Naon Campuran Pepper, Uyah Sareng Lemon Pikeun Awak Anjeun

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Kasihatan Kasihatan oi-Amritha K Ku Amritha K. dina 16 Januari 2020

Pangubaran alami teu aya sanes tapi solusi alternatif pikeun panyakit minor sareng masalah kaséhatan. Salain ti murah sareng gaduh épék sampingan anu langkung alit, pangobatan di bumi ogé gampang dipanggihan, sabab éta hérbal, sayuran, buah, sareng rempah anu tiasa dipendakan di kebon tukangeun dapur.

Sadaya urang parantos nganggo pangobatan di bumi dina sababaraha waktos, pikeun ngubaran tikoro anu nyeri atanapi turun tina muriang. Beda sareng sirop counter sareng ubar-ubaran, ubar bumi alami henteu diresakeun, seger, sareng tangtosna alami.





panutup

Sababaraha kali, pangobatan anu diinduksi kimia tiasa langkung ngarugikeun awak anjeun tibatan anu saé. Salaku conto, panilitian parantos ngabuktikeun yén nginum antibiotik laun tiasa ngaleuleuskeun sistim imun anjeun.

Dina tulisan anu ayeuna, urang bakal ningali pangaruh tina kombinasi cabé, uyah sareng jeruk nipis dina awak anjeun, bahan-bahan anu aya di dapur.



Asép

Jeruk nipis, Uyah Sareng Lada Kanggo Kaséhatan

Ubar alami ieu anu urang carioskeun langkung épéktip tibatan antibiotik naon waé anu biasana dimuat ku efek samping anu ngaganggu. Jus jeruk nipis dikenal janten agén anu kuat pisan sareng kuat anu ngagaduhan sipat baktéri, antivirus sareng ngawangun imun. Éta ogé dieuyeuban ku bioflavonoid, pektin, limonene, asam sitrat, magnesium, kalsium sareng vitamin, sedengkeun cabé hideung ngagaduhan sipat baktéri, antioksidan, dorongan imun, sareng sipat muriang.

Jus jeruk nipis, nalika dicampur sareng cabé sareng uyah, dipikaterang nyayogikeun seueur manpaat kaséhatan. Ieu tilu bahan tiasa ngagentos tina nyeri sareng peradangan. Anjeun ngan tiasa nyandak séndok téh jus lemon, tambahkeun ciwit tipung cabé sareng satengah ciwit uyah sareng meakeunana.

Kumaha : Uyah (1 séndok), bubuk cabé (½ séndok) sareng sababaraha tetes jus jeruk nipis.



Asép

1. Ngarawat Flu Sareng Tiis

Peres satengah lemon dina cangkir cai pindang . Hayu pulp sareng mesék lungkawing salami 10 menit, teras angkat pulp lemon sareng tambahkeun 1 séndok madu sareng ciwit lada hideung taneuh kana campuran. Inuman solusi ieu 2-3 kali sapoé pikeun hasil anu épéktip.

Asép

2. Ngubaran Sakit Tenggorok

Ngagabungkeun jus tina tilu lemon seger sareng hiji séndok téh unggal cabé hideung uyah laut. Tambahkeun hiji séndok madu sareng eusian sésana jalan ku cai haneut. Dianggo salaku nyeri tikoro anu nyeri, kekurutan campuran sababaraha kali sapoé. Éta ogé manpaat pikeun nyegah batuk .

Asép

3. Ngabersihan Irung Barang

The campuran bakal ngabantosan stimulasi wahangan sareng ogé ngabatesan irung. Anjeun tiasa nambihan bagian anu sami tina kayu manis, lada hideung, siki kapulaga sareng jinten, ngagiling campuran sareng ngambeu kanggo ngabersihan irung anjeun.

Asép

4. Ngubaran Mual

Hiji burih kesel tiasa ditenangkan ku campuran hiji séndok jus jeruk nipis sareng hiji séndok téh cabé hideung uyah. Campur tilu bahan kana gelas anu dieusi ku cai haneut sareng lalaunan inumeun sina dileueut. Seungit jeruk nipis bakal ngeureunkeun rasa seueul sareng cabé hideung bakal nyenangkeun beuteung.

Asép

5. Ngabantosan Berat Badan

Lemon euyeub dina polifenol anu ngabantosan nyegah nambahan beurat, ngatur tingkat insulin sareng ogé nyepetkeun metabolisme. Candak ¼ séndok lada, sareng hiji séndok madu sareng 2 séndok jus lemon teras dicampurkeun kana cai haneut sareng sababaraha uyah sareng inuman leyuran dina beuteung kosong unggal énjing.

Asép

6. Ngubaran batu empedu

Campuran uyah, cabé sareng jeruk nipis, sareng sababaraha minyak zaitun, dipikaterang ngaleyurkeun batu anu akumulasi dina kandung kemih hampru, kalayan konsumsi rutin.

Asép

7. Ngirangan Nyeri Huntu

Ngadamel a campuran ngagunakeun ½ séndok minyak céngék sareng cabé taneuh dibarengan ku sababaraha jeruk nipis sareng uyah. Teras, oléskeun kana huntu anjeun. Kusabab campuran (sareng cai haneut) ngagaduhan sipat anti radang, nalika anjeun nganggé kekemu tina sungut anjeun, éta tiasa ngabantosan ngirangan nyeri huntu dugi ka seueur.

Asép

8. Ngatur Serangan Asma

Kulub sababaraha cai dina pot sareng tambahkeun 10 cabé, 15 daun kemangi sareng 2 kuncup cengkéh. Hayu deui simmer salami 15 menit teras saring campuran. Tambahkeun madu organik secukupnya, sareng sababaraha jeruk nipis sareng uyah, sareng meakeun campuran unggal dinten. Émut kanggo nyimpenna dina toples anu kentel dina hawa.

Catetan : Diskusikeun sareng dokter anjeun ngeunaan ieu.

Asép

9. Ngubaran Sakit Kepala Migrain

Campuran jeruk nipis sareng uyah sareng cabé tiasa lirén serangan migrain . Nalika anjeun ngawitan ngaraos nyeri sirah panginten janten berkembang, gabungkeun jus sareng zona hiji jeruk nipis sareng dua sendok uyah sareng ciwit tipung cabé dina gelas cai teras tuangeun.

resep murgh musallam dina video henteu
Asép

Dina Catetan Akhir…

Sedengkeun ubar bumi alami ngubaran panyakit anu tangtu, pangobatan médis modéren langkung épéktip dina ngarawat panyakit utama. Nanging, ieu épéktip pisan dina ngubaran panyawat alit sapertos tiis atanapi tikoro anu nyeri.