang tiasa nyingkab Inpormasi pikeun ngaréspon prosés légal, contona salaku réspon kana paréntah pangadilan atanapi pangadilan, atanapi salaku réspon kana paménta agénsi penegak hukum. Kami ogé tiasa ngungkabkeun Inpormasi sapertos kitu ka pihak katilu: (i) pikeun tujuan panyalindungan panipuan sareng pangurangan résiko kiridit, (ii) dimana kami yakin perlu pikeun nalungtik, nyegah, atanapi nyandak tindakan ngeunaan kagiatan ilegal, (iii) ngalaksanakeun hak kami anu timbul tina kontrak naon waé anu dilakukeun antara anjeun sareng kami, kalebet Sarat Pamakéan, Kawijakan ieu, sareng tagihan sareng koléksi, (iv) upami urang yakin panyingkepan diperyogikeun atanapi pantes pikeun ngajagi hak-hak kami, milik, atanapi kaamanan atanapi éta konsumén, pangguna, kontraktor atanapi anu sanés, (v) sakumaha anu disyaratkeun ku hukum.

    Pilihan anjeun

    Komunikasi Pemasaran sareng Bagikeun sareng Pihak Katilu. Anjeun tiasa ngamutahirkeun karesep anjeun ngeunaan nampi komunikasi pamasaran anu tangtu ti kami, sareng ngabagi inpormasi pribadi sareng pihak katilu. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngahubungi kami di privacy@pamperedpeopleny.com . Anjeun ogé tiasa milih henteu nampi komunikasi pamasaran email, ku nuturkeun paréntah 'unsubscribe' anu disayogikeun dina unggal email anu anjeun tampi ti kami. Anjeun tiasa ogé nyaluyukeun bewara push anjeun dina alat sélulér anjeun liwat setélan alat atanapi aplikasi anjeun.

    Pilihan Iklan. Kami tiasa damel sareng pihak katilu pikeun nampilkeun pariwara, sareng terlibat dina pendataan, ngalaporkeun, analitik situs, pangiriman iklan sareng pangukuran réspon dina Loka kami sareng dina halaman wéb sareng aplikasi ti pihak kana waktos. Pihak katilu ieu tiasa nganggo cookies, beacon wéb, piksel, sareng téknologi anu sami pikeun ngalaksanakeun kagiatan ieu. Éta ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan situs wéb anu anjeun buka, aplikasi anu anjeun anggo, sareng inpormasi sanésna ti salangkungan pangotéktak anjeun sareng alat pikeun nampilkeun pariwara anu tiasa diluyukeun sareng kapentingan anjeun sareng mareuman Loka kami sareng di platform anu sanés. Jenis iklan ieu dikenal salaku iklan dumasar minat.

    Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pariwara dumasar minat dina desktop atanapi browser seluler anjeun, sareng kamampuan anjeun milih kaluar tina jinis iklan ieu ku pihak katilu, mangga buka Inisiatif Periklanan Jaringan sareng / atanapi DAA Program Pangaturan Diri pikeun Iklan Paripolah Online . Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan iklan dumasar minat dina aplikasi sélulér sareng cara milih kaluar tina jinis iklan ieu ku pihak katilu, anjeun tiasa nganjang AppChoices . Punten perhatoskeun yén sagala pilihan pamilih anu anjeun laksanakeun ngalangkungan program-program ieu ngan bakal dilarapkeun ka iklan dumasar minat ku pihak katilu anu anjeun pilih tapi tetep bakal ngamungkinkeun pikeun ngumpulkeun data pikeun tujuan anu sanés, sapertos analitik, panilitian, sareng operasi. Anjeun ogé tiasa neraskeun nampi pariwara, tapi iklan éta panginten kirang aya hubunganana sareng kapentingan anjeun.

    Hak Privasi California. California Code Code Bagéan 1798.83 ngijinkeun pangguna tina Situs kami anu nyicingan California pikeun nyungkeun inpormasi anu tangtu ngeunaan panyingkepan inpormasi pribadi urang ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaran langsung aranjeunna. Pikeun ngalakukeun pamundut sapertos kitu, mangga ngahubungan kami di privacy@pamperedpeopleny.com .

    Cookie sareng Teknologi Lainnya. Kami, sareng afiliasi kami, panyayogi jasa pihak katilu, sareng mitra bisnis tiasa ngirim 'cookies' kana komputer anjeun atanapi nganggo téknologi anu sami pikeun ningkatkeun pangalaman online anjeun dina Situs kami sareng ngalangkungan pariwara sareng média kami ngalangkungan Internet sareng aplikasi mobile.

    Cookie mangrupikeun file téks alit anu ngandung inpormasi anu diunduh kana alat anjeun nalika anjeun nganjang halaman wéb, kalebet Situs kami. Cookies teras dikirim deui ka domain wéb anu asalna dina kunjungan anjeun anu salajengna kana domain éta. Kaseueuran halaman wéb ngandung unsur tina sababaraha domain wéb janten nalika anjeun nganjang halaman wéb, panyungsi anjeun tiasa nampi cookies tina sababaraha sumber. Cookie gunana sabab ngijinkeun halaman wéb pikeun mikawanoh alat pangguna. Cookies ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi halaman wéb épisién, émut karesep sareng umumna ningkatkeun pangalaman pangguna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyayogikeun iklan kana kapentingan anjeun ngalangkungan browsing anjeun ngalangkungan halaman wéb. Cookie sési dihapus sacara otomatis nalika anjeun nutup panyungsi anjeun sareng cookies anu tetep aya dina alat anjeun saatos peramban ditutup (contona émut karesep pangguna anjeun nalika anjeun balik deui ka Situs).

    Kami ogé tiasa nganggo piksel atanapi 'web beacons' anu ngawas panggunaan kami ngeunaan Situs kami. Beacon wéb mangrupikeun file éléktronik alit anu dilebetkeun kana Situs atanapi komunikasi urang (mis. Email) anu ngamungkinkeun urang, salaku conto, pikeun ngitung pangguna anu parantos nganjang ka halaman éta atanapi muka email atanapi pikeun statistik anu sanés. Urang ogé tiasa ngahijikeun 'Software Development Kit' ('SDKs') kana aplikasi urang pikeun ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng cookies sareng beacon wéb. Salaku conto, SDKs tiasa ngumpulkeun inpormasi téknis sareng panggunaan sapertos idéntifikasi alat sélulér sareng interaksi anjeun sareng Loka sareng aplikasi sélulér sanés.

    Kami tiasa nganggo cookies sareng téknologi sanés kanggo ngabantosan pangotéktak anjeun atanapi alat, ngajaga preferensi anjeun, nyayogikeun fitur Situs tertentu, sareng ngumpulkeun Inpormasi ngeunaan interaksi sareng Loka kami, eusi kami, sareng komunikasi kami.

    Urang ogé tiasa nganggo cookies sareng téknologi sanés (i) kanggo nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngatur pribadi, ngalindungan, sareng ningkatkeun Loka, produk, program, sareng jasa sareng ngoperasikeun bisnis urang, (ii) ngalaksanakeun analitik, kalebet nganalisis sareng ngalaporkeun panggunaan sareng kinerja Situs sareng bahan pamasaran kami, (iii) ngajaga ngalawan, ngaidentipikasi, sareng nyegah panipuan sareng kagiatan anu haram, (iv) nyiptakeun data agrégat ngeunaan grup atanapi kategori pangguna kami, (v) pikeun nyingkronkeun pangguna ngalangkungan alat, apiliasi, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu, sareng (vi) pikeun kami sareng apiliasi kami, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu pikeun tujuan, tawaran, atanapi pasar, produk, program, atanapi jasa. Cookie sareng téknologi séjén ogé ngagampangkeun sareng ngukur kinerja iklan anu ditayangkeun atanapi ditepikeun ku atanapi ngalangkungan kami sareng / atanapi jaringan atanapi situs anu sanés. Ku ngadatangan Loka, naha salaku pangguna anu kadaptar atanapi anu sanésna, anjeun ngaku, sareng satuju yén anjeun mikeun idin ka kami pikeun ngalacak kagiatan anjeun sareng panggunaan Loka éta ngaliwatan téknologi anu ditétélakeun di luhur, ogé téknologi anu sami anu dikembangkeun di hareup. , sareng yén kami tiasa nganggo téknologi pelacakan sapertos dina email anu kami kirimkeun ka anjeun.

    Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun nolak cookies. Ngadalikeun cookies ngalangkungan kontrol browser tiasa henteu ngawatesan panggunaan kami téknologi anu sanés. Mangga konsultasi setélan pangotéktak anjeun pikeun langkung seueur inpormasi. Nanging, ngahalangan cookies atanapi téknologi anu sami panginten tiasa ngahambat anjeun tina aksés sababaraha kontén atanapi fitur kami dina Situs. Kami ayeuna henteu ngaréspon sinyal Do Not Track sabab standar téknologi seragam teu acan dikembangkeun. Kami neraskeun marios téknologi anyar sareng tiasa ngadopsi standar upami didamel.

