Carita kahirupan nyata Budak Lahir Tanpa Vagina Anu Nyiptakeun Anu Nganggo Kulit Ikan!

Entong Cik

Bumi Insync Pencét Pulsa oi-Syeda Farah Ku Syeda Farah Noor dina 5 Juni 2018

Naha anjeun kantos ngabayangkeun kahirupan tanpa organ séks anjeun? Sora anéh, leres? Tapi, aya sababaraha kasus jalma anu dilahirkeun tanpa heunceut atanapi sirit.

Di dieu, dina tulisan ieu, kami nyayogikeun detil hiji kasus awéwé sapertos anu henteu gaduh heunceut, tapi éta diciptakeun engké nganggo kulit lauk! Kumaha dipercaya éta!





awéwé dilahirkeun tanpa heunceut

Pariksa rinci ngeunaan hal unik ieu ngeunaan kumaha heunceut didamel nganggo kulit lauk ...

Awéwé Ieu Teu Pernah ngalaman Vagina Kusabab Kaayaan Langka



Ieu kasus Jucilene Marinho, awéwé anu dilahirkeun tanpa heunceut ...

Ngeunaan Jucilene Marinho

Awéwé umur 23 taun ieu ti Ceará, Brazil, ngalaman neovaginoplasty taun ka tukang nalika anjeunna lahir sareng kaayaan Mayer-Rokitansky-Küster-Hause (MRKH), anu ngantepkeun anjeunna teu ngagaduhan serviks, rahim atanapi ovarium. Kaayaan ieu hartosna yén anjeunna moal ngagaduhan anak.

Ngeunaan Prosésna

Neovaginoplasty mangrupikeun prosés anu ngalibatkeun nyieun bukaan dimana tétéla heunceutna kedah aya. Dokter nyelapkeun kapang bentuk séks, anu bakal dijejeran ku kulit lauk tawar lauk tawar.



Anjeunna Henteu Diagnosis dugi ka Umur 15 Taun

Cik Marinho bahkan henteu sadar kana kaayaan dirina dugi ka ngancik dina taun 15. Anjeunna pikir anjeunna parantos baligh normal sareng ngalaman kram menstruasi, sanaos henteu kantos ngagaduhan waktos. Éta nalika anjeunna konsultasi ka dokter pikeun terang ngeunaan kaayaan anjeunna.

Ngeunaan Metode Kulit Ikan

Prosés ngagunakeun kulit lauk hargana unggal artos, sabab kulit diserep ku awak manusa sareng polah sapertos lapisan heunceut. Kulit lauk ngandung seueur uap sareng beunghar ku kolagén, anu ngamajukeun penyembuhan sahingga ngagaduhan peran penting dina jenis operasi ieu.

Pikeun nyiapkeun kulit lauk siap pikeun prosés, urang kedah ngaleungitkeun sadaya sisik sareng bau kulit, anu ngantepkeun ganti baju gél warna-warni anu tiasa disimpen dugi ka dua taun dina kulkas sareng steril dibungkus kanggo operasi sapertos kitu.

Dokter Nyingkab Ngadamel Vagina Anyar

Salah sahiji dokter anu kalibet dina operasi ngungkabkeun ngeunaan prosésna. Saur anjeunna: 'Kanggo ngadamel' heunceut anyar 'urang lebetkeun cetakan akrilik bentuk heunceut, dijejeran ku kulit nila, kana rohangan anu didamel antara kandung kemih sareng réktum.

Anjeunna Diantara 4 Awéwé Anu mimiti Ngalaman Ieu ...

Tétéla, anjeunna aya diantara salah sahiji tina opat pasién anu parantos ngalaman pangobatan ieu. Ibu Marinho dileupaskeun saatos anjeunna nyéépkeun 4 minggu di rumah sakit sareng anjeunna ngaku yén anjeunna gumbira ku hasilna.

Anjeunna Tiasa Ngiringan Kahirupan Normal Ayeuna ...

Cik Marinho lega pisan yén bedahna parantos suksés sareng anjeunna nambihan, 'Éta raoseun saé pisan kanggo hal anu seuseueurna panginten awéwé.' Ayeuna, anjeunna ngaraosan kahirupan seks sareng kabogoh.

Kasus Babysitter Anu Nyelapkeun Orok Dina Vagina Nya!

Kami miharep anjeunna gancang cageur sareng seueur tuah!