Kode Pakéan Poé Valentines 2020: Ieu 20 Gagasan Baju Pikeun Lalaki Sareng Awéwé

Entong Cik

Bumi Pantun Tren Tren Pantun Aayushi Adhaulia Ku Aayushi adhaulia | dina 5 Pébruari 2020

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

Dirayakeun tanggal 14 Pébruari unggal taun, festival romantis ngagungkeun cinta, Poé Valentine nyaéta di juru. Sanaos anjeun kedah sibuk milih kado Valentine anu sampurna pikeun pasangan anjeun, kami ogé di dieu pikeun ngingetan yén ganti baju anu pangsaéna pikeun ngingetan mangrupikeun tugas anu penting ogé. Beureum mangrupikeun warna kaasih, sareng kami yakin awéwé pasti bakal milih sababaraha baju beureum anu lucu pikeun dinten anu khusus. Kami gaduh sababaraha baju beureum anu luar biasa pikeun awéwé tapi kami ogé parantos nambalan sababaraha ensembel anu henteu warna beureum. Sareng lalaki panginten henteu ngagaduhan rencana ganti baju sapertos kitu sareng milih milih cicing waé. Tapi dinten Valentine ieu, kami ngadorong lalaki pikeun ngarobih kode kasual sareng ngajalajah sababaraha pilihan resmi sareng semi-formal pikeun tanggal romantis. Ti baju barat dugi ka étnis, aya seueur kode pakéan anu tiasa anjeun turutkeun pikeun ngajantenkeun Hari Valentine 2020, anu langkung berkesan sareng khusus.



Poé Valentine 2020: Kodeu Pakéan Awéwé

Asép

1. Pakéan Dicetak Hideung

Hideung mangrupikeun warna anu paling matak heran, naha henteu kéngingkeun baju hideung imut pikeun Poé Valentine 2020? Pakéan midi flared cut-leungeun baju sapertos kieu, nampilkeun pola multi-hued sampurna pikeun dinten anu khusus.



Asép

2. Pakéan Ruffle Pink

Pink orok, pink peach, atanapi pink hot- sadaya shade pink mangrupikeun sahabat awéwé. Upami anjeun hoyong katingal imut tanpa sareng hoyong ngalangkungan warna beureum, parios pakéan ieu. Pakéan pink anu bentukna cut-lengan anu bentukna V-neckline anu nganggo lapisan ruffled bakal katingali super lucu.

Asép

3. Pakét Sabuk

Pakét sabuk henteu ngan ukur nambihan struktur pakéan tapi ogé katingali edgy. Pakéan biru panangan sapertos kieu ditonjolkeun ku cetakan rumit sareng sabuk kulit hideung anu dipasangkeun sareng sapatu hideung, mangrupikeun kombinasi anu saé.



kumaha cara ngaleungitkeun kadal imah
Asép

4. Pakét Kaos Beureum-Pink

Upami anjeun henteu tiasa ngabantosan warna beureum karesep anjeun, pilih pakéan dwi-hued sapertos kieu. Misalna, anjeun tiasa milih pakéan sapertos kieu, anu ngandung campuran warna beureum sareng pink sareng katingalina lengkep nalika dipasangkeun sareng sapatu olahraga bodas.

Asép

5. Pakéan Blazer

Daripada milih pakéan anu imut sareng pikaresepeun, hayu urang ngan ukur milih baju kelas pikeun dinten Valentine ieu kusabab sababaraha anjeun panginten janten awéwé bos. Janten, papakéan tunggal-breasted atanapi ganda-breasted teu blazer pakéan tina warna naon waé bakal ngabantosan anjeun pikeun kelas sareng pisah kapercayaan.

gaya rambut India pikeun lalaki kalayan rambut pondok
Asép

6. Pakéan Bercak Bodas

Bodas mangrupikeun warna katengtreman sareng katingalina seger. Pikeun dinten Valentine ieu, anjeun tiasa milih baju bodas sapertos kieu, nampilkeun pola hideung anu titik-titik. Masangkeun éta sareng sabuk hideung sendal atanapi keuneung, sareng anjeun bakal ngagaduhan Hari Valentine anu seger.



Asép

7. Pakéan Kalamkari

Pakéan dicitak kalamakari sapertos kieu sanés ngan ukur trend seger tapi ogé masihan anjeun étnis. Anjeun tiasa nganggo baju midi cut-lengan anu nganggo cet kalamkari pirang-pirang sapertos anu dipidangkeun dina gambar. Pasukan sareng pompa atanapi keuneung anu pas sareng anjeun siap pikeun tanggal Valentine.

Asép

8. Kaos Bodas Sareng Rok Panjang

Upami anjeun resep ka étnis, seuri kusabab dinten Valentine sanés sadayana ngeunaan mini baju lucu éta. Anjeun tiasa milih kaos bodas polos sareng gabung sareng rok panjang anu dicitak atanapi rok asimétri pikeun ningkatkeun pidangan anjeun sareng ieu bakal masihan anjeun getaran bohemian.

Asép

9. Kurti Gaya Frock

Kurti pondok gaya-frock aya dina kategori -étnik sareng kulon. Pikeun tampilan kulon, anjeun ngan ukur tiasa nyungkeun kurti flared sapertos kieu. Nanging, pikeun masihan etnik, pasangkeun sareng churidars. Kurti ngagaduhan kerah beuheung tinggi sareng sababaraha tombol, anu nambihan canggih pikeun katingalina.

