Top 20 Selebriti Ngagem Baju Ngungkabkeun

Entong Cik

Bumi Insync Hirup Kahirupan oi-Anwesha Ku Anwesha Barari | Diropéa: Kemis, 29 Agustus 2013, 5:04 [IST]

Ningali selebriti nganggo baju ngalaan pikiran teu masalah ayeuna-ayeuna. Tapi sababaraha selebriti nyohor nyalira ku ngan saukur ngagem baju. Sedengkeun sababaraha selebriti ngagem baju ngungkabkeun resep nambihan unsur ngajempolan sareng kagum kana penampilanana. Sababaraha selebriti anu kirang dipikaterang milarian hirup tina nyeepkeun jepret pikeun janten berita ageung.

Jalan anu mana waé, selebriti anu nganggo baju ngalaan pikiran sok dikaitkeun dina média sareng diantara pameget. Sababaraha baju anu ngalaan ieu janten legendaris. Salaku conto, baju héjo Versace Jennifer Lopez parantos turun dina sajarah salaku salah sahiji baju anu paling ngungkabkeun anu kantos dianggo dina karpét beureum. Pakéan héjo ieu masih mangrupikeun baju anu paling jelas anu parantos urang tingali. Kami henteu mendakan gaganti anu ieu bahkan dina 13 taun.



Malah nalika selebritis ngagaduhan gangguan fungsi papakéan, pakéanna seueur diobrolkeun. Di dieu deui urang kedah nyandak conto JLo. Gown bodasna di Oscars 2012, ngagaduhan garis leuweung anu bahaya anu ngahaja ngungkabkeun puting na. Malfungsi papakéan selebritis ieu seueur dikaitkeun sababaraha dinten. Rihanna ogé ngalaman 'slip' dadakan nalika tampil di Grammy's 2013.



Janten di dieu aya sababaraha selebriti anu ngagem baju énggal sareng baju pengenal terkenalna anu turun dina sajarah pantun.

Asép

Jennifer Lopez: Pakéan Versace Héjo

Jennifer Lopez nganggo baju Versace anu héjo ieu pikeun Grammys 2000. Sareng dina 13 taun ka pengker, kami masih henteu mendakan baju anu ngungkabkeun deui pikeun tahtaan ieu ti posisi 1!



Asép

Rihanna

Kami biasa ningali Rihanna salaku salah sahiji selebriti anu sok nganggo baju ngalaan. Nanging, papakéan bodas ieu dianggo nalika pagelaran panggung nalika nuju Grammy kana acara puting anu teu dihaja.

naon anu kudu dilakukeun nalika guru lemah
Asép

Gywneth Paltrow

Gywneth Paltrow ngagaduhan jangkungna sareng inohong anu maot pikeun. Tapi anjeunna katelah ku indiscretions fashion na. Antonio Beradi ieu bakal katingali langkung saé kalayan renda ningali-dina sisina.

Asép

Anne Hathaway

Anne Hathaway ngagaduhan karep pikeun ngagem baju hégar. Nanging, sakapeung, anjeunna janten jalan pikeun ngajantenkeun kanyamanan. Pakéan hideung hideung ieu ti Valentino mangrupikeun conto anu urang hartosna.



Asép

Miley Cyrus

Miley Cyrus mangrupikeun bintang Disney anu populér anu ngalaksanakeun pilem pikeun murangkalih. Sareng katingalina sapertos anjeunna damel langkung saé pikeun ngalangkungan gambar Disneyna. Parios avatar kandelna pikeun majalah V.

Asép

Jennifer Lopez: Tingali Ngalangkungan

Baju abu ieu diagem ku Jennifer Lopez di Oscars 1999. Kami jelas tiasa ngaluarkeun asetna tina handapeun lapisan lawon abu-abu.

Asép

Skylar Gray

Bentang-bentang pop henteu pati terkenal ku rasa kaadigunganana. Gaun beureum anu ngagurilap ieu katingalina saé ti payun tapi aya acara utama payudara sisi ti sudut diagonal.

Asép

Jennifer Lopez: Pakéan Grammy Hideung

Entong héran yén Jennifer Lopez parantos sering némbongan dina daptar kami. Masing-masing agemanna sami-sami ngungkabkeun. Pakéan hideung ieu ngagaduhan celah luhur pingping anu ampir dugi kana pingping.

Asép

Kirsten Dunst

Pakéan héjo botol ieu dianggo ku Kirsten Dunst pikeun Met Gala 2013. Pakéanna ngagaduhan garis leutak anu bahaya pisan anu masihan pandangan awon tina sisina samping.

Asép

Kristen Stewart: Zuhair Murad

Kristen Stewart milih baju emas buligir ieu pikeun penampilan umum kahijina saatos kasus selingkuh. Reuwas ningali knickers emas Kristen ngalangkungan baju éta sapertos urang hilap sadayana ngeunaan kasus curang na.

Asép

Lauren Paus

Lauren Paus katingali ngagumkeun dina pakéan hideung ieu. Teu aya ragu ngeunaan éta. Tapi, pakéanna katingalina pisan kasar tina sudut sisi.

Asép

Lil Kim

Lil Kim kasohor kusabab mode pantun. Pakéan mini taktak tunggal ieu mangrupikeun gaun anu paling ngungkabkeun sareng teu diémutan anu parantos kami tingali.

naha henteu nginum cai bari nangtung
Asép

Natalie Portman

Kami henteu biasana ningali Natalie Portman dina daptar selebriti nganggo baju ngalaan. Tapi, baju héjo buligir anu buligir ieu mangrupikeun sikat naas kalayan baju hégar.

naon anu kudu dilakukeun pikeun buuk bodas dina umur ngora
Asép

Toni Braxton

Dinten ieu kami ngabahas kumaha Angelina Jolie memicu tren maké celah luhur pingping. Tapi, éta baju bodas ieu diasongkeun ku Toni Braxton anu saleresna ngamimitian trend mangtaun-taun ka tukang.

Asép

Kristen Stewart: Cannes 2012

Kristen Stewart ngajempolan sadayana ku ngagem gown beureum ieu di Cannes 2012. Anjeunna katingali ngajentul dina gown ieu anu ngagaduhan cangkéng anu jero pisan sareng scooped renda ditutupan deui.

Asép

Heidi Klum

Heidi Klum mangrupikeun modél super janten kami ngarepkeun pangadilan pantun anu langkung saé ti anjeunna. Pakéan hideung anu hideung ieu ngajantenkeun penampilan awon tina dadana.

Asép

Keira Knightley

Keira Knightly sapinuhna datar dada. Éta sababna naha anjeunna ngagaduhan obsesi pikeun ngagem baju nganggo cangkéng cangkéng.

Asép

Jennifer Lopez: Almari baju

Gaun kolom bodas anu hina ieu nyababkeun JLo rada éra di Oscars 2012. Garis beuheung anu jero, teu kahaja masihan tilas-nipis tina nipples na.

Asép

Halle Berry

Gaun Elie Saab anu murni ieu legendaris henteu ngan kusabab masihan acara gratis boob Halle Berry, tapi ogé kusabab anjeunna meunang Oscars nganggo gaun ieu.

Asép

Aishwarya rai

Rasa pantun Aishwarya Rai di Cannes kantos dipertanyakan. Anjeunna nganggo baju scooped bodas ieu anu dirarancang ku Neeta Lulla di Cannes sareng éta tetep baju anu paling ngungkabkeun saacan tanggal.