    Ngatur cookie sareng téknologi sanés

    Cookies Sacara ketat
    Cookie ieu penting pisan supados anjeun tiasa ngalih ngalangkungan Situs sareng nganggo fitur na. Tanpa cookies ieu, jasa anu anjeun parantos nyungkeun (sapertos nganapigasi antar halaman) moal tiasa disayogikeun. Daptar ieu netepkeun sababaraha conto jinis cookies ieu:

    Sumber Cookie: pamperedpeopleny.com

    • Tujuanna:
      • Kami nganggo data anu disimpen dina cookie ieu pikeun administrasi sistem, pikeun ningkatkeun kaamanan, sareng nyayogikeun aksés kana fungsionalitas anu diperyogikeun dina situs
    • Inpormasi Salajengna: Sesi cookie (kadaluarsa nalika panyungsi ditutup)
    Kinerja Cookie

    Kami nganggo cookies analitik pikeun nganalisis kumaha pangunjung kami nganggo Situs sareng ngawaskeun kinerjaana. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun pangalaman anu saé ku cara ngarobih tawaran kami sareng gancang ngaidentipikasi sareng ngalereskeun masalah naon waé anu timbul. Salaku conto, urang tiasa nganggo cookies performa pikeun ngalacak halaman mana anu paling populer, metode mana pikeun ngaitkeun antara halaman anu paling épéktip, sareng pikeun nangtoskeun naha sababaraha halaman nampi pesen kasalahan. Kami ogé tiasa nganggo cookies ieu kanggo nyorot tulisan atanapi jasa Loka anu kami pikir bakal dipikaresep ku anjeun dumasar kana pamakean Loka. Inpormasi anu dikumpulkeun ku cookies ieu henteu aya hubunganana sareng inpormasi pribadi anjeun ku kami atanapi ku kontraktor kami sareng ngan dianggo dina bentuk agrégat sareng de-idéntifikasi. Daptar ieu netepkeun sababaraha conto jinis cookies ieu:

    Sumber Cookie: Google Analytics

    • Tujuanna:
      • Cookie ieu dianggo pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan cara nganjang kana situs kami. Kami nganggo inpormasi pikeun nyusun laporan sareng ngabantosan kami ningkatkeun situs kami. Cookie ngumpulkeun inpormasi dina bentuk anonim, kalebet jumlah anu nganjang kana situs, dimana pangunjung sumping kana situs éta sareng halaman anu aranjeunna didatangan.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Pencét di dieu pikeun kabijakan privasi Google ngeunaan Google Analytics: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html
      • Anjeun tiasa milih henteu dilacak ku Google Analytics ku ngadatangan: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=id-GB.
      • Cookies pengkuh.

    Sumber cookie: Mouseflow

    • Tujuanna:
      • Kami nganggo Mouseflow pikeun nangkep inpormasi pangguna anu anonim kumaha pangunjung situs berinteraksi sareng elemen halaman. Kami nganggo data anonim ieu pikeun nganteurkeun tanggapan pikeun pangalaman situs anu ditingkatkeun pikeun pangguna.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Pencét di dieu pikeun ningali Kebijakan Privasi Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
      • Upami anjeun hoyong milih-kaluar, anjeun tiasa ngalakukeun éta di https://mouseflow.com/opt-out.
      • Cookies pengkuh.
    Fungsionalitas Cookies

    Kami nganggo cookies kanggo nyayogikeun anjeun fungsionalitas anu tangtu. Salaku conto, ningali kontén pidéo, aliran langsung, atanapi pikeun émut kana pilihan anjeun sareng kanggo nyayogikeun fitur anu ditingkatkeun sareng langkung pribadi. Cookie ieu henteu dianggo pikeun ngalacak browsing anjeun dina situs sanés. Daptar ieu netepkeun sababaraha conto jinis cookies ieu:

    Sumber Cookie: Milarian Google Ajax

    • Tujuanna:
      • Cookie ieu nyayogikeun fitur jinis anu sayogi dina bar di Loka. Ieu nyayogikeun saran konci sareng ngabantosan pamilarian pamundut.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Cookie sési (kadaluarsa nalika panyungsi ditutup)
    Pariwara Cookies

    Cookie iklan (atanapi nargétkeun cookies) ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kabiasaan browsing anu aya hubunganana sareng alat anjeun sareng digunakeun pikeun ngajantenkeun pariwara langkung relevan sareng anjeun sareng minat anjeun. Cookie ieu ogé ngukur efektivitas kampanye iklan sareng ngalacak naha iklan parantos leres ditampilkeun. Daptar ieu netepkeun sababaraha conto jinis cookies ieu:

    Sumber cookie: DoubleClick

    • Tujuanna:
      • DoubleClick ngagunakeun cookies pikeun ningkatkeun iklan. Sababaraha aplikasi umum nyaéta pikeun nargétkeun iklan dumasar kana naon anu aya hubunganana sareng pangguna, pikeun ningkatkeun pelaporan ngeunaan kinerja kampanye, sareng supaya henteu nembongkeun iklan anu parantos ditingali ku pangguna.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Pencét di dieu pikeun kabijakan privasi Google ngeunaan DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=id
      • Anjeun tiasa milih henteu ngalacak ku DoubleClick ku ngadatangan https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=id
      • Cookies pengkuh.

    Sumber Cookie: Facebook Pixel

    • Tujuanna:
      • Kami nganggo piksel Facebook salaku sarana pamahaman anu langkung saé pikeun pangguna kami, pikeun ngarobih eusi sareng iklan, pikeun nyayogikeun fitur média sosial sareng nganalisis patalimarga kana situs éta. Data anu dikumpulkeun tetep anonim. Ieu ngandung harti yén kami moal tiasa ningali data pribadi pikeun masing-masing pangguna. Nanging, data anu dikumpulkeun disimpen sareng diolah ku Facebook.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Facebook tiasa ngahubungkeun data sareng akun Facebook anjeun sareng nganggo data pikeun tujuan pariwara nyalira, saluyu sareng kawijakan privasi na aya dina: https://www.facebook.com/about/privacy/
      • Upami anjeun hoyong milih-kaluar, anjeun tiasa ngalakukeun éta di https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
      • Cookies pengkuh.

    Iklan Cookie tiasa dianggo ku situs média sosial anu dikaitkeun tina Loka kami, sapertos tombol 'Bagikeun' atanapi pamuter audio / video tertanam. Cookie ieu ogé nyayogikeun fungsionalitas anu dipénta. Situs média sosial sapertos éta nempatkeun cookies iklan boh nalika anjeun nganjang ka Loka kami sareng nalika anjeun nganggo jasa aranjeunna sareng napigasi jauh ti Situs kami. Prakték cookie tina sababaraha situs média sosial ieu ditetepkeun di handap:

    ACCESSING, Benerkeun sareng ngahapus inpormasi anjeun

    Pikeun milarian inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun online tina Situs anu dipasang dina Kabijakan Privasi ieu atanapi pikeun menerkeun inpormasi pribadi sapertos kitu, anjeun tiasa ngirim kami email ka privacy@pamperedpeopleny.com . Anjeun tiasa nyungkeun sareng kéngingkeun panyabutan Kontribusi Pamaké ku ngirim email privacy@pamperedpeopleny.com kalayan pamundut anjeun sareng nangtoskeun Kontribusi Pamaké khusus anu anjeun milari dihapus. Kami moal nampi paménta pikeun ngarobih atanapi ngahapus inpormasi mana waé upami urang yakin yén tindakan sapertos kitu bakal ngalanggar hukum atanapi sarat hukum atanapi nyababkeun inpormasi na teu leres. Ngaleungitkeun Kontribusi Anggota anjeun tina Situs henteu mastikeun panyabutan lengkep atanapi komprehensif tina Kontribusi Pamaké sapertos tina Situs salaku salinan tiasa tetep katingali dina halaman anu di-cache sareng diarsipkeun atanapi panginten parantos disalin atanapi disimpen ku pangguna Loka anu sanés. Anjeun tiasa ngadaptar langganan naon waé atanapi sababaraha email promosi iraha waé ku ngaklik tautan 'unsubscribe' anu disayogikeun dina komunikasi sapertos kitu. Anjeun moal milih kaluar tina komunikasi anu patali sareng Loka, sapertos verifikasi akun, konfirmasi mésér sareng pesen administrasi, salami anjeun didaptarkeun dina Loka.

    NGOLAH INFORMASI Anjeun

    Situs ieu di-host di Amérika Serikat. Kami tiasa ngawatesan kasadiaan Loka atanapi jasa atanapi produk naon anu dijelaskeun dina Loka pikeun saha waé atanapi daérah géografis iraha waé. Upami anjeun milih aksés kana Situs ti luar Amérika Serikat, anjeun ngalakukeun éta ku résiko anjeun nyalira.

    Kaamanan DATA

    Kami parantos ngalaksanakeun ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun kaamanan Situs. Hanjakalna, pangiriman inpormasi ngalangkungan Internet sareng platform sélulér henteu leres-leres aman. Sanaos kami nyandak penjagaan anu wajar pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun, kami moal tiasa ngajamin kaamanan inpormasi pribadi anjeun. Sagala transmisi inpormasi pribadi ngalangkungan Internet aya résiko anjeun. Kami henteu tanggel waler pikeun ngarobih setélan privasi atanapi tindakan kaamanan anu kami nyayogikeun. Kaamanan sareng kaamanan inpormasi anjeun ogé gumantung ka anjeun. Dimana kami parantos masihan anjeun (atanapi dimana anjeun milih) kecap akses pikeun aksés kana bagian-bagian situs kami, anjeun tanggel waler pikeun ngajaga rahasia ieu. Anjeun henteu kedah ngabagi kecap konci anjeun ka saha waé.

    Parobihan kana Kawijakan Urang

    Urang tiasa ngamutahirkeun Kawijakan urang ti jaman ka jaman. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan naon waé parobihan anu penting dina Kabijakan Privasi ieu ku nempatkeun bewara dina Situs kami. Kami ngadorong anjeun pikeun parios deui sacara berkala sareng marios Sarat jeung Kaayaan ieu sahingga anjeun sadar aya parobihan anu anyar.

    CARA Hubungan Urang

    Masalah Privasi. Upami anjeun ngagaduhan kaprihatinan atanapi keluhan ngeunaan privasi dina Situs, mangga ngahubungan kami di Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Legal, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood , CA, 90069, USA atanapi email kami di privacy@pamperedpeopleny.com . Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaréspon anjeun dina waktos anu pas sareng profesional dina raraga ngajawab patanyaan anjeun sareng ngabéréskeun masalah anjeun. © Hundeshagen Digital Media, LLC. Sadaya hak disimpen. Purpleclover sareng Purpleclover.com mangrupikeun mérek ti Hundeshagen Digital Media, LLC

    PERHATOSAN PRIVASI Pikeun Warga Kalifornia

    Terakhir Dirobih: 1 Januari 2020

    PERHATOSAN PRIVASI Ieu pikeun Warga CALIFORNIA suplemén inpormasi anu aya dina Kawijakan Privasi ieu sareng ngan ukur dilarapkeun ka pengunjung, pangguna, sareng anu sanés anu cicing di Propinsi California ('konsumén' atanapi 'anjeun'), sareng nyayogikeun inpormasi ngeunaan hak-hak konsumén dina kaayaan Hukum Privasi Konsumén California taun 2018 ('CCPA') sareng hukum privasi California anu sanés. Naon waé istilah anu ditetepkeun dina CCPA ngagaduhan hartos anu sami nalika dianggo dina béwara ieu.

