Hoyong Kéngingkeun Tanda tangan Alia Bhatt? Ieu Sababaraha Tips Berguna

Entong Cik

Bumi Kageulisan Ngadamel tip Tips Ngadamel oi-Amruta Agnihotri Ku Amruta Agnihotri dina 18 Oktober 2018

Kusabab anjeunna yuswa 18 taun, Alia Bhatt parantos olah raga make-up anu seger sareng ti saprak anjeunna damel debut di Bollywood, anjeunna parantos janten fashionsta sareng inspirasi pikeun seueur budak awéwé. Kalayan peran sareng ekspektasi anu béda, Alia parantos hasil nepi ka luhur kalayan kaparigelan akting anu hadé, pantun sareng gaya na, sareng make-up.

Sanaos unggal pilem nungtut tampilan anu khusus, Alia henteu kantos mundur tina olahraga tampilan signature na sabisana. Anyar-anyar ieu, pikeun ngarayakeun 20 taun Kuch Kuch Hota Hai, Alia nganggo tampilan tandatanganana anu sami sakali deui pikeun rékaman di tukangeun layar.





Alia Bhatts Signature Tingali mala_agnani

Upami anjeun badé ngadamel deui tandatangan Alia di bumi pikeun pésta atanapi fungsi anu bakal datang, ieu aya bantosan. Turutan léngkah saderhana anu didadarkeun di handap ieu sareng nyiptakeun make-up Alia dina waktos anu enggal.

Kumaha Kéngingkeun Tanda Tangan Alia Bhatt?

1. Nyiapkeun raray anjeun

Sateuacan anjeun mimitian nganggo make-up, sok penting pikeun nyiapkeun raray anjeun. Ngamimitian ku nyeuseuh raray ku nyeuseuh raray sareng hampang. Sakali parantos, oleskeun pelembab dina ramo sareng beuheung. Éta bakal meta salaku lapisan antara make-up anjeun sareng raray anjeun sareng bakalan ngajagaan tina sagala jinis bahan kimia, kokotor, lebu, sareng kokotor.



2. Larapkeun yayasan

Sakali anjeun nyiapkeun raray sareng ngalarapkeun pelembab, mimitian ku nerapkeun yayasan. Pikeun nyiptakeun deui tampilan Alia Bhatt, anjeun kedah nganggo yayasan berbasis aqua anu bakal masihan ramo katingal anjeun anu embun. Cegah nganggo matte foundation di dieu. Saatos nerapkeun yayasan, anjeun tiasa nganggo panyumput pikeun nyumputkeun cacad, jarawat, atanapi titik-titik gelap, nanging, panyumputna opsional. Upami anjeun gaduh kulit anu jelas, anjeun tiasa langsung ngalihkeun alis anjeun saatos yayasan.

3. Eusian alis anjeun

Upami anjeun ningali aya sela-sela sela alis anjeun, anjeun ngan saukur tiasa nganggo sikat ngeusian dahi sareng ngagambar alis anjeun. Anjeun bahkan tiasa masihan bentuk kana alis anjeun ku bantosan sikat ieu, tapi, ulah sagawayah sareng ngajaga bentuk aslina anjeun.

4. Digawekeun panon anjeun

Saatos ngeusian alis anjeun, anjeun tiasa ngalaksanakeun jalan anjeun ka soca anjeun. Mimitian ku nerapkeun eyeshadow krim warna pink anu kenceng, warna pink. Larapkeun sadayana di lipatan anjeun sareng luhurkeun sareng eyeshadow bubuk warna anu dicampur sareng warna krem.



Teras, oléskeun garis ipis tina kohl atanapi eyeline - mana anu cocog sareng karesep anjeun sareng oléskeun mascara sajumlah generoud kana bulu mata anjeun. Anjeun bahkan tiasa ngagulungkeun bulu mata anjeun nganggo curl lash sateuacan diterapkeun maskara.

5. Contour raray anjeun

Sakali panon anjeun siap-siap, anjeun tiasa ngalih kana kontur wajah anjeun ku ngagunakeun bubuk kontur. Salajengna, lebu sababaraha warna pink-hued Blush dina pipi anjeun pikeun nyorot tulang pipi anjeun sareng titik luhur ramo anjeun.

6. Pasihan perhatian kana biwir anjeun

Anu pamungkas, nganggo balm lip hydrating sareng pelembab dina biwir anjeun teras oléskeun jas cahaya lipstik herang warna pink atanapi lip gloss kanggo ngalengkepan tampilan anjeun.

kaunggulan tina tuang séhat sareng karugian tina junk food

Cara saderhana sapertos ngadamel deui tandatangan Alia Bhatt, sanés? Katingali ieu lengkep bakal cocog sareng naon waé kasempetan. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta masangkeun éta nganggo pakéan anu pas sareng anjeun badé angkat.