Asép

10. Pakéan Bunga

Dinten Valentine sadayana ngeunaan cinta sareng kembang, kado sareng coklat, janten baju kembang sapertos ieu mangrupikeun baju anu idéal pikeun dinten Valentine ieu. Nyatana, henteu ngan ukur dina 14 Pébruari tapi anjeun ogé tiasa ngagampilkeun baju anu sami dina dinten naros ogé. Ditonjolkeun ku kembang mekar multi-hued, baju ieu masihan getaran anu bagja.

Asép

11. Kaulinan Pita

Henteu gaduh waktos kanggo balanja baju anu saé kanggo dinten Valentine 2020. Henteu hariwang, baju ieu moal nyandak seueur waktos kanggo anjeun. Candak waé kaos polos bodas atanapi kaos panjang sareng bungkus pita hued anu sami dina beuheung anjeun. Masangkeun éta bakal susun atanapi sendal sareng anjeun siap. Sederhana kitu, leres?

naon carita tukangeun shivling
Asép

12. Tee Pepelakan Sareng Rok Mini

Dada potong sareng rok mini mangrupikeun kombinasi anu sampurna pikeun ngadamel baju anu pikaresepeun. Ngan pilih tee pepelakan saderhana, bahkan anu dicetak bakal jalan. Pasukan ku rok mini lipit sareng sapatu atanapi cangkéng jangkungna pingping sareng anjeun saé pikeun kencan.

Asép

13. Pakéan Kulit

Upami anjeun kipas jaket sareng sapatu kulit, hayu urang wartosan yén aya ogé pakéan kulit berkelas anu sayogi, sareng anjeun pasti tiasa olahraga dina dinten Valentine. Pasangan sareng anjeun sapatu bot luhur pingping favorit anjeun sareng anjeun bakal katingali sampurna!

Asép

14. Kombinasi Top-Rok

Kaluar tina sadaya baju kulon, top mewah sareng rok kulit sok aya dina daptar favorit urang. Janten, naha henteu nganggo baju favorit anjeun dina dinten Valentine ieu sareng jantenkeun dinten Valentine favorit anjeun dugi ka ayeuna, sahenteuna modis.

Asép

15. Pakéan Denim

Denims henteu pernah kaluar tina mode. Janten, upami anjeun pameget denim, anjeun tiasa kalayan senang milih baju denim sapertos kieu pikeun dinten Valentine ieu. Pakéan dina gambar dihijikeun sareng sabuk pernyataan sareng syal, dibungkus dina beuheung.

ngirangan lemak pingping dina 7 dinten

Poé Valentine 2020: Kodeu Pakéan Lalaki

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

1. baju olahraga

Pasihan tee sareng calana kasual anjeun sareng istirahat dina baju olahraga anjeun. Saha anu nyarios baju olahraga ngan ukur dianggo nalika ngaji sareng olahraga? Baju olahraga sapertos kieu anu tiasa anjeun anggo dina dinten Valentine ogé. Éta fitur jaket tiung nganggo ritsleting payun sareng calana panjang.

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

2. Baju Hideung

Lalaki katingalina langkung pikaresepeun dina kaos hideung polos. Naha di kantor atanapi di pésta kasual, kaos hideung anu anjeun tiasa aman olahraga di mana waé. Janten, dinten Valentine ieu, anjeun tiasa olahraga tampilan anu sami upami anjeun henteu cekap waktos kanggo balanja.

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

3. Denim-on-Denim Kalayan Mantel

Upami anjeun olahraga tampilan anu sami sapertos dina gambar, percanten ka kami anjeun bakal kéngingkeun seueur usulan dina dinten Valentine ieu. Teu diragukeun, tampilan denim-on-denim parantos sering dipikaresep ku sadayana. Masangkeun sareng jas anu hued sapertos kieu sareng sapatu anu cocog pikeun ningkatkeun pidangan gagah anjeun.

katumbiri daun cai pikeun leungitna beurat

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

4. Kurta Étnik

Bahkan lalaki tiasa ngajajah bagian étnis pikeun dinten Valentine ieu. Tangtosna, kami henteu nungtut anjeun olahraga kurta desainer bordir dina wengi romantis, tapi kurta polos nganggo calana sareng katingalina benten tibatan biasana.

Kode Pakéan Poé Valentines 2020

5. Tuxedo

C'mon tuxedos henteu ngan ukur dimangpaatkeun pikeun kawinan. Aranjeunna dianggap salaku baju sonten sareng anjeun pasti tiasa ngagemna kanggo kencan wengi anjeun. Atanapi upami anjeun nuju pésta Valentine anu dibaju atanapi tuangeun resmi, anjeun tiasa olahraga tuxedo karesep anjeun.

Janten, pakean naon anu anjeun badé angkat pikeun dinten Valentine ieu? Naha hayu urang terang dina bagian komentar.

Kiridit Pic: Monte Carlo , Louis Philippe , Ralph Lauren , Manyavar , Christian Dior , Marks sareng Spencer , Zara , Allen Solly , H&M , Urang Lewi , Van Heusen , Fabindia , Biba , Puncak luhur , Fablestreet , Faballey , Burberry , The Labél Kahirupan