    INFORMASI PRIBADI URANG KUMPUL

    Kami ngumpulkeun inpormasi anu ngaidentipikasi, aya hubunganana sareng, ngajelaskeun, rujukan, sanggup dikaitkeun sareng, atanapi tiasa dipatalikeun, sacara langsung atanapi henteu langsung, sareng konsumen atanapi alat khusus ('inpormasi pribadi'). Khususna, kami parantos ngempelkeun katerangan sapertos inpormasi pribadi ngeunaan konsumén dina dua belas (12) bulan terakhir:

    • Internét atanapi kagiatan jaringan anu sanés (sapertos riwayat browsing)
    • Data geolokasi (sapertos lokasi tepat alat anjeun)

    Inpormasi pribadi henteu kalebet:

    • Inpormasi anu disayogikeun umum tina rékaman pamaréntah.
    • Inpormasi konsumen anu diidéntifikasi atanapi dikumpulan.
    • Inpormasi dikaluarkeun tina lingkup CCPA, sapertos:
      • inpormasi kaséhatan atanapi médis diliput ku Kaséhatan Asuransi Portabilitas sareng Akuntabilitas Act of 1996 (HIPAA) sareng California Confidentiality of Medical Information Act (CMIA) atanapi data uji klinis;
      • inpormasi pribadi anu diliput ku undang-undang privasi spésipikasi khusus sektor, kalebet Undang-Undang Pelaporan Kiridit Adil (FRCA), Undang-Undang Gramm-Leach-Bliley (GLBA) atanapi Undang-Undang Privasi Émbaran Keuangan California (FIPA), sareng Undang-Undang Perlindungan Privasi Supir taun 1994.

    Kami tiasa sacara otomatis ngempelkeun inpormasi téknis sareng panggunaan khusus nalika anjeun nganggo Situs kami atanapi berinteraksi sareng iklan online sareng kontén kami, sapertos jinis alat, browser, sareng sistem operasi anu anjeun anggo, idéntifikasi alat unik, alamat IP, setélan alat sareng pangotéktak , halaman wéb anu anjeun buka, inpormasi ngeunaan kumaha anjeun berinteraksi sareng Situs kami sareng mitra ti pihak katilu kami (sapertos halaman naon anu anjeun buka), sareng inpormasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mikawanoh sareng ngahubungkeun kagiatan anjeun ngalangkungan alat sareng halaman wéb. Kami tiasa terang alat anjeun pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pribadi sareng pariwara dina alat anu anjeun anggo.

    Punten perhatoskeun yén perusahaan tangtu nempatkeun téknologi pelacakan sapertos cookies dina Situs kami anu ngamungkinkeun perusahaan-perusahaan éta nampi inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina Situs kami anu aya hubunganana sareng panyungsi anjeun atanapi alat. Tingali ka urang Kawijakan cookie (Diluar UÉ) di luhur pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan nyukcruk dina Situs kami sareng kumaha kami nganggo téknologi ieu pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu. Perusahaan ieu tiasa nganggo data éta pikeun ngarobih eusi pikeun anjeun sareng ngaladénan anjeun iklan anu langkung relevan dina Situs kami atanapi anu sanés, atas nami kami sareng atas nami pangiklan anu sanés. Upami anjeun nyandak pamundut milih, sareng anjeun hoyong milih kaluar tina lacak dumasar cookie pikeun tujuan pariwara, punten perhatoskeun yén anjeun kedah ngaluyukeun sasarengan panyungsi anjeun sareng nyetél preferensi anjeun sakumaha anu dijelaskeun dina kami Kawijakan cookie (Di luar UE) di luhur.

    Anjeun tiasa tiasa aksés fitur tina Loka ngalangkungan komunitas, forum, sareng situs média sosial, jasa, plug-in, sareng aplikasi anu didamel ku panyadia média sosial ('Situs Media Sosial'). Setélan privasi anjeun dina Situs Media Sosial sapertos kitu, ogé kabijakan privasi masing-masing, bakal nangtoskeun inpormasi pribadi sareng anu sanés anu tiasa dibagi sareng kami, atanapi anu ditampi ku kami, ngalangkungan téknologi pelacak média sosial nalika anjeun ngaksés Loka éta, sareng tiasa waé dikumpulkeun sareng dianggo ku Situs Media Sosial ieu. Dimana diijinkeun ku hukum, ku nyayogikeun Inpormasi ieu atanapi sanés berinteraksi sareng Situs kami ngalangkungan Situs Media Sosial, anjeun satuju kana panggunaan Inpormasi tina Situs Média Sosial saluyu sareng Kawijakan Privasi ieu.

    Émbaran Lokasi. Kami ngumpulkeun inpormasi ngeunaan lokasi umum anjeun, sapertos nagara anjeun atanapi alamat IP anjeun. Kami kumpulkeun lokasi tepat alat anjeun nalika anjeun ngaksés Situs ku alat sélulér anjeun. Henteu sadayana inpormasi ieu disimpen, sareng henteu sadaya inpormasi ieu tiasa nyambung ka anjeun.

    CARA URANG NGAGUNAKEUN INFORMASI PRIBADI

    Kami nganggo inpormasi pribadi pikeun tujuan anu dijelaskeun dina kawijakan ieu atanapi diungkabkeun nalika ngumpulkeun atanapi kalayan idin anjeun, kalebet pikeun tujuan ieu:

    • Nyayogikeun atanapi analisa panggunaan Situs sareng eusina, produk, program, sareng jasa.
    • Kirimkeun inpormasi ngeunaan promosi, tawaran, sareng fitur Situs.
    • Wartosan anjeun nalika anjeun kéngingkeun salah sahiji kontes atanapi undian kami.
    • Wartosan anjeun nalika pembaruan Situs sayogi, sareng parobihan kana produk atanapi jasa naon waé anu kami nawiskeun atanapi nyayogikeun éta.
    • Nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngahususkeun, ngajagi, sareng ningkatkeun pangalaman anjeun sareng tawaran kami dina Situs.
    • Perkirakeun ukuran audién sareng pola panggunaan urang.
    • Nyimpen inpormasi ngeunaan karesep anjeun, ngamungkinkeun kami ngaropea Loka kami numutkeun kapentingan masing-masing.
    • Gancang pamilarian anjeun.
    • Ngajaga ngalawan, ngaidentipikasi, sareng nyegah panipuan sareng kagiatan haram anu sanés
    • Kenali anjeun nalika anjeun nganggo Situs.
    • Nawiskeun, pasar, sareng iklankeun produk, program, sareng jasa ti kami sareng apiliasi kami, sareng mitra bisnis anu tiasa dipikaresep ku anjeun. Kami ogé tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun nembongkeun iklan ka pamirsa target pangiklan kami.
    • Ngadeteksi, nalungtik, sareng nyegah kagiatan dina Situs kami anu tiasa ngalanggar istilah kami, tiasa curang, ngalanggar hak cipta, atanapi aturan sanésna atanapi anu haram, pikeun matuh ka sarat hukum, sareng ngajagi hak-hak kami sareng hak-hak sareng kaamanan pangguna kami sareng anu sanés.
    • Verifikasi idéntitas anjeun hubungan sareng pamundut CCPA anu dilakukeun di handap ieu.
    SUMBER TI ANU URANG NGUMPULKEUN INFORMASI PRIBADI

    Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi sacara otomatis tina alat anjeun. Kami nganggo alat pelacak pikeun ngumpulkeun inpormasi nalika anjeun nganggo atanapi berinteraksi sareng Situs, iklan kami sareng kontén online, sareng email kami.

    Urang tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi tina basis data anu sayogi masarakat.

    Kami nampi inpormasi pribadi ti pemasok anu kami nyewa pikeun dianggo atas nami kami. Salaku conto, anu ngajual anu ngajaga atanapi ngajaga situs wéb urang sareng ngirim email promosi pikeun kami tiasa masihan kami inpormasi.

    Urang tiasa nampi inpormasi pribadi ti pihak séjén, sapertos nalika mitra pamasaran gabungan atanapi jaringan iklan ngabagi inpormasi sareng kami. Urang ogé tiasa nampi inpormasi tina Situs Média Sosial, sakumaha anu dijelaskeun di luhur.

    naon anu kedah didahar kanggo orok adil nalika kakandungan
    KUMAHA Urang Bagikeun JEUNG NGASARAKEUN INFORMASI PRIBADI anjeun

    Kami tiasa nyingkab inpormasi pribadi anjeun ka pihak sanés pikeun tujuan bisnis urang. Dina dua belas (12) bulan sateuacanna, kami parantos ngungkabkeun katerangan inpormasi pribadi ieu pikeun tujuan bisnis urang sorangan:

    • Internét atanapi kagiatan jaringan anu sanés (sapertos riwayat browsing)

    Kami tiasa ngungkabkeun katégori inpormasi pribadi di luhur pikeun tujuan bisnis kami ka kategori pihak ieu:

    • Apiliasi urang.
    • Panyadia jasa.
    • Pihak katilu ka saha anjeun atanapi agén anjeun ngijinkeun kami pikeun nyebarkeun inpormasi pribadi anjeun anu aya hubunganana sareng produk atanapi jasa anu kami sediakan pikeun anjeun.

    Dina dua belas (12) bulan sateuacanna, kami henteu ngajual informasi pribadi saluyu sareng pamahaman CCPA. Perusahaan moal ngajual inpormasi pribadi anjeun ka hareup, numutkeun pamahaman kami ngeunaan CCPA, tanpa masihan béwara ka anjeun sareng masihan anjeun kasempetan pikeun milih-kaluar dina waktos éta.

