Ulasan Spa: Opat Air Mancur Spa

Entong Cik

Bumi Insync Pencét Pulsa oi-Staff Ku Super | Diropéa: Jumaah, 4 Januari 2013, 14:15 [IST]

Saatos perjalanan anu sibuk ti Cirebon, kuring ngabagéakeun saran bos kuring pikeun ulasan spa. Kuring milih cabang Whitefield di spa tina sababaraha pilihan séjén di Bangalore. Lokasina di pinggiran kota anu utama, The Four Fountains Spa mangrupikeun harta di jalan utama.

Nalika asup ka gerbang, kuring jelas-jelas ngarasa aura sareng suasana anu diperyogikeun pikeun spa. Kuring disambut pisan ku jalma-jalma anu sayogi dina resepsi sareng teu lami ditawarkeun cai jeruk nipis. Kusabab kuring henteu yakin perlakuan anu mana anu kedah kuring pilih, manajer spa ngajelaskeun therapies anu béda anu aya di spa sareng manpaatna pikeun kuring. Kuring tungtungna mutuskeun pikeun milih Aromaterapi sareng kuring resep pisan ningali harga. Ayeuna, kuring ngarep-ngarep pisan sési kuring anu manja.





Ulasan Spa: Opat Air Mancur Spa

Kuring geuwat dialihkeun ka rohangan anu misah anu lega, beresih sareng dipapaésan kalayan saé. Musikna menenangkan sareng cocog sareng suasana. Tukang urut anu ditunjuk pikeun kuring marahmay sareng ngajaga kuring kana minyak naon anu anjeunna anggo. Anjeunna surem lampu sareng nurunkeun suhu kamar numutkeun sarat kuring. Maju sareng terapi, kuring sadar yén aromaterapi sanés ngan saukur ngeunaan aroma tapi tindakan na anu lumangsung dina awak saatos minyak atsiri dilarapkeun. Terapi ieu cenah ngaleupaskeun anjeun tina ketegangan méntal, fisik sareng émosional. Kuring ngamimitian sayah nalika anjeunna mimiti mindahkeun leungeun-Na dina tonggong kuring.

Saatos sajam atanapi langkung anjeunna ngahudangkeun kuring tina suasana santai anu kuring ngarepkeun tiasa teras-terasan sakedap deui. Pancuran panas sareng téh hérbal saatos sadayana diperyogikeun pikeun ngalengkepan kunjungan spa kuring. Tungtungna, jalma anu resepsikeun masihan kuring sababaraha brosur sareng balsem de-setres anu tiasa diterapkeun sateuacan bobo pikeun bersantai.



Perlakuan éta kéngingkeun kuring santai sareng seger. Pangalaman kuring sadayana di The Four Fountains Spa éta ngeuyeuban sareng pastina pantes didatangan.

baju mewah anyar pikeun mojang awéwé 2019