Larapkeun ubar bumi ieu dina beuteung anjeun pikeun ngirangan nyeri haid!

Entong Cik

Bumi Kaséhatan Pangubaran karusuhan Pangubaran Karusuhan oi-Lekhaka Ku Chandana Rao dina 18 Séptémber 2017

Salaku awéwé, kaseueuran urang bakal wawuh kana nyeri haid pikareueuseun anu urang alami unggal bulan, leres?

Poé dimana awéwé aya dina waktosna salami sasih tiasa ngabuktoskeun rada teu raoseun pikeun kaseueuran awéwé sareng aranjeunna panginten henteu tiasa ngalaksanakeun kagiatan sadidinten kalayan gampang.



Nyatana, nalika awéwé aya dina waktosna, sababaraha kali anjeunna ngarepkeun yén anjeunna henteu kalahiran janten awéwé ti mimiti, ngan kusabab nyeri teuing kaungkulan!



kauntungan kaséhatan alkohol

Nanging, sapertos prosés jasmani alamiah sanés anu kedah kaalaman ku manusa, jaman haid ogé henteu tiasa kabur.



Menstruasi tiasa didadarkeun salaku fénoména alam anu dialaman ku unggal awéwé, ti mimiti baligh dugi ka ngahontal ménopause.

ubar bumi pikeun leungitna bau
Nyeri Periode: Ngaleungitkeun nyeri jaman ku ubar bumi, ubar alami pikeun Métro Haid | Boldsky

Unggal bulan, sahenteuna 4-5 dinten, awéwé ngalaman perdarahan tina heunceutna anu disababkeun ku héd témbok uterus, upami awéwé éta henteu janten hamil.



Nalika haid, seueur parobahan hormonal dina awak anu tiasa nyababkeun peradangan témbok rahim, sabab éta siap héd, sahingga nyababkeun seueur nyeri sareng ngarareunah di daérah beuteung handap.

Seueur awéwé ngalaman nyeri anu teu kaampeuh salami jaman sareng nganggo ubar nyeri, anu tiasa ngarusak kasihatanna dina jangka panjang.

kauntungan kaséhatan alkohol

Ogé, salami période kusabab henteu saimbangna hormon dina awak, seueur awéwé ngalaman gejala sapertos lapar ekstrim, ayunan suasana haté, kacapean sareng kalemahan umum.

kumaha carana ngadamel mojang ngaraos istiméwa

Sakali-kali, nalika nyeri haid teu kaampeuh awéwé nginum obat maéhan nyeri, anu henteu séhat.

Janten, ieu mangrupikeun ubar bumi anu tiasa ngabantosan ngirangan nyeri jaman.

Bahan anu diperyogikeun:

  • Alkohol (langkung saé vodka atanapi brendi) - 4 séndok
  • Minyak Penting Lavender - 2 séndok

Ubar alami ieu pikeun ngirangan nyeri haid, langsung di bumi, tiasa kabuktosan janten seueur ngabantosan nalika dianggo sacara rutin, dina jumlah anu leres.

Sanaos anjeun henteu terang bédana nyeri, bulan kahiji anjeun nganggo ubar ieu, kasabaran mangrupikeun konci, sabab ubarna bakal jalan laun, biasana ti bulan kadua panggunaan.

Marengan ngagunakeun ubar ieu, urang ogé kedah pastikeun nyingkahan tuangeun radang sapertos cemilan berminyak / lada, salami période, sabab éta ngan ukur tiasa nganyenyerikeun keram.

Salaku tambahan, latihan rutin ogé dipikanyaho pikeun mantuan ngirangan timbulna nyeri période, sabab olahraga tiasa nyaimbangkeun hormon anjeun.

ubar bumi pikeun cangkéng kulit tina raray
kauntungan kaséhatan alkohol

Boh alkohol sareng minyak atsiri lavender ngagaduhan kamampuan pikeun ngirangan peradangan anu aya di sakitar rahim salami periode, sahingga ngirangan nyeri.

Énzim tina alkohol sareng minyak atsiri lavender, ngahontal mémbran luar rahim, ngalangkungan kulit, pikeun ngabantosan nyeri.

Metode Pamakéan:

  • Terapkeun heula minyak atsiri lavender di jero sareng sakitar daérah laut sareng pijokeun lembut sababaraha menit.
  • Salajengna, balikan deui prosés anu sami sareng alkohol.
  • Anjeun tiasa nganggo kapas tina kapas kanggo ngalarapkeun bahan ieu dina tombol beuteung anjeun.
  • Ngulang prosés ieu unggal-unggal ngalaman kram menstruasi.