    HAK JEUNG Pilihan anjeun

    CCPA nyayogikeun konsumén (padumuk California) hak-hak khusus ngeunaan inpormasi pribadina. Bagéan ieu ngajelaskeun hak CCPA anjeun sareng ngajelaskeun kumaha ngalaksanakeun hak-hak éta.

    Akses kana Inpormasi Husus sareng Hak Portabilitas Data

    Anjeun gaduh hak pikeun nyungkeun kami nyebarkeun inpormasi anu tangtu ka anjeun ngeunaan kumpulan sareng panggunaan inpormasi pribadi anjeun salami 12 bulan ka pengker. Sakali kami nampi sareng mastikeun paménta konsumén anjeun, kami bakal nyingkabkeun ka anjeun sababaraha atanapi sadayana di handap ieu gumantung kana pamundut anjeun:

    • Bagéan khusus inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun (disebut ogé paménta portabilitas data).
    • Kategori inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun.
    • Kategori sumber pikeun inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun.
    • Tujuan bisnis atanapi komersial urang pikeun ngumpulkeun atanapi ngical inpormasi pribadi éta.
    • Katégori pihak-pihak sanés anu urang bagikeun inpormasi pribadi éta.
    • Upami urang ngajual atanapi ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan bisnis, dua daptar misah anu ngungkabkeun:
      • penjualan, ngaidentipikasi katégori inpormasi pribadi anu masing-masing katégori anu ditampi; jeung
      • panyingkepan pikeun tujuan bisnis, ngaidentipikasi katégori inpormasi pribadi anu masing-masing katégori anu nampi.

    Hak Ménta Hapus

    Anjeun gaduh hak pikeun nyungkeun kami ngahapus inpormasi pribadi anjeun anu kami kumpulkeun ti anjeun sareng dipikagaduh, tunduk kana pengecualian anu tangtu. Sakali kami nampi sareng mastikeun paménta konsumén anjeun, kami bakal ngahapus (sareng ngarahkeun panyadia jasa kami ngahapus) inpormasi pribadi anjeun tina rékaman kami, kecuali upami aya panawaran.

    Ngaksés aksés, Portabilitas Data, sareng Hak Hapus

    Pikeun ngalaksanakeun aksés, portabilitas data, sareng hak ngahapus anu didadarkeun di luhur, punten kirimkeun pamundut konsumén ka kami ku boh:

    Ngan anjeun atanapi jalma anu anjeun otorisasi pikeun meta pikeun nami anjeun, anu tiasa ngadamel pamundut konsumen anu aya hubunganana sareng inpormasi pribadi anjeun.

    Anjeun ngan ukur tiasa nyungkeun pangguna pikeun aksés atanapi portabilitas data dua kali dina jangka waktu 12 bulan. Paménta konsumén kedah:

    • Nyayogikeun alamat email, nomer telepon, alamat atanapi inpormasi anu cekap anu sanés anu ngamungkinkeun urang pikeun mastikeun yén anjeun jalma anu kami kumpulkeun inpormasi pribadi atanapi wawakil anu berwenang.
    • Ngajelaskeun pamundut anjeun ku detil anu cekap anu ngamungkinkeun urang pikeun leres ngartos, ngaevaluasi, sareng ngaréspon éta.

    Kami moal tiasa ngaréspon kana pamundut anjeun atanapi nyayogikeun anjeun inpormasi pribadi upami kami teu tiasa ngaidentipikasi idéntitas anjeun atanapi wibawa wawakil anjeun pikeun mésér sareng mastikeun inpormasi pribadi anu aya hubunganana sareng anjeun. Ngadamel pamundut konsumen henteu meryogikeun anjeun ngadamel akun sareng kami. Kami ngan ukur bakal nganggo inpormasi pribadi anu disayogikeun dina pamundut konsumén pikeun verifikasi idéntitas atanapi otoritas anu nyungkeun kana paménta éta.

    Waktos Respon sareng Format

    Kami narékahan pikeun ngaréspon paménta konsumén anu tiasa diverifikasi dina 45 dinten ti saprak ditampa. Upami urang meryogikeun langkung seueur waktos (dugi ka 90 dinten), kami bakal nginpokeun ka Anjeun tentang alesan sareng waktos panyuluhan dina nyerat. Upami anjeun gaduh akun sareng kami, kami bakal ngiringan réspon tinulis kana akun éta. Upami anjeun henteu gaduh akun sareng kami, kami bakal ngiringan réspon tinulis ku surat atanapi éléktronik, dina pilihan anjeun. Sagala panyingkepan anu kami sawiskeun ngan ukur bakal nutupan periode 12-bulan sateuacanna nampi pamundut. Réspon anu kami pasihkeun ogé bakal ngajelaskeun alesan yén kami henteu tiasa matuh kana pamundut, upami lumaku. Pikeun pamundut portabilitas data, kami bakal milih format kanggo nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun anu gampang dianggo sareng kedah ngamungkinkeun anjeun ngirimkeun inpormasi tina hiji entitas ka entitas anu sanés tanpa halangan.

    Parobihan kana Perhatosan Privasi Kami

    Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih béwara privasi ieu dina kawijaksanaan urang sareng iraha waé. Nalika kami ngarobih perhatosan privasi ieu, kami bakal ngabéjaan anjeun ngaliwatan bewara dina halaman wéb halaman wéb kami.

    Inpormasi kontak

    Upami anjeun ngagaduhan masalah atanapi keluhan ngeunaan privasi dina Loka, cara-cara dimana kami ngumpulkeun sareng nganggo inpormasi pribadi anjeun, pilihan sareng hak anjeun ngeunaan panggunaan sapertos kitu, atanapi hoyong ngalaksanakeun hak-hak anjeun dina hukum California, punten ulah ragu ngahubungi kami di Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Legal, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9th Floor, East Hollywood, CA, 90069, USA, email kami di privacy@pamperedpeopleny.com atanapi nelepon dina 1-866-522-5025.

    Kawijakan Privasi Pikeun Pamaké EU

    Tanggal Épéktip: 25 Méi 2018

    BUBUKA

    Hundeshagen Digital Media, LLC d / b / a Hundeshagen Industries, afiliasi sareng anak perusahaanna ('Hundeshagen', 'kami', 'kami', atanapi 'kami') ngahargaan privasi pangguna sareng palanggan urang. Kami narékahan pikeun transparan ngeunaan kumaha kami ngumpulkeun sareng nganggo Émbaran anjeun (sakumaha didefinisikeun di handap), pikeun ngajaga Émbaran anjeun aman sareng masihan anjeun pilihan anu bermakna. Kawijakan Privasi ieu ('Sarat jeung Kaayaan') ngajelaskeun prakték privasi pikeun www.pamperedpeopleny.com halaman wéb ('Situs'), anu dipimilik, sareng dioperasikeun, sapinuhna atanapi sawaréh, ku Hundeshagen. Kawijakan ieu ngajelaskeun kumaha Émbaran anjeun dikumpulkeun, dianggo, sareng diungkabkeun ku Hundeshagen salaku pengontrol data.

    Kawijakan ieu dilarapkeun kana prakték inpormasi online kami pikeun Situs anu aya kaitanana sareng pangguna dina Uni Éropa. Kawijakan ieu henteu dilarapkeun kana data pribadi anu dikumpulkeun ngalangkungan situs web atanapi aplikasi pihak katilu mana waé, kalebet situs wéb anu anjeun tiasa aksés ngalangkungan Situs. Éta halaman wéb sareng aplikasi tiasa gaduh kabijakan privasi nyalira, anu kami ajak anjeun baca sateuacan nyayogikeun inpormasi pribadi ngeunaan atanapi ngalangkunganana.

    Mangga baca Kawijakan ieu sacara saksama pikeun ngartos kabijakan sareng prakték kami ngeunaan Émbaran anjeun sareng kumaha urang bakal ngubaranana. Upami anjeun henteu satuju kana kabijakan sareng prakték kami, tong nganggo Situs. Ku ngagunakeun Loka, anjeun satuju kana Sarat jeung Kaayaan ieu. Kawijakan ieu tiasa robih ti waktos ka waktos. Pamakéan neraskeun Loka saatos kami ngarobih dianggap bakal ditarima kana parobihan éta, janten punten parios Kawijakan sacara berkala pikeun update.

    TRANSFER INTERNASIONAL

    Situs kami diayakeun di Amérika Serikat. Ieu hartosna Émbaran anu kami kumpulkeun bakal diolah ku kami di Amérika Serikat, nagara anu ngagaduhan standar panyalindungan data pribadi anu langkung handap tibatan Uni Éropa. Nanging, nalika kami nawiskeun Situs sareng jasa kami ka warga di Uni Éropa, Hundeshagen ogé tunduk kana hukum panyalindungan data Éropa, khususna Peraturan Perlindungan Data Umum EU (GDPR).

    Hundeshagen dina prosés nunjuk wakil EU sareng bakal ngabéjaan anjeun ngaliwatan édisi anu diperbarui tina Kawijakan ieu pas wakil EU parantos ditunjuk.

    Kami nganggo instrumen anu sami sareng klausa kontraktual standar saluyu sareng GDPR nalika mindahkeun<

    Inpormasi anjeun di luar Uni Éropa atanapi ka pihak katilu. Urang ogé tiasa ngawatesan kasadiaan Situs atanapi jasa atanapi produk naon waé anu dijelaskeun dina Situs ka saha waé atanapi daérah géografis iraha waé.

