Naon anu lumangsung pikeun Awak Anjeun Nalika Anjeun Nginum Bayam Ku Jus Wortel?

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Gizi Nutrisi oi-Chandana Rao Ku Chandana Rao dina 22 Juni 2016

Nalika kami ngora, kaseueuran urang bakal ramé pisan ngeunaan tuang sayuran sareng buah.

Pasti, urang bakal émut kana conto-conto éta nalika kolot urang kedah sacara harfiah maksakeun-tuang urang tuang pangan anu séhat.



Nya, nalika urang dewasa, urang sadar pentingna tuang anu séhat.



urut minyak panas pikeun rambut rontok

Ogé, nalika urang ngalaman komplikasi kaséhatan sareng panyakit sareng mendakan yén diét anu henteu séhat mangrupikeun alesan kajadianana, éta ngabantosan urang pikeun sadar nilaina diet anu séhat!



kauntungan kaséhatan wortel sareng kangkung

Naha anjeun terang yén ku nyayogikeun sajumlah sehat sayuran, buah, daging langsing, endog sareng bahan alami sapertos kitu, dina diét urang, urang tiasa nyegah seueur panyawat?

Leres, dimungkinkeun, sabab bahan alami ieu euyeub pisan ku sababaraha rupa gizi sareng mineral anu nyéhatkeun awak urang sareng ngajaga sistem imunitas urang kuat.

Ogé Baca: Cara Nganggo Pepaya Kanggo Kulit Anu Sampurasun



Wortel sareng kangkung ogé ngagaduhan kauntungan kaséhatan anu luar biasa anu tiasa ngajaga seueur gangguan.

Ngan hancurkeun sababaraha potongan wortel sareng sababaraha daun kangkung dina adun pikeun kéngingkeun jusna, ulah saring, supados ngala manpaat anu maksimal.

Anjeun tiasa nganggo sakitar 1 gelas jus kaséhatan ieu unggal énjing saatos sasarap.

Tingali kana sababaraha manpaat kaséhatan pikeun wortel sareng kangkung inuman rutin!

1. Nyegah Anémia

ngirangan gajih beuteung dina 7 dinten
kauntungan kaséhatan wortel sareng kangkung

Campuran wortel sareng kangkung euyeub ku vitamin A sareng zat beusi, duanana sanyawa ieu penting pikeun ngahasilkeun sél getih beureum anu séhat sareng hemoglobin.

Nalika aya produksi sél getih beureum anu séhat dina awak anjeun, gangguan anu patali sareng getih sapertos anémia tiasa dijaga.

2. Nyegah Kanker

Kombinasi kangkung sareng wortel diinfus ku karotenoid sareng flavonoid anu cenah mangrupikeun sanyawa anu tiasa ngendalikeun tingkat produksi sél abnormal dina awak, sahingga nyegah kanker.

kumaha carana miceun kadal di bumi kuring

Ogé Baca: Mangpaat Kaséhatan Daun Pepaya Anu Teu Dikenal

kauntungan kaséhatan wortel sareng kangkung

3. Ngalaunan Penuaan Sél

Duanana wortel sareng kangkung beunghar antioksidan sareng vitamin C, anu ngaréparasi sél sareng ngajaga séhat salami waktos anu langkung lami, sahingga ngajaga sél prématur tetep salam.

4. Ngaronjatkeun Kaséhatan Tulang

kauntungan kaséhatan wortel sareng kangkung

Inuman alami ieu ningkatkeun kapasitas tulang anjeun pikeun nyerep kalsium dina inuman. Kalsium mangrupikeun sanyawa anu penting pisan pikeun ngajaga kaséhatan tulang tina tulang. Ogé, vitamin K anu aya dina inuman ieu tiasa ngajantenkeun tulang anjeun langkung kuat, nyegah osteoporosis sareng panyakit anu aya hubunganana sareng sendi.

Janten, teraskeun sareng inum jus wortel sareng kangkung ieu unggal énjing sareng hayu urang terang kumaha anjeun diuntungkeun ku inuman kaséhatan ieu!