Deepika Padukone Atanapi Katrina Kaif: Gambar Modél Old Old Stylish Saha Anu Anjeun Pikaresep?

Entong Cik

Bumi Pantun Papakéan Bollywood Bollywood Wardrobe Devika Tripathi Ku Devika tripathi | dina 19 Méi 2020

latihan ngirangan bikang gendut dada
Deepika Padukone sareng Katrina Kaif

Deepika Padukone sareng Katrina Kaif mangrupikeun modél tanjakan sateuacan janten palaku propésional. Nalika momen showstopper na di tanjakan parantos diperhatoskeun saatos aranjeunna janten aktris, kami parantos ngadekode dua jalan tanjakan lami pikeun anjeun. Panampilanna rada kandel sareng banter sareng duanana aktris ngainspirasi pantun maksimalis. Tingali kana pakéan anu dipasihkeun ku Deepika Padukone sareng Katrina Kaif.



Deepika Padukone

Gambar Modél Old Old Deepika Padukone

Janten, Deepika Padukone nganggo baju luar biasa ieu dina salah sahiji kasempetan sareng katingalina endah. Éta sanés katingal saderhana pikeun ditarik tapi Deepika tumaros yakin pisan. Pakéanna diwangun ku bustier logam anu dibérésan, anu dipasangkeun sareng handapeun terstruktur sareng syal anu cocog. Pakeanna nampilkeun cetakan abstrak sareng pernyataan anu ruffled headgear dibuleudkeun avatar na. Makeup na buligir-toned na anu réngsé Deepika Padukone's tanjakan katingali.

kumaha ngadamel gaya rambut puff payun



Katrina Kaif

Gambar Modél Heureuy Katrina Kaif

Katrina Kaif ogé modél sateuacan janten aktris. Salah sahiji gambarna ti jaman modélna anu lami anu narik perhatian kami nyaéta gambar anu anjeunna nganggo baju salambar. Pakéanna nampilkeun siluét anu hurung anu diwangun ku pola abstrak sareng cetakan lapisan. Éta mangrupikeun nomer anu éndah kalayan sabuk multi-hued. Anjeunna ningkatkeun penampilanna nganggo anting ungu sareng aksésori rambut. Bayangan lambey pink jero sareng tresses keriting buleud kaluar Katrina Kaif's neuteup.