    Barudak handapeun umur 16 taun

    Situs henteu dimaksudkeun pikeun barudak di handapeun umur 16 taun, sareng kami henteu terang-terangan ngumpulkeun inpormasi pribadi ti barudak di handapeun umur 16 taun. Upami urang terang yén kami parantos ngempelkeun atanapi nampi inpormasi pribadi ti budak di handapeun 16 taun tanpa verifikasi ijin kolot, kami bakal mupus inpormasi éta. Upami anjeun yakin yén kami tiasa ngagaduhan inpormasi ti atanapi ngeunaan budak di handapeun 16 taun, mangga ngahubungan kami di privacy@pamperedpeopleny.com

    INFORMASI URANG KUMPULAN JEUNG KUMAHA URANG NGUMPULKEUN

    Urang tiasa ngumpulkeun sareng ngagabungkeun sababaraha jinis inpormasi sasarengan, sareng sacara koléktif tingal sadayana inpormasi ieu dina Kawijakan Privasi ieu salaku 'Inpormasi'. Ieu di handap mangrupikeun inpormasi anu tiasa kami kumpulkeun:

    Inpormasi Anjeun Nyayogikeun ka Kami. Kami tiasa ngumpulkeun Inpormasi anu anjeun pasihkeun ka kami, sapertos:

    • nalika anjeun ngadaptar nganggo atanapi nganggo Situs, atanapi ngalanggan jasa naon waé dina Situs, urang tiasa nyungkeun anjeun masihan inpormasi pribadi anu tiasa dikenalkeun, sapertos nami, alamat pos, alamat e-mail, nomer telepon, atanapi naon waé detil kontak anu sanés.
    • nalika anjeun nganggo Situs pikeun komunikasi sareng anu sanés atanapi ngirim, unggah, ningalikeun atanapi nyimpen kontén naon waé sapertos koméntar, poto, pidéo, email, lampiran, input sora, sareng kontén sanés anu dihasilkeun ku anjeun (sacara koléktif, 'Kontribusi Anggota') dina umum daérah Loka. Kontribusi Panganggo anjeun tiasa dikirimkeun ka anu sanés sareng kami henteu tiasa ngendalikeun tindakan ti pihak katilu anu anjeun tiasa pilih pikeun ngabagi Kontribusi Pamaké anjeun. Kami ogé moal tiasa nyegah panggunaan salajengna inpormasi ieu upami parantos diumumkeun.
    • urang tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun Inpormasi anjeun nalika ngalebetkeun kontes atanapi undian anu disponsoran ku kami atanapi ngaréspon survey anu urang tiasa pasang sareng nyungkeun ngalengkepan dina Situs.
    • nalika anjeun komunikasi sareng kami pikeun ngalaporkeun masalah sareng Situs, atanapi ngadamel patarosan umum sanés. Kami tiasa nyimpen rékaman sareng salinan koréspondénsi anjeun (kalebet alamat e-mail, nomer telepon, sareng inpormasi pribadi sanés anu anjeun parantos sayogi).
    • nalika anjeun ngadaptarkeun jasa dibayar atanapi nempatkeun pesenan dina Situs, urang tiasa nyimpen detail transaksi anu anjeun laksanakeun ngalangkungan Situs sareng pikeun minuhan paréntah (perhatoskeun yén anjeun diperyogikeun masihan inpormasi kauangan sateuacan nempatkeun pesenan ngaliwatan Loka).
    • nalika anjeun sanés nganggo Situs, sapertos pikeun pamundut pamilarian, riwayat nonton, tampilan halaman, ningali eusi anu kami sayogi, atanapi masang plug-in kami.

    Inpormasi téknis, panggunaan, sareng analitik.

    Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi téknis sareng panggunaan tinangtu nalika anjeun nganggo Situs kami, sapertos jinis alat, browser, sareng sistem operasi anu anjeun anggo, pangenal alat unik, alamat IP, setélan alat sareng browser, halaman wéb anu anjeun buka, kalebet inpormasi ngeunaan kumaha anjeun berinteraksi sareng Situs kami sareng mitra ti pihak katilu kami sareng inpormasi anu ngamungkinkeun kami pikeun mikawanoh sareng ngahubungkeun kagiatan anjeun ngalangkungan alat sareng Situs. Kami tiasa terang alat anjeun pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman pribadi sareng pariwara dina alat anu anjeun anggo. Dimana pantes urang ngan ukur bakal ngumpulkeun inpormasi sapertos kitu sareng idin anjeun sateuacanna. Mangga tingali Pilihan anjeun sareng bagian Kawijakan Cookie kami pikeun langkung seueur inpormasi.

    Anjeun tiasa tiasa aksés fitur Loka ngalangkungan komunitas pihak katilu, forum, sareng situs média sosial, jasa, plug-in, sareng aplikasi ('Situs Media Sosial'). Setélan privasi anjeun dina Situs Media Sosial sapertos kitu, ogé kabijakan privasi masing-masing, bakal nangtoskeun inpormasi pribadi sareng anu sanés anu tiasa dikumpulkeun sareng dianggo ku Loka Média Sosial ieu.

    Émbaran Lokasi.

    Kami gaduh aksés ka Inpormasi ngeunaan lokasi anjeun, sapertos nagara anjeun, nalika anjeun nyayogikeunna atanapi ngalangkungan inpormasi alat (sapertos alamat IP), atanapi lokasi alat anjeun nalika anjeun aksés kana Loka nganggo alat sélulér anjeun. Dimana pantes, urang ngan ukur bakal ngumpulkeun inpormasi sapertos kitu ku ijin anjeun sateuacanna.

    CARA Urang NGAGUNAKEUN INFORMASI ANJEUN

    Naon dasar hukum anu urang gaduh pikeun ngolah data pribadi anjeun?

    Kami ngan ukur ngolah data pribadi anjeun pikeun tujuan anu sah. Pamakéan data pribadi anjeun ogé bakal dibenerkeun dumasar kana hiji atanapi langkung 'tempat pamrosésan' légal anu disayogikeun dina Peraturan Perlindungan Data Umum EU (the GDPR).

    Tabel di handap ngandung panjelasan ngeunaan ruang lingkup sababaraha tempat pamrosésan légal anu sayogi dina GDPR anu diandelkeun Hundeshagen nalika ngumpulkeun Inpormasi:

    Kinerja kontrak: dimana kami meryogikeun data pribadi anjeun pikeun ngalebetkeun kontrak sareng anjeun sareng nyayogikeun jasa kami ka anjeun.

    Kapentingan sah: dimana kami nganggo data pribadi anjeun pikeun ngahontal minat anu sah sareng alesan kami pikeun ngagunakeun éta langkung saé tina prasangka pikeun hak panyalindungan data anjeun.

    Klaim hukum: dimana data pribadi anjeun diperyogikeun pikeun kami membela, ngadakwa atanapi ngadamel klaim ngalawan anjeun, kami atanapi pihak katilu.

    Kawajiban hukum sareng hak kami: dimana kami diperyogikeun ngolah data pribadi anjeun dina kawajiban anu sah dina UE.

    Idin: dimana anjeun parantos satuju kana panggunaan data pribadi anjeun (dina hal ieu anjeun bakal dibéré formulir ijin anu aya hubunganana sareng panggunaan sapertos kitu sareng anjeun tiasa mundur idin anjeun iraha waé ku masihan béwara ka privacy@pamperedpeopleny.com

    Nyayogikeun produk sareng jasa kami:

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo Inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun pikeun minuhan pamundut anjeun pikeun produk, aplikasi, jasa, sareng kontén sareng kanggo nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngahususkeun, ngajagi, sareng ningkatkeun pangalaman anjeun sareng tawaran kami. Salaku conto, kami nganggo Inpormasi anu dikumpulkeun dina situs kami pikeun (i) nyayogikeun kontén, produk, jasa, sareng pembaruan (ii) nyayogikeun bewara ngeunaan akun anjeun atanapi langganan, (iii) ngamungkinkeun anjeun maca sareng masangkeun koméntar, atanapi (iv) ngaktipkeun anjeun ngalebetkeun promosi, kontes, sareng undian.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Minuhan kawajiban kontrak sareng hukum; sareng kalayan ijin anjeun (dimana diperyogikeun)
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Ngaronjatkeun sareng ngembangkeun produk sareng jasa énggal; ningkatkeun efisiensi; ngajaga ngalawan panipuan; ngajaga detil pamakean anu kapengker ngeunaan produk sareng / atanapi jasa anu anjeun mésér atanapi anu dipikaresep, sahingga nunjukkeun ka anjeun produk sanés anu dipikaresep.

    Pamasaran.

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo Inpormasi anu kami kumpulkeun ka (i) pikeun ngirimkeun anjeun inpormasi ngeunaan promosi, tawaran, sareng fitur kami, (ii) nyayogikeun iklan dumasar kana minat sareng lokasi anjeun, (iii) ngiringan fitur interaktif, kagiatan, sareng Situs Média Sosial pikeun disayogikeun anjeun sareng, atanapi kéngingkeun Situs Média Sosial pikeun nyayogikeun anjeun iklan dumasar kana karesep anjeun, (iv) aya kalana kami ogé nganggo Inpormasi ieu pikeun nawiskeun, memasar, atanapi ngaiklankeun produk, program, atanapi jasa ka anjeun ti kami sareng apiliasi kami, bisnis mitra, sareng pihak katilu anu kapilih, atanapi (v) pikeun kami sareng apiliasi kami, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu pikeun sasaran, nawiskeun, atanapi ngaiklankeun produk, program, atanapi jasa anu dipikaresep ku anjeun.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Kapentingan sah sareng idin anjeun (dimana diperyogikeun)
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Ngamajukeun produk sareng jasa kami ka pangguna kami, nyayogikeun tawaran khusus, kasempetan sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun.

    Komunikasi sareng anjeun.

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo Inpormasi ngeunaan anjeun pikeun komunikasi sareng anjeun, sapertos (i) pikeun ngabéjaan nalika anjeun kéngingkeun salah sahiji kontes atanapi undian kami atanapi nalika urang ngarobih kabijakan atanapi istilah kami, (ii) pikeun ngaréspon patarosan anjeun, atanapi (iii ) pikeun ngahubungi anjeun ngeunaan akun anjeun.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Minuhan kawajiban kontrak sareng hukum; sareng kalayan ijin anjeun (dimana diperyogikeun)
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Nyayogikeun sareng / atanapi komunikasi inpormasi penting; ningkatkeun efisiensi; ngatur, ningkatkeun, atanapi ngembangkeun jasa sareng produk énggal; statistik agrégat.

    Pikeun tujuan kaamanan sareng nganalisis sareng teras-terasan ningkatkeun Situs sareng jasa kami.

