6 Pangobatan Rahayu Pikeun Nyegah Sapotong Sapatu

Entong Cik

Bumi Kageulisan Perawatan awak Perawatan Awak oi-Denise Ku Denise baptiste | Diterbitkeun: Salasa, 3 Pébruari 2015, 21:25 [IST]

Nalika anjeun janten anu gaduh kareueus éta sapasang sapatu sampurna anu sampurna sareng sangsara engké ku sapatu sapatu anu pikasieuneun anjeun kuciwa mésér sapatu éta ti mimiti. Upami anjeun leres-leres resep kana sapatu éta sareng henteu hoyong leupas tina biaya naon, didieu aya sababaraha ubar bumi anu anjeun tiasa anggo pikeun nyingkahan sapatu.

Tip ieu pikeun nyingkahan kacamatan sapatu kedah diterapkeun dina sampéan anjeun wengi sateuacan anjeun nganggo sapatu éta. Salaku conto: Minyak zaitun mangrupikeun bahan anu pangsaéna pikeun ngurut suku anjeun pikeun pencegahan gigitan sapatu. Minyak zaitun ngajadikeun kulit lemes sareng lemes, cukup gampang pikeun sapatu pikeun ngéser dina suku anjeun sareng henteu nyababkeun nyeri. Ujung anu sanés anu kedah diémutan nalika nganggo pangémutan bumi ieu pikeun nyingkahan sapatu téh nyaéta kéngingkeun pedikur haneut heula kanggo ngaleungitkeun sél paéh.





Pangubaran Bumi Kanggo Nyingkahan Sapuan Sapatu | Tip Pikeun Ngahindarkeun Sapuan Sapatu | Pencegahan Ngegel Sapatu

Tingali kana ubar bumi anu saé ieu pikeun nyingkahan kacamatan sapatu:



supados bubuk hartosna dina basa sunda
Mantéga pikeun ngegel sapatu

Mantéga

Pangubaran bumi anu pangsaéna pikeun nyegah kacamatan sapatu nyaéta ku cara nerapkeun lapisan mentega dina keuneung anjeun. Urut mantega kana keuneung sareng angkat dina wengi. Isukna soak anjeun kaki dina cai panas sareng saatos sajam nganggo sapatu anyar anjeun.



Minyak zaitun pikeun ngegel sapatu

Minyak zaitun

Minyak zaitun mangrupikeun tip anu sanés pikeun dianggo pikeun nyegah kacamatan sapatu. Panas séndok minyak zaitun sareng anggo minyak panas pikeun ngurut sampéan. Urut sampéan anjeun dina gerakan sirkular pikeun ngagaleuh keuneung anjeun. Usap suku anjeun garing sateuacan nganggo sapatu anyar anjeun.

Krim susu kanggo keuneung

Krim susu

Krim seger diturunkeun tina susu. Krimna teras dicampurkeun sareng séndok mantega sareng diterapkeun kana sampéan anjeun. Saatos 10 menit, usap campuran tina sampéan anjeun sareng gésérkeun sampéan anjeun kana alas baju anjeun.

Jus Kentang kanggo keuneung

Jus Kentang

Gosok sapotong kentang seger dina keuneung anjeun. Jusna épéktip pisan ogé ngahindarkeun peradangan sareng jagung ogé. Mangrupikeun salah sahiji ubar bumi anu pangsaéna pikeun nyingkahan sapatu.

Bubuk Naha Trik

Bubuk Naha Trik

Bubuk mangrupikeun ubar anu sampurna pikeun diterapkeun dina sampéan anjeun sajam sateuacan nganggo sapatu anjeun. Kusabab tékstur leueur bubuk, éta bakal ngaluncurkeun suku anjeun kalayan gampang kana pasangan heels anyar anjeun.

Minyak Kalapa kanggo keuneung

Minyak Kalapa

Sapertos kumaha dianggo minyak zaitun, turutan prosedur anu sami sareng minyak kalapa. Nanging, anjeun tiasa nyingkahan pemanasan minyak sateuacan aplikasi. Ubar bumi ieu pikeun nyegah kacamatan sapatu kedah dianggo wengi sateuacan kanggo ngalemeskeun keuneung. Sajauh ieu, éta tip anu pangsaéna pikeun nyegah gigitan sapatu.