Tips Ngantosan Dua Kabogoh

Entong Cik

Bumi Hubungan Cinta sareng roman Cinta Sareng Asmara oi-Amrisha Sharma Ku Pesen Sharma dina tanggal 18 Agustus 2011

Kencan dua kabogoh Ngungkulan langkung ti hiji kabogoh sakaligus sanés trend anyar. Seueur lalaki ngalangkungan dua kali ku kencan dua kabogoh sisi. Aya waktos nalika anjeun murag tina cinta anjeun nalika sababaraha mojang sanés ti mana waé muncul dina kahirupan anjeun sareng ngarobih anjeun. Kencan dua kabogoh dianggap keren ku seueur lalaki sabab hoyong gaduh seueur kabogoh sareng kencan dua kabogoh atanapi sanés masalah anu penting pikeun aranjeunna.

Lalaki resep gaduh kabogoh tapi nalika sababaraha mojang ogé asup kana kahirupan maka perasaan anu kapungkur ngirangan tapi henteu leungit. Anjeunna henteu hoyong ngantep kabogoh anu aya tapi teu ngagaduhan kakuatan pikeun nyésakeun cinta énggal dina hirupna. Kanyataan anu panglobana nyaéta kalolobaan kali, kabogoh kadua henteu dianggap serius sareng lalaki henteu mikirkeun pikahareupeun sareng cinta anu kadua sabab cinta anu lami ngagaduhan hubungan anu kuat anu teu tiasa dipisahkeun ku cinta anu anyar!



Salaku trend kencan dua kabogoh dituturkeun diantara lalaki, ieu aya tips pikeun nungkulan dua kabogoh:



  • Upami anjeun resep mojang anyar sareng hoyong gel sareng anjeunna salaku kakasihna teras tip anu paling penting nyaéta henteu kantos ngawartosan yén anjeun parantos komitmen. Langkung saé pikeun nyumput ti anjeunna kusabab budak awéwé henteu resep ngabagi cinta aranjeunna ka batur khususna sareng BUDAK LAIN!
  • Ganti nami kabogoh anjeun atanapi kakasih anyar dina telepon janten di sisi anu langkung aman.
  • Entong nyobian nganggo kabogoh énggal pikeun maénkeun aman upami anjeun kencan dua kabogoh
  • Coba jelaskeun anjeunna naon anu ngajantenkeun anjeun resep sareng ragrag pikeun gadis ieu. Bagikeun parasaan anjeun sareng jantenkeun anjeunna sadar kana alesan tukang bobogohan sareng anjeunna.
  • Salah sahiji tip anu paling penting pikeun hubungan sareng dua kabogoh nyaéta 'Entong pendak di tempat umum!' upami anjeun pendak di tempat umum, pilih lokasi anu jauh sareng teu aya jalma anu anjeun kenal cicing di daérah éta.
  • Buang alesan naha anjeun teu tiasa nyimpen nomerna ku namina sapertos kulawarga atanapi réréncangan anu tiasa janten conto pangsaéna pikeun nyumputkeun cinta anyar.
  • Upami anjeun bosen atanapi katangkep bobogohan sareng dua kabogoh maka anu pangsaéna!

Anggo tip ieu pikeun ngungkulan dua kabogoh sareng ati-ati sabab cinta ieu disumputkeun sareng teu tiasa diungkabkeun kusabab réaksi masarakat anu teu ditarima kana cinta duaan.