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo inpormasi téknis sareng panggunaan pikeun ningkatkeun desain, fungsionalitas sareng kontén kami sareng ngamungkinkeun urang nga-personalisasi pangalaman anjeun kana kontén sareng tawaran kami. Kami nganggo Inpormasi ieu (i) pikeun nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngahususkeun, ngajagi, sareng ningkatkeun produk, aplikasi, sareng jasa kami, sareng pikeun ngoperasikeun bisnis urang, (ii) ngalaksanakeun analitik, kalebet pikeun nganalisis sareng ngalaporkeun panggunaan sareng kinerja , (iii) ngajaga ngalawan, ngaidentipikasi, sareng nyegah panipuan sareng kagiatan haram anu sanés, (iv) nyiptakeun data agrégat ngeunaan grup atanapi kategori pangguna kami, sareng (iv) pikeun nyegah panipuan.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Minuhan kawajiban kontraktual sareng hukum, kapentingan sah, sareng kalayan idin anjeun (dimana diperyogikeun)
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Ngaevaluasi inpormasi tina kunjungan anjeun sareng interaksi sareng Situs pikeun ngagaduhan pamahaman anu langkung saé pikeun panggunaanna supados urang tiasa ngembangkeun pangalaman pangguna anu langkung intuitif.

    Pamasaran ku sareng jaringan sosial pihak katilu.

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo Inpormasi anjeun nalika anjeun berinteraksi sareng fitur jejaring sosial pihak katilu pikeun ngaladénan anjeun sareng iklan sareng terlibat sareng anjeun dina jaringan sosial pihak katilu. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan kumaha jalanna fitur ieu, data profil anu kami perhatikeun ngeunaan anjeun, sareng milarian cara milih kaluar ku marios bewara privasi jaringan sosial pihak katilu anu aya kaitanana.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Minat sah, sareng kalayan ijin anjeun sakumaha anu dicandak ku kami atanapi jaringan sosial pihak katilu mana waé (dimana diperyogikeun)
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Ngaevaluasi inpormasi tina kunjungan anjeun sareng interaksi sareng Loka pikeun ngagaduhan pamahaman anu langkung saé pikeun panggunaanna supados urang tiasa ngembangkeun pangalaman pangguna anu langkung intuitif, nyayogikeun tawaran, kasempetan sareng jasa anu cocog pikeun anu dipikaresep ku anjeun.

    Patuh sareng ngarobih struktur bisnis urang.

    • Pamakean Informasi:
      • Kami nganggo Inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun ngadeteksi, nalungtik, sareng nyegah kagiatan anu ngalanggar istilah panggunaan kami, tiasa curang, ngalanggar hak cipta, atanapi undang-undang sanés, pikeun matuh ka sarat hukum, sareng ngajagi hak-hak kami sareng hak-hak sareng kaamanan pangguna kami. jeung sajabana. Kami ogé tiasa nyayogikeun data pribadi anjeun ka anu ngagaduhan poténsial anu kéngingkeun atanapi investor dina bagéan bisnis Hundeshagen pikeun kaperluan akuisisi atanapi investasi éta.
    • Tapak Pengolahan Dina GDPR:
      • Minuhan kawajiban kontraktual sareng hukum
    • Minat sah (dimana pantes)
      • Ngajaga kapentingan bisnis urang, milik sareng hak-hak séjén, ngajaga karusiahan, kaamanan sareng hak-hak masarakat sanés.
    KUMAHA Urang Bagikeun JEUNG NGASARAKEUN INFORMASI ANJEUN

    Hundeshagen ngadalikeun Inpormasi anjeun sareng dianggap data controller sakumaha ditetepkeun dina GDPR. Kami tiasa ngabagi sareng nyingkabkeun Émbaran agrégatip sareng de-ngaidentipikasi ngeunaan pamaké kami tanpa palarangan.

    Dimana urang ngalaksanakeun prosesor data anu ngolah data pribadi di luar EEA kami bakal mastikeun yén bakal aya tingkat perlindungan anu saluyu. Salaku tambahan, urang bakal nerapkeun hansip légal ngatur sapertos transfer, sapertos instrumen anu sami sareng klausa kontraktual modél, idin individu, atanapi alesan hukum anu sanés anu diidinan ku sarat hukum anu lumaku.

    Nagara-nagara tertentu di luar EEA parantos disahkeun ku Komisi Éropa salaku panyalindungan dasarna sami sareng hukum panyalindungan data EEA. Hukum perlindungan data EU ngamungkinkeun Hundeshagen pikeun mindahkeun data pribadi ka nagara-nagara sapertos kitu. Mangga kontak kami di privacy@pamperedpeopleny.com upami anjeun hoyong ningali salinan panyalindungan anu kami terapkeun dina hubungan ékspor data pribadi anjeun.

    Panyayakeun Jasa . Kami parantos ngalaksanakeun kategori prosesor data ieu anu ngolah data pribadi pikeun nami kami: kontraktor, panyayagi jasa, panyayogi kontén, sareng pihak katilu sanés anu kami anggo pikeun ngadukung bisnis urang tiasa ngagaduhan aksés kana Émbaran pikeun ngabantosan ngalaksanakeun jasa anu aranjeunna laksanakeun kanggo urang, kalebet: nyiptakeun, ngajaga, hosting, sareng nganteurkeun Situs, produk, sareng jasa kami; ngalaksanakeun pamasaran (contona pikeun nyayogikeun anjeun iklan sasaran kalayan idin anu pas); nanganan pangmayaran, email sareng minuhan order; ngurus kontes; ngalaksanakeun panilitian sareng analitik; sareng layanan palanggan.

    Pamasaran ku apiliasi sareng pihak katilu. Urang tiasa ngungkabkeun Inpormasi ka apiliasi, mitra bisnis, sareng pihak katilu (contona, pangecér, pangiklan, agénsi iklan, jaringan iklan sareng platform, organisasi panilitian, sareng perusahaan sanés) anu prak-prakanana henteu katutup ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng bakal bertindak salaku pengendali. Pihak-pihak ieu tiasa nyayogikeun, nawiskeun, ningkatkeun, memasar, sareng sanés komunikasi sareng anjeun ngeunaan produk sareng jasa nyalira. Kami bakal teras nyungkeun ijin sateuacan anjeun sateuacan aya panyingkepan sapertos kitu.

    Sponsor sareng promosi babarengan . Urang kadang nawiskeun kontén atanapi program (mis. Kontes, undian, promosi, atanapi integrasi Situs Média Sosial) anu disponsoran ku atanapi ko-merek sareng pihak katilu. Ku hubungan ieu, pihak katilu ngumpulkeun atanapi kéngingkeun Inpormasi ti anjeun nalika anjeun ilubiung dina kagiatan. Kami henteu ngagaduhan kendali kana panggunaan Inpormasi ieu ti pihak katilu ieu. Kami ngadorong anjeun pikeun milarian panyingkepan privasi pihak katilu mana waé pikeun diajar ngeunaan prakték data na sateuacan anjeun ilubiung dina kagiatan.

    Situs Anu Patalina . Sababaraha Situs ngandung tautan kana situs sanés, kalebet Situs Média Sosial. Urang tiasa ngahijikeun panganteur program aplikasi média sosial atanapi plug-in ('Plug-in') tina jaringan sosial, kalebet Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest sareng anu sanésna, kana Situs kami. Plug-in tiasa mindahkeun inpormasi ngeunaan anjeun kana platform plug-in masing-masing tanpa aya tindakan ku anjeun. Inpormasi ieu tiasa kalebet nomer idéntifikasi pangguna platform anjeun, halaman wéb anu anjeun tempat, sareng seueur deui. Berinteraksi sareng Plug-in bakal ngirimkeun inpormasi langsung kana jaringan sosial plug-in na inpormasi anu tiasa ditingali ku anu sanés dina platform éta. Plug-in dikawasa ku kabijakan privasi platform masing-masing, sareng sanés ku Kebijakan kami.

    Tujuan Hukum sareng Penegak Hukum . Urang tiasa nyingkab Inpormasi pikeun ngaréspon prosés légal, contona salaku réspon kana paréntah pangadilan atanapi pangadilan, atanapi salaku réspon kana paménta agénsi penegak hukum. Kami ogé tiasa ngungkabkeun Inpormasi sapertos kitu ka pihak katilu: (i) pikeun tujuan panyalindungan panipuan sareng pangurangan résiko kiridit, (ii) dimana kami yakin perlu pikeun nalungtik, nyegah, atanapi nyandak tindakan ngeunaan kagiatan ilegal, (iii) ngalaksanakeun hak kami anu timbul tina kontrak naon waé anu dilakukeun antara anjeun sareng kami, kalebet Sarat Pamakéan, Kawijakan ieu, sareng tagihan sareng koléksi, (iv) upami urang yakin panyingkepan diperyogikeun atanapi pantes pikeun ngajagi hak-hak kami, milik, atanapi kaamanan atanapi éta konsumén, pangguna, kontraktor atanapi anu sanés, (v) sakumaha anu disyaratkeun ku hukum.

    Pilihan anjeun

    Komunikasi Pemasaran sareng Bagikeun sareng Pihak Katilu. Upami anjeun parantos ngalanggan nampi buletin sareng / atanapi inpormasi pamasaran, anjeun gaduh kasempetan pikeun milih karesep anjeun ngeunaan nampi komunikasi pamasaran ti kami, sareng ngabagi Inpormasi sareng mitra pikeun tujuan pamasaran langsung.

    kadaharan urang tuang dina usum hujan

    Anjeun tiasa ngamutahirkeun karesep anjeun ngeunaan nampi komunikasi pamasaran anu tangtu ti kami, sareng ngabagi inpormasi pribadi sareng pihak katilu. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ku ngahubungi kami di privacy@pamperedpeopleny.com . Anjeun ogé tiasa milih henteu nampi komunikasi pamasaran email, ku nuturkeun paréntah 'unsubscribe' anu disayogikeun dina unggal email anu anjeun tampi ti kami. Anjeun tiasa ogé nyaluyukeun bewara push anjeun dina alat sélulér anjeun liwat setélan alat atanapi aplikasi anjeun.

    Pilihan Iklan . Kami tiasa damel sareng pihak katilu pikeun nampilkeun pariwara, sareng ngiringan ngumpulan data, ngalaporkeun, analitik situs, pangiriman iklan sareng pangukuran réspon dina Situs kami sareng dina halaman wéb sareng aplikasi ti pihak kana waktos. Pihak katilu ieu tiasa nganggo cookies, beacon wéb, piksel, sareng téknologi anu sami pikeun ngalaksanakeun kagiatan ieu. Éta ogé tiasa kéngingkeun inpormasi ngeunaan situs web anu anjeun buka, aplikasi anu anjeun anggo, sareng inpormasi sanésna ti salangkungan pangotéktak anjeun sareng alat pikeun nampilkeun pariwara anu tiasa diluyukeun sareng kapentingan anjeun sareng mareuman Situs kami sareng di platform anu sanés. Jinis iklan ieu dikenal salaku iklan dumasar minat, sareng tiasa dianggo pikeun ngaitkeun sababaraha panyungsi sareng alat pikeun tujuan iklan sareng analitik dumasar minat.

    Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan pariwara dumasar minat dina desktop atanapi browser seluler anjeun, sareng kamampuan anjeun milih kaluar tina jinis iklan ieu ku pihak katilu, mangga buka Pilihan Online Anjeun sareng / atanapi EDAA Prakarsa Ngatur Diri pikeun Iklan Paripolah Online . Punten perhatoskeun yén sagala pilihan pamilih anu tiasa anjeun laksanakeun ngalangkungan program-program ieu ngan bakal dilarapkeun ka iklan dumasar minat ku pihak katilu anu anjeun pilih. Anjeun ogé tiasa neraskeun nampi pariwara, tapi iklan éta panginten kirang aya hubunganana sareng kapentingan anjeun.

    Anjeun tiasa gaduh seueur pilihan gumantung kana sistem operasi atanapi alat sélulér anjeun. Kaseueuran sistem operasi alat nyayogikeun pitunjuk nyalira ngeunaan kumaha ngaminimalkeun atanapi ngahalangan pangiriman iklan dina-aplikasi khusus. Anjeun tiasa marios setélan privasi dina sistem operasi sapertos kitu pikeun diajar ngeunaan ngawatesan iklan dina-aplikasi khusus. Anjeun ogé tiasa nganonaktifkeun inpormasi lokasi anu tepat tina alat sélulér liwat setélan alat sélulér anjeun sareng milih pikeun ngawatesan kumpulan éta.

    Cookie sareng Teknologi Lainnya . Kami, sareng afiliasi kami, panyadia jasa pihak katilu, sareng mitra bisnis tiasa ngirim 'cookies' kana komputer anjeun atanapi nganggo téknologi anu sami pikeun ningkatkeun pangalaman online anjeun dina Situs kami sareng ngalangkungan pariwara sareng média kami ngalangkungan Internet sareng aplikasi mobile.

    Cookie mangrupikeun file téks alit anu ngandung inpormasi anu diunduh kana alat anjeun nalika anjeun nganjang halaman wéb, kalebet Situs kami. Cookies teras dikirim deui ka domain wéb anu asalna dina kunjungan anjeun anu salajengna kana domain éta. Kaseueuran halaman wéb ngandung unsur tina sababaraha domain wéb janten nalika anjeun nganjang halaman wéb, panyungsi anjeun tiasa nampi cookies tina sababaraha sumber. Cookie gunana sabab ngijinkeun halaman wéb pikeun mikawanoh alat pangguna. Cookies ngamungkinkeun anjeun pikeun nganapigasi halaman wéb épisién, émut karesep sareng umumna ningkatkeun pangalaman pangguna. Éta ogé tiasa dianggo pikeun nyayogikeun iklan kana kapentingan anjeun ngalangkungan browsing anjeun ngalangkungan halaman wéb. Cookie sési dihapus sacara otomatis nalika anjeun nutup panyungsi anjeun sareng cookies anu tetep aya dina alat anjeun saatos peramban ditutup (contona émut karesep pangguna anjeun nalika anjeun balik deui ka Situs).

    Kami ogé tiasa nganggo piksel atanapi 'web beacons' anu ngawas panggunaan kami ngeunaan Situs kami. Beacon wéb mangrupikeun file éléktronik alit anu dilebetkeun kana Situs atanapi komunikasi urang (mis. Email) anu ngamungkinkeun urang, contona, pikeun ngitung pangguna anu parantos nganjang ka halaman éta atanapi muka email atanapi pikeun statistik anu aya hubunganana. Urang ogé tiasa ngahijikeun 'Software Development Kit' ('SDKs') kana aplikasi urang pikeun ngalaksanakeun fungsi anu sami sareng cookies sareng beacon wéb. Salaku conto, SDKs tiasa ngumpulkeun inpormasi téknis sareng panggunaan sapertos idéntifikasi alat sélulér sareng interaksi anjeun sareng Loka sareng aplikasi sélulér sanés.

    Urang ogé tiasa nganggo cookies sareng téknologi anu sanés (i) pikeun nyayogikeun, ngembangkeun, ngarawat, ngahususkeun, ngajagi, sareng ningkatkeun Situs kami, produk, program, sareng jasa sareng ngoperasikeun bisnis urang, (ii) ngalaksanakeun analitik, kalebet nganalisis sareng ngalaporkeun ngeunaan panggunaan sareng kinerja Situs sareng bahan pamasaran kami, (iii) ngajaga ngalawan, ngaidentipikasi, sareng nyegah panipuan sareng kagiatan haram anu sanés, (iv) nyiptakeun data agrégat ngeunaan grup atanapi kategori pangguna kami, (v) pikeun nyinkronkeun pangguna ngalangkungan alat, apiliasi, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu, sareng (vi) pikeun kami sareng apiliasi kami, mitra bisnis, sareng pilih pihak katilu pikeun tujuan, tawaran, atanapi pasar, produk, program, atanapi jasa. Cookie sareng téknologi séjén ogé ngagampangkeun sareng ngukur kinerja iklan anu ditayangkeun atanapi ditepikeun ku atanapi ngalangkungan kami sareng / atanapi jaringan atanapi situs anu sanés.

    Kami ayeuna henteu ngaréspon sinyal Do Not Track sabab standar téknologi seragam teu acan dikembangkeun. Kami neraskeun marios téknologi anyar sareng tiasa ngadopsi standar upami didamel.

    Ngatur cookie sareng téknologi sanés.

    Cookies Sacara ketat

    Ieu cookies penting pisan supados anjeun tiasa ngalih-pindah Situs sareng nganggo fitur-fitur na. Tanpa cookies ieu, jasa anu anjeun parantos nyungkeun (sapertos nganapigasi antar halaman) moal tiasa disayogikeun. Tabel ieu nunjukkeun sababaraha conto ngeunaan cookies ieu:

    Sumber Cookie: pamperedpeopleny.com

    • Tujuanna:
      • Kami nganggo data anu disimpen dina cookie ieu pikeun administrasi sistem, pikeun ningkatkeun kaamanan, sareng nyayogikeun aksés kana fungsionalitas anu diperyogikeun dina situs
    • Inpormasi Salajengna:
      • Cookie sési (kadaluarsa nalika panyungsi ditutup)

    Kinerja Cookie

    Kami nganggo cookies analitik pikeun nganalisis kumaha pangunjung kami nganggo Situs sareng pikeun ngawaskeun kinerjana. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun pangalaman anu saé ku cara ngarobih tawaran kami sareng gancang ngaidentipikasi sareng ngalereskeun masalah naon waé anu timbul. Salaku conto, urang tiasa nganggo cookies performa pikeun ngalacak halaman mana anu paling populer, metode mana pikeun ngaitkeun antara halaman anu paling épéktip, sareng pikeun nangtoskeun naha sababaraha halaman nampi pesen kasalahan. Kami ogé tiasa nganggo cookies ieu kanggo nyorot tulisan atanapi jasa Situs anu kami pikir bakal dipikaresep ku anjeun dumasar kana pamakean Situs. Inpormasi anu dikumpulkeun ku cookies ieu henteu aya hubunganana sareng inpormasi pribadi anjeun ku kami atanapi ku kontraktor kami sareng ngan dianggo dina bentuk agrégat sareng de-idéntifikasi. Tabel ieu nunjukkeun sababaraha conto ngeunaan cookies ieu:

    Sumber Cookie: Google Analytics

    • Tujuanna:
      • Cookie ieu dianggo pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan cara nganjang kana situs kami. Kami nganggo inpormasi pikeun nyusun laporan sareng ngabantosan kami ningkatkeun situs kami. Cookie ngumpulkeun inpormasi dina bentuk anonim, kalebet jumlah anu nganjang kana situs, dimana pangunjung sumping kana situs éta sareng halaman anu aranjeunna didatangan.
    • Inpormasi Salajengna:

    Sumber cookie: Mouseflow

    • Tujuanna:
      • Kami nganggo Mouseflow pikeun nangkep inpormasi pangguna anu anonim kumaha pangunjung situs berinteraksi sareng elemen halaman. Kami nganggo data anonim ieu pikeun nganteurkeun tanggapan pikeun pangalaman situs anu ditingkatkeun pikeun pangguna.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Pencét di dieu pikeun ningali Kebijakan Privasi Mouseflow: http://mouseflow.com/privacy/
      • Upami anjeun hoyong milih-kaluar, anjeun tiasa ngalakukeun éta di https://mouseflow.com/opt-out.
      • Cookies pengkuh.

    Fungsionalitas Cookies

    Kami nganggo cookies kanggo nyayogikeun anjeun fungsionalitas anu tangtu. Salaku conto, ningali kontén pidéo, aliran langsung, atanapi pikeun émut kana pilihan anjeun sareng kanggo nyayogikeun fitur anu ditingkatkeun sareng langkung pribadi. Cookie ieu henteu dianggo pikeun ngalacak browsing anjeun dina situs sanés. Tabel ieu nunjukkeun sababaraha conto ngeunaan cookies ieu:

    Sumber Cookie: Milarian Google Ajax

    • Tujuanna:
      • Cookie ieu nyayogikeun fitur jinis anu sayogi dina bar di Loka. Ieu nyayogikeun saran konci sareng ngabantosan pamilarian pamundut.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Sési Cookie

    Pariwara Cookies

    Cookie iklan (atanapi nargétkeun cookies) ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kabiasaan browsing anu aya hubunganana sareng alat anjeun sareng digunakeun pikeun ngajantenkeun pariwara langkung relevan sareng anjeun sareng minat anjeun. Cookie ieu ogé ngukur efektivitas kampanye iklan sareng ngalacak naha iklan parantos leres ditampilkeun. Anjeun tiasa aksés ka EU Consent Manager dina footer tina Loka upami anjeun badé ngarobih preferensi idin anjeun. Daptar ieu netepkeun sababaraha conto jinis cookies ieu:

    Sumber cookie: DoubleClick:

    • Tujuanna:
      • DoubleClick ngagunakeun cookies pikeun ningkatkeun iklan. Sababaraha aplikasi umum nyaéta pikeun nargétkeun iklan dumasar kana naon anu aya hubunganana sareng pangguna, pikeun ningkatkeun pelaporan ngeunaan kinerja kampanye, sareng supaya henteu nembongkeun iklan anu parantos ditingali ku pangguna.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Pencét di dieu pikeun kabijakan privasi Google ngeunaan DoubleClick https://policies.google.com/privacy?hl=id
      • Anjeun tiasa milih henteu ngalacak ku DoubleClick ku ngadatangan https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=id
      • Cookies pengkuh.

    Sumber Cookie: Facebook Pixel

    kumaha ngagunakeun tipung gram kanggo rai
    • Tujuanna:
      • Kami nganggo piksel Facebook salaku sarana pamahaman anu langkung saé pikeun pangguna kami, pikeun ngarobih eusi sareng iklan, pikeun nyayogikeun fitur média sosial sareng nganalisis patalimarga kana situs éta. Data anu dikumpulkeun tetep anonim. Ieu ngandung harti yén kami moal tiasa ningali data pribadi pikeun masing-masing pangguna. Nanging, data anu dikumpulkeun disimpen sareng diolah ku Facebook.
    • Inpormasi Salajengna:
      • Facebook tiasa ngahubungkeun data sareng akun Facebook anjeun sareng nganggo data pikeun tujuan pariwara nyalira, saluyu sareng kawijakan privasi na aya dina: https://www.facebook.com/about/privacy/
      • Upami anjeun hoyong milih-kaluar, anjeun tiasa ngalakukeun éta https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/
      • Cookies pengkuh.

    Pariwara Cookies dina Situs Anu Numbu

    Iklan Cookie tiasa dianggo ku situs média sosial anu dikaitkeun tina Loka kami, sapertos tombol 'Bagikeun' atanapi pamuter audio / video tertanam, salian ti nyayogikeun pungsionalitas anu dipénta. Situs média sosial nyayogikeun jasa ieu salaku pamales pikeun ngakuan yén anjeun (atanapi langkung akurat alat anjeun) parantos nganjang kana halaman wéb anu tangtu. Situs média sosial sapertos éta nempatkeun cookies iklan boh nalika anjeun sumping kana Loka kami sareng nalika anjeun nganggo jasa aranjeunna sareng napigasi jauh ti Situs kami. Prakték cookie tina sababaraha situs média sosial ieu ditetepkeun di handap:

    Kawijakan Cookie Facebook: https://www.facebook.com/policies/cookies/

    Kawijakan Cookie Twitter: https://help.twitter.com/en/rules-and-policies/twitter-cookies

    Kawijakan Cookie Instagram: https://help.instagram.com/1896641480634370?ref=ig

    Kawijakan Cookie Pinterest urang: https://policy.pinterest.com/en/cookies

    Kawijakan Cookie YouTube: https://policies.google.com/technologies/cookies

    Kawijakan Cookie SoundCloud: https://soundcloud.com/pages/cookies

    Kawijakan Cookie Google Plus: https://policies.google.com/technologies/cookies

    HAK-HAK ANDA Pikeun NGASIH, BENER JEUNG Hapus Inpormasi Anjeun

    Anjeun gaduh hak pikeun nanyakeun kami salinan Émbaran anjeun, pikeun menerkeun éta, mupus atanapi ngabatesan prosésna, sareng kéngingkeun Inpormasi anu anjeun parantos sayogi. Anjeun ogé tiasa naros ka kami pikeun ngirimkeun Inpormasi anu tangtu anu anjeun parantos sediakeun ka pihak katilu sacara éléktronik.

    Anjeun gaduh hak pikeun bantahan pikeun ngolah inpormasi pribadi dumasar kana kapentingan sah kami. Dimana kami parantos nyungkeun idin anjeun pikeun ngolah Inpormasi, anjeun ngagaduhan hak pikeun mundur idin ieu iraha waé.

    Upami anjeun ngagaduhan masalah anu teu tiasa direngsekeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngawadul ka otoritas panyalindungan data EU dimana anjeun cicing, damel atanapi dimana anjeun yakin aya pelanggaran. Punten waspada yén sababaraha pengecualian dilarapkeun pikeun ngalaksanakeun hak-hak ieu sareng ngarah moal tiasa ngajalankeun sadaya hak ieu dina sadaya kaayaan.

    Hak-hak ieu tunduk kana dibébaskeun tinangtu pikeun ngajagaan kapentingan umum (mis. Pencegahan atanapi ngadeteksi kajahatan) sareng kapentingan urang (mis. Ngajaga hak-hak hukum). Dina sababaraha instansi, ieu hartosna urang tiasa nahan Émbaran anjeun sanaos anjeun mundur idin anjeun. Kami bakal ngabales kaseueuran pamundut dina sabulan.

    Anjeun tiasa ngadaptar langganan naon waé atanapi sababaraha email promosi iraha waé ku ngaklik tautan 'unsubscribe' anu disayogikeun dina komunikasi sapertos kitu. Anjeun moal milih kaluar tina komunikasi anu patali sareng Loka, sapertos verifikasi akun, konfirmasi mésér sareng pesen administrasi, salami anjeun didaptarkeun sareng Situs.

    RÉPÉTénsi data

    Periode ingetan urang pikeun data pribadi dumasar kana kabutuhan bisnis sareng syarat hukum. Kami nahan data pribadi salami diperyogikeun pikeun tujuan pamrosésan anu data pribadi dikumpulkeun, sareng tujuan anu sanés anu diidinan. Salaku conto, urang nahan detil transaksi sareng koréspondénsi dugi ka wates waktos klaim anu timbul tina urus parantos kadaluwarsa, atanapi sasuai sareng sarat pangaturan ngeunaan ingetan data sapertos kitu.

    Kaamanan DATA

    Kami parantos ngalaksanakeun ukuran téknis sareng organisasi anu pas pikeun ngamankeun pamrosésan data pribadi. Perlindungan ieu bakal béda-béda gumantung kana sensitipitas, format, lokasi, jumlah, distribusi sareng neundeun data pribadi, sareng kalebet langkah-langkah anu dirancang pikeun ngajaga data pribadi dijaga tina aksés anu teu sah.

    Kami ngawatesan aksés kana data pribadi ka tanaga sareng pihak katilu anu meryogikeun aksés kana inpormasi sapertos kitu pikeun tujuan bisnis anu sah sareng relevan.
    Sakabéh anggota staf kami, kontraktor sareng pihak katilu anu bakal ngagaduhan aksés kana data pribadi kana instruksi kami bakal kaiket kana kerahasiaan sareng kami nganggo kontrol aksés pikeun ngawatesan aksés ka jalma anu meryogikeun aksés sapertos éta pikeun ngalaksanakeun tanggung jawab sareng tugas-tugasna.
    Kami ngagaduhan kawijakan kaamanan inpormasi sareng kawijakan sareng sistem kaamanan na sering diaudit. Kami mastikeun kaamanan infrastruktur IT urang sacara serius.

    Sanaos kami nyandak pancegahan pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun, kami moal ngajamin kaamanan inpormasi pribadi anjeun. Sagala transmisi inpormasi pribadi ngalangkungan Internet sareng platform seluler henteu aman, sahingga, naon waé pangiriman inpormasi pribadi aya dina résiko anjeun nyalira. Kami henteu tanggel waler pikeun ngarobih setélan privasi atanapi tindakan kaamanan anu kami nyayogikeun.

    Kaamanan sareng kaamanan inpormasi anjeun ogé gumantung ka anjeun. Dimana kami parantos masihan anjeun (atanapi dimana anjeun milih) kecap akses pikeun aksés kana bagian-bagian situs kami, anjeun tanggel waler pikeun ngajaga rahasia ieu. Anjeun henteu kedah ngabagi kecap konci anjeun ka saha waé.

    Parobihan kana Kawijakan Urang

    Urang tiasa ngamutahirkeun Kawijakan urang ti jaman ka jaman. Kami bakal ngawartosan anjeun ngeunaan parobihan matéri dina Kabijakan Privasi ieu ku nempatkeun bewara dina Situs kami. Kami ngadorong anjeun pikeun parios deui sacara berkala sareng marios Sarat jeung Kaayaan ieu sahingga anjeun sadar aya parobihan anu anyar.

    CARA Hubungan Urang

    Masalah Privasi . Upami anjeun ngagaduhan kaprihatinan atanapi keluhan ngeunaan privasi dina Situs, mangga ngahubungan kami di Hundeshagen Digital Media, LLC., Attn: Legal Legal, Pacific Design Center, Red Building West, 750 N. San Vicente Blvd., 9thLantai, Hollywood Wétan, CA, 1312312, A.S. atanapi email kami di privacy@pamperedpeopleny.com. Kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngaréspon anjeun dina waktos anu pas sareng profesional dina raraga ngajawab patanyaan anjeun sareng ngabéréskeun masalah anjeun.

    © Hundeshagen Digital Media, LLC. Sadaya hak disimpen. Hundeshagen sareng pamperedpeopleny.com mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti Hundeshagen Digital